Ja was ca?kowicie rozumiem i napewno te? bym s?dzi? tak jak wy jak bym nie by? sob?, no ale c??? jestem sob?

Niestety (nie wiem kt??ry ju? z kolei raz to powtarzam) mia?em d?ug? przerwe w graniu w KO, ale znowu zacz??em gra? i jeszcze dziw ?e mi nie skasowali tej postaci.
Problem jest taki, ?e ja nie moge gra? po nocach (przynajmniej ?adko) i ca?ymi dniami, a dlaczego?? bo mam 13 lat... Ja si? staram jak moge expi? i mo?e i tak jest ?e jak bym expi? chociarz t? jedn? godzine na deru to bym mia? wy?szy lvl, ale prawie nigdy mnie nie przyjmuj?. Raz mnie tylko wzi?li na aposy bo liderem by? zaznajomiony polak

ale tak to nigdy, chodze gdzie moge, czasem na harpie, tam te? ?adko mnie przyjmuj? chocia? ju? cz??ciej, najwi?cej gram na DTSach lub soluje AK, ale tu to jest troch? stresuj?ce, bo ashe du?o HP bior? i czasem jak nie zd?rze ?ykn?? pota no to dead, ale teraz w kwietniu (o cho cho ile jeszcze przede mn?) zacznie gra? m??j kolega priestem no i b?dzie mnie healowa? wi?c b?dzie nawet pro?ciej solowac DTSy

Scar napisał(a):
sad but true
Niestety tak to ju? jest, narazie pozostaje bardzo si? stara?

Pozdro 4 all, licze na wasz? odpowied?