Siemano.
Mam problem. Gram w knighta niezbyt długo ale już sie wkręciłem. No i wszystko było ok, ale nagle niewiadomo czemu gra bez żadnego błędu ani niczego wyłęcza mi sie gdy tylko zaloguje sie na jakis serwer (u mnie ODIN 1/2) i pokaże się ten widoczek z jakimis budynkami gdzie wybiera sie postać do gry. No i nie mam pojęcia o co chodz. Instalowałem gre od poczętku i wszystko było ok, ale jak wyłęczyłem gre to pozniej znowu to samo... nie będe instalowal cięgle od poczętku giery aby se pograc. Myślałem ze to problem z kartę graficznę, że wyłęcza sie jak tylko pokaze sie cos w 3d, ale raz rozłęczyło mnie z serwerem jak mi sie własnie pokazał ten widok z wyborem postaci i sie nie wyłęczyła tyle ze nie było zadnej postaci i jak kliknołem w "disconected" ok to sie wyłęczyła. Juz nie mam pojęcia o co chodzi...
Pozdro
[ Dodano: 2007-04-19, 22:35 ] ok znalazlem w miare dobre rozwięzanie. Zrobilem kopie plikow z głownego foldera gry. Gdy błęd sie pojawia usuwam pliki z folderu gry i wklejam te skopiowane wczesniej. Włęczam gre, robi sie update i działa. Trwa to jakies 5 min, ale lepsze to niż instalacja gry cięgle od nowa, która trwa ponad 20 min
|