Błagam was

postawialem juz 4 razy system od nowa i dalej to samo.. stawiame Xp Proffesionala +sp1 i sp2 i bez / a takze Windows Mini 2.1 ... i dalej to samo...
po około roku na pc bylo troche smieci od instalowanych/dezainstalowanych programow/gier .. wiec postanowilem postawic system od nowa.. wszystko cacy i juz sa problemy
przy tym Runtime error ten blad jest dziwny bo...
gdy chce zainstalowac tego Runtime C++
http://www.microsoft.com/downloads/deta ... laylang=en
to mam kolejny problem, bo zeby zainstalowac tego Runtime potrzebny jest update windows 3.1 / to ma 2 mb / rzecz jasna zainstalowalem tego Update .. potem Runtime...
i tak nie chodzi i wszystko jest popieprzone.. zaden nowszy program mi nie chodzi bo niema Biblioteki runtime....
a co do Total Comander to nie mam zadnego virusa.. ;/
TtotalComander , CCleaner ,Wavepad - te programy działaja ... ale gdy zrobie restart pc ... to juz koniec.. znow sie zaczyna i zeby cos uruchomic musze zainstalowac ponownie ..
jezeli ktos mial z takimi rzeczami do czynienia to prosze pisac , kazda pomoc jest mile widziana.
- system nowo postawiony , nie wiem dlaczego tak sie dzieje
w uruchom> services.msc ani msconfig nic nie grzebalem / zaden z procesów nie wyłączałem ani nie zatrzymywalem ... moze cos powinno byc wlączone ?
Juz instalowalem
http://www.microsoft.com/downloads/deta ... laylang=en
i inne windowsy update 3.0 3.1 i nic
â˟start-> uruchom-> eventvwr.msc - błędy krytyczne
1. Serwer {601AC3DC-786A-4EB0-BF40-EE3521E70BFB} nie zarejestrował się w modelu DCOM w wymaganym czasie.
2. Model DCOM odebrał błąd ââŹĹžNie można uruchomić określonej usługi, ponieważ jest ona wyłączona lub ponieważ nie są włączone skojarzone z nią urządzenia. ââŹÂ podczas próby uruchomienia usługi SENS z argumentami ââŹĹžĂ˘âŹÂ w celu uruchomienia serwera:
{D3938AB0-5B9D-11D1-8DD2-00AA004ABD5E}
3. Nie można odnaleĂ
Âşć zestawu zależnego Microsoft.VC80.CRT; ostatni błąd: Odnośny zestaw nie jest zainstalowany w tym systemie.
4. Resolve Partial Assembly nie powiodło się dla Microsoft.VC80.CRT. Odpowiedni komunikat o błędzie: Odnośny zestaw nie jest zainstalowany w tym systemie.
5. Produkt: Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable -- Error 1723.Wystąpił problem z tym pakietem Instalatora Windows. Nie można uruchomić biblioteki DLL wymaganej do dokończenia tej instalacji. Skontaktuj się z personelem pomocy technicznej lub dostawcą pakietu. Akcja: SxsInstallCA, wpis: CustomAction_SxsMsmInstall, biblioteka: C:\WINDOWS\Installer\MSI1B.tmp
6. Aplikacja zawieszająca rundll32.exe, wersja 5.1.2600.0, moduł zawieszenia hungapp, wersja 0.0.0.0, adres zawieszenia 0x00000000.
to wszystko znalazlo sie : Aplikacje i System / Zabezpieczenia puste
Reszta to same Informacje
Plik sc.txt :
[SC] GetServiceConfig SUCCESS
SERVICE_NAME: msiserver
TYPE : 120 WIN32_SHARE_PROCESS (interactive)
START_TYPE : 3 DEMAND_START
ERROR_CONTROL : 1 NORMAL
BINARY_PATH_NAME : C:\WINDOWS\System32\msiexec.exe /V
LOAD_ORDER_GROUP :
TAG : 0
DISPLAY_NAME : Instalator Windows
DEPENDENCIES : RpcSs
SERVICE_START_NAME : LocalSystem
- â˟start->uruchom-> sfc /scannow - sprawdzilo mi wszystki pliki Windowsa po 3-5 minutach pasek wyszukiwania i sprawdzania zniknal i nic wiecej sie nie działo , prawdopodobnie wszystko bylo ok
- czy moze to byc spowodowane virusem ? jak tak to polec mi jakis program bo dotychczas uzywalem ( spyware doctor;p )
i Dizwne jest to ze jeszcze kiedys jak zainstalowalem WinXP nie mialem takich problemow , a teraz jak zainstalowalem to pierwszy raz takie cos mi sie dzieje
prosze pomozcie mi ;/ mecze sie z tym juz od paru dobrych miesiecy i nie moge sobie poradzic z tym..... szukalem na google i nic ;/ nic nie widzialem specjalnego...
..........rip