Wczoraj zaczo?em moj? przygode z ko i ju? mi si? zaczyna odchciewa? ;-/ ?ci?gno?em gierke zpatchowa?em wszystko fajnie za?o?y?em konto bez zadnych problem??w, dosta?em emaila z has?em wchdoze do gry wbijam ID i passy i pisze mi ?e takie id nie istnieje. No to sobie my?le trudno pewnie ?le wpisa?em i patrze do skrzynki i kopiuje id i passy prosto z emaila i te? ?le no to ju? troche zdenerowawany zak?adam drugie konto tym razem na onecie (poprzednie by?o na interii). I tak samo jak poprzednio pisze ze takiego id niema ;-/ Potem poczyta?em troche na forum i znalaz?em gdzie? ?eby nie podawa? ?e jest si? z polski ?e to pomaga no to tak zrobi?em i za?o?y?em kolejne konto (te? na onecie) i te? nie dzia?a ! No to jeszcze troche poszpera?em i znalaz?em posty ?e trzeba aktywowac konto i ?e link aktywacyjny jest w emailu ale ja wszystkie 3 emaile do wszystkich r???nych kont mia?em bez emaili ! (my?la?em ze to poczta blokuje ale nie bo email rejestracyjny z tego forum dosta?em)
Moje emaile wygl?daja tak (skopiowane) :
Cytuj:
Account Registration and Password from KnightOnlineWorld.com
23 Lut 2006, 17:42
Od: "KNIGHTONLINEWORLD"
info@knightonlineworld.comDo: "KOL Customer"
******@op.plThank you for registering for Knight Online.
Account Name: D********
Password: E*******
Thank you
KnightOnlineWorld Team
I tyle ;-/ ?adnego linka ;-/ pr??bowa?em chyba ju? wszystkie mo?liwo?ci =(
Pom???cie prosze !!
ps. jak ju? wejde to na jakim servie gra najwi?cej polak??w ?
edit. Jeszcze znalaz?em co? w moich danych na knightonlineworld.com:
• Account Status
Your account has not been blocked.
[ Dodano: Czw 23 Lut, 2006 19:35 ]Nie wie nikt ?? plzzz help me !! sry za double post