Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-05-08 22:53:33
Łączny czas online:

Autor Wiadomość
 Tytuł: >Blok IP dla ca?ej sieci
PostNapisane: 2006-09-27 09:17:27 

omg widze ze nikt niczego nie ruszy?? przez ca??y tydzien :/wiec postanowi??em za??ozyc nowy topic zeby all poczytali...
Ot??rz blok IP dostakno?? wszystkich user??w z sieci SIS, poniewaz kazdy wewnatrz sieci ma inne IP i po??onczenie typu PPPOE ale informacje wyprowadzana z sieci na publicznym IP z konc??wkÄ? xx.x.x.1 dlatego blok IP po zbanowaniu sajper dotkno?? ca??a siec, nie wiem na jakiej zasadzie to dziala dokldnie ale wiem jedno z jakiego kompa bys sie w sieci nie logno?? na zewnatrz wyprowadzane jest tylko jedno IP publiczne dla wszystkich user??w sieci...
hmm i to dziala skutecznie bo ludzie z SIS tbg nie maja dostapu do zasob??w tej strony (IP ban)
acha i dalej moje konto revelation to normalnie nie dziala, musialem zalozyc nowe ale nie czaje tego...
niechce zeby ktos to t??umaczyl jak to mozliwe ale zeby ktos to naprawil wreszcie, bo jak ju?? pisalem pewien mod nie zna sie na rzeczy, zreszta jest bardzo "obiektywny"-a teraz jak mysle nikomu nei chce sie sprzÄ?tnÄ?c jego brud??w... zzzzz
blizsze informacje u mnie na gg albo www.sistbg.net

Tytuł:
PostNapisane: 2006-09-27 10:18:52 

heh wogole bany na ip sa smiechawe, chyba ze ktos ma stale i tak moglo wygladac w tym przypadku
moze admin Ci pomoze, w innym wypadku proxy ;)

Tytuł:
PostNapisane: 2006-09-27 12:15:25 

Pochwały: 5
jaki mod, jesli cos ci nie pasuje odnosnie naszej pracy to nikt cie tu nie 3ma. Po drugie to jest dzial Sprawy techniczne ale odnosnie ko, nie widze zeby to mialo jakis zwiazek z ko, chyba, ze nie mozesz grac w ko przez to, wiec zly dzial powinno byc w dziale forum. Co do smieszniosci IP bana nie zgadzam sie duzo osob na forum ma stale wiec nie rozumiem o co ci chodzi a jesli maja robic co chwile nowe acc bo poprzednie zostalo zbanowane to lepiej wsadzic IP bana co nie chyba ze tego nie rozumiesz to juz nie wiem jak to wytlumaczyc. Nie mowiac o tym, ze nie jestesmy medium zeby wiedziec kto ma siec i zewneczne IP a kto ma wlasne etc...

Tytuł:
PostNapisane: 2006-09-27 13:48:18 

Pochwały: 1
mhm ip ban ale jakos mozesz z forum korzystac? lol

Tytuł:
PostNapisane: 2006-09-27 19:26:52 

ja nieobiektywny? sajper dostal bana nie dlatego, ze go nie lubie, na forum jeszcze mi sie nie zdarzylo byc nieobiektywnym w tych sprawach. dostal bana od kolegi z klanu za lamanie zasad forum, bluzgi i takie tam. co mi do tego? nic. pfffffffff ssij

bana ip dostal za multi acc i mam w dupie, czy kogos to boli. to tak, jakbys winil policjanta, za to ze zabiera pijakowi prawo jazdy za lamanie przepis??w drogowych. bo juz nastepnego dnia tenze obywatel nie bedzie mogl zawiesc swojej zony do tesciowej. Win sobie sajpera.

zreszta, panie kolego Rev, masz pan moj nr gg od bardzo dawna i jak masz sprawe, to potrafisz skorzystac z niego, wiec nie udawaj ze masz taki utrudniony dostep do tego bucowatego moda, ktory dal ip bana. Chciales zrobic scene i zrobiles.

jak conajmniej dw??ch mod??w cie poprze, to zdejmie ta blokade, nie wczesniej, ale mi sie to nie podoba. do tej pory kombinuj, pisz z kafejki, biblioteki, szkoly - pisales posta raz na miesiac, jakos dasz rade, wierze w ciebie.

a teraz flame'ujcie

Tytuł:
PostNapisane: 2006-09-27 19:31:12 

Pochwały: 4
Cytuj:
jak conajmniej dw??ch mod??w cie poprze, to zdejmie ta blokade

hahaha

mam podobne zdanie co tangel (ladnie to napisal, piwa mu)

Tytuł:
PostNapisane: 2006-10-04 09:12:32 

hmm moge pisac 1 raz w tygodniu to troche trudno|| nic do nikogo nie mam poprostu wkurza mnie ze niemoge czytac forum moze malo na nim pisze ale czytam duzo... niechcecie mi pomuc to nie :(
ostatnie pytanie ile to trwa? IP blok jest ponad 1 miesiac...

Tytuł:
PostNapisane: 2006-10-04 15:21:16 

blok ip jest dawany najczesciej na stale

Tytuł:
PostNapisane: 2006-10-05 12:43:49 

Pochwały: 14
boze odblokujce im =p

Tytuł:
PostNapisane: 2006-10-11 09:18:19 

witam to znowu ja :)... po tygodniu... widze ze lipa dalej
hmm z tego co wiem to wiem jedno w tej chwili Sajper ma to forum gleboko w dupie bylem przedwczoraj u niego na chacie, to smial mi sie prosto w twarz a jak mu kazalem zeby cos napisal do kogos o ten blok IP sieci to on bije ze go to nic nie obchodzi- zreszta jak zwykle :/
jak ktos tu kiedy powiedzial ze on bedzie mial przejebane w grze hehe to wam powiem ze ma sie nie??le prawie 74lvl 430k nps nabil w tym miechu jush 49k lol i mowi ze sra na 90% polak??w w grze i nie interesuja go zadne zaczepki ani rozmowa z nimkim :P a to nasz kofany narycyzyk, do chlania razem to on fajny jest :rotfl: ale nie do gry... typowy indywidualista w tych sprawach :/ , cu?? pamietam jak mu podjebalem abyss gem to od tamtej pory sie skonczyla gra razem...dostalem pare kuksanc??w na realu jeszcze... wiec sami sobie pomyslcie co to za narwaniec...

niewiem co mam wam jeszcze napisac zebyscie MI zdjeli bana wiem ze np DoZ kiedys mial bana i mu sie zmienlo IP to nikt nowego Ip mu nie banowal tylko ze jemu to trwalo 2tyg...a tu jush ponad 1,5miesiaca
pozdro odezwe sie za tydzien albo wczesniej jezeli mi pozwolicie :(((

Tytuł:
PostNapisane: 2006-10-11 10:29:42 

Jestes pewny ze Doz mial ip bana?
Dla mnie dalej nie zrozumiale jest jakim cudem uzywasz forum skoro masz ip bana.

Tytuł:
PostNapisane: 2006-10-11 10:34:31 

lol szkola dlatego 1 raz w tygodniu :D dobra cya za tydzien :) koncze zajecia... nie odpisze do nastepnej srody :(

Tytuł:
PostNapisane: 2006-10-11 14:49:17 

przeciez sajper sie na kazdym mozliwym forum zaklina ze gra only 4fun, jebie go ta gra i ze real dla niego najwazniejszy :rotfl: