Pacan napisał(a):
Zwierz@K napisał(a):
Popatrzcie jakie sami waliliscie posty i pytania na poczatku swojej egzystencji tutaj...
Jak zaczynalem w to grac, nie pislem tu psotow, bo na forum tutaj wiedzili tyle co ja =D
juz dostalem wiadomosc od pewnego czlowieka,wiem ze to byc moze smieszne,ze nie wiem jak wyslac ticket,znam angielski na tyle dobrze zeby umiec,mimo to mylilem sie dlatego oczekiwalem pomocy,jestem nowy w tej grze,w tibii tez bylem nowy,a po miesiacu znalem wszystkie itemy na pamiec,tak jak i gre i podstawowe wypowiedzi npcow ,nie potrzebowalem pomocy,ale tutaj w wiekszosci nie ma czegos takiego jak registration,wpisz swoj nick i po sprawie,w kazdej grze tak jest,a tu wchodze i musze podac jakis kod seal unseal i inne pierdoly,przekierowywalo mnie na rozne strony do logowania,na meila od str glownej czekalem 20 min co jest chyba nieporozumieniem,bo zazwyczaj czeka sie pare min co najwyzej,nie wiedzialem czy wszystko dobrze wpisalem,wystarczy chwila czasu,a raczej pomocy z waszej strony,jakiegos zrozumienia i wszystko jest jasne,a nie przechwalania i mowienia ze sie zna na tej grze lepiej niz ktos,kto dopiero zaczyna,bo to troche dziwne,zapewne chodzi o przepelnione servery takich nobkow jak ja,ale wy tez zaczynaliscie kiedys i wy tez kiedys sie musieliscie uczyc od postaw,ja tych podstaw angielskiego nie mialem,tym bardziej w rozszerzeniu,angielskiego uczylem sie sam,i to ze nie rozumiem paru wyrazow nie znaczy,ze mam zrezygnowac z tej gry,bo sobie nie poradze z wyrazami,ktore i tak po jakims czasie bede znal perfect,odrobina checi i czystej pomocy,i juz wszystko wiem,a co niektorzy tu zezarli rozum chyba,bo znaja angielski,angielskiego to byle pacan sie nauczy,wystarczy czasu,wiec nie ma sie czym chwalic panowie tylko sobie wzajemnie pomagac,wiec jesli ktos potrzebuje pomocy w wyslaniu ticketa to ten kto chce pomoc robi krok po kroku co ma robic,a jesli nie chce pomoc to siedzi cicho i sie nie odzywa,a nie przechwala i mowi,ze ma przestac grac i inne glupie pierdoly debilnych ludzi,ktorzy robia z siebie nie wiadomo kogo,bo znaja gre w ktora ja po jakims czasie bede rozumial bardziej niz oni sami,tyle ze ja bede pomagal nowym w miare mozliwosci a nie odradzal gry,z powodu glupiego no perfect angielskiego,to tyle,dziekuje za odpowiedzi i temu komus kto mi to wytlumaczyl,z czym meczylem sie pare godzin,a on opisal mi to w 2-3 minuty i w tyle tez poradzilem sobie z problemem....
[ Dodano: 2008-11-22, 06:04 ]a tak wogóle to moze ktoś jest chętny napisania poradnika o podstawowych odnosnikach do rejestracji w KO,przykladowo krok po kroku,rejestracja z przetlumaczeniem na Polski,i podstawy na stronie po Polsku,takie jak wyslanie ticketa i inne,jesli czegos takiego nie ma,to uwazam ze bardzo by sie przydalo poczatkujacym,ogolnie sprawa dosyc latwa i prosta,opis w skrocie strony angielskiej na polska i tlumaczenie,i nie martwcie sie tym,ze nie mozecie wejsc na servy,bo zaniedlugo zapewne i c west sie zapelni i bez premki bedzie ciezko grac,wiec jesli ktos jest chetny to napisac,moze mod wrzuci to na strone glowna,i bedzie to przydatne dla nowych,co o tym myslicie? poswieci ktos te kilka minut na takie cos?