Ot???? prosze pa??stwa, pewnie was to nie zaskoczy ... ale ja tez mam ten problem. A mo??e nie dokonca ten ale troszeczke inny ( zwiazany z X traperem) Ot???? podczas uruchamiania gry ( wersja USKO oczywi??cie) ??ciĂâââŹĹž?gajĂâââŹĹž? mi sie patche (podczas pierwszego uruchomienia tak by??o ) no i ??adnie pieknie wszystko jest jak byĂâââŹĹž? powinno, potem mam kliknĂâââŹĹž?c na start > wiĂâââŹĹž?c klikam. No i ??aduje sie Xtrap i du*a. Tzn pojawia sie komunikat z b??edem . Oto screen:
http://img374.imageshack.us/my.php?imag ... 60dfh6.jpg A teraz ??eby nie wyj??ĂâââŹĹž? na nooba

( przynajmniej bede stwarzaĂâââŹĹž? pozory ze nim nie jestem) oto czynnosci jakie wykona??em.
1) Usuna??em wszystkie pliki cookies za pomocĂâââŹĹž? CCleaner ( na oficjalnym forum USKO umiescili instrukcje) i inne ??mieci oczywisĂâââŹĹž?ie. Potem restart i nic.
2) Polecenie : start>uruchom>cmd>ipconfig /flushdns + restart = dalej nic.
3) Reinstalacja gry ( instalka sciĂâââŹĹž?gniĂâââŹĹž?ta 2 dni temu) = nic
4) Ponowna reinstalacja z ponownym wykonaniem czynno??ci zapisanych w punkcie 1 i 2 i dalej du*a.
Dla informacji nie mam service packa 2;D( jak by kto?? pyta??) Mam Direct X najnowszego, a i tak nie dzia??ĂâââŹĹž?. Odinstalowa??em Firewalla specjalnie na potrzeby tej gry, i dalej nie dzia??a. Je??li kto?? mi pomoze i powie jak rozwiazaĂâââŹĹž? ten problem to ma u mnie piwo - lub soczek ( wersja dla niepe??noletnich

)
pozdrawiam i prosze o pomoc :
ScarsLife