Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-05-08 22:29:37
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2006-08-31 13:02:49 

peyo napisał(a):
[quote=ktos z of. forum ko]Try doing this: Click start and then Run, write in: cmd and you will see the command prompt box, type in: ipconfig /flushdns and it will probably work

Tlumacze dla......niektorych ludzi :P

Wchodzisz w start, Uruchom i wpisujesz: cmd. Powinno pojawic sie okineko DoSa i wpisujesz w nim: ipconfig /flushdns. Niewszystkim to dziala, wiec prosze sie nie pluc...mi wskoczylo, koledze juz nie[/quote]

Nie wiem jak innym ale mi ten sposob nie pomaga...

Tytuł: re
PostNapisane: 2006-08-31 16:34:23 

jesli chodzi o mnie sciagnolem nowego klienta zainstalowalem recznie patche potem Xtrap sie sypal ale za 2 razem poszlo (czekalem chyba ze 3-4 minuty zanim KO sie odpalilo) a noi po aktualizacjach wlaczylem Xtrapa i cos sciagal takze nie wiem czy to pomoglo czy zaszkodzilo ale warto sprobowac ;-)

Tytuł:
PostNapisane: 2006-08-31 17:36:32 

piter111 napisał(a):
omg drzwi od lazienki sa zamkniete podaje srubokret to jush do cholery bylo ze 30000000 mln razy a ty marek juz chyba dlugo nie zagoscisz na tym forum bo masz juz 2 ostrzezenia i ciagle o to samo pytasz omg!!!! a ty matrixum moze jak cos moglbys uzyc opcji szukaj podobnie jak marek czy to takie trudne klikamy u gory pomiedzy FAQ i UZYTKOWNICY <<SZUKAJ>> lewym przyciskiem myszy wpisujemy czego chcemy szukac i klikamy lewym przyciskiem myszy znowu szukaj no dole okna i nastepnie szukamy informacji !!!!!!! banal !!!!!!!!

A ty piter zamknij ryj jebaku lesny (jak ja kocham to s??owo :D, thanks dla kogos kto ma to w podpisie). Sam jestes noobem co po 20 razy po to samo pyta i jeszcze sie po nim drzesz...Ty jak nie uzywasz opcji szukaj tylko zakladasz zbedne topici to looz,tak?
A predzej ty bana dostaniesz bo przy tak kr??tkiej obecnosci masz 2 ostrze??enia za spam i nie uzywanie opcji szukaj...

Ale beda jaja jak jutro nie wejdzie serw i cos zjebia <jak zwykle> :D

Tytuł: no ja oczywi?cie tez musze mie? b??d z Xtrapem, a co :/
PostNapisane: 2006-08-31 23:56:27 

Ot???? prosze pa??stwa, pewnie was to nie zaskoczy ... ale ja tez mam ten problem. A mo??e nie dokonca ten ale troszeczke inny ( zwiazany z X traperem) Ot???? podczas uruchamiania gry ( wersja USKO oczywi??cie) ??ciÄ?gajÄ? mi sie patche (podczas pierwszego uruchomienia tak by??o ) no i ??adnie pieknie wszystko jest jak byÄ? powinno, potem mam kliknÄ?c na start > wiÄ?c klikam. No i ??aduje sie Xtrap i du*a. Tzn pojawia sie komunikat z b??edem . Oto screen:

http://img374.imageshack.us/my.php?imag ... 60dfh6.jpg

A teraz ??eby nie wyj??Ä? na nooba :D ( przynajmniej bede stwarzaÄ? pozory ze nim nie jestem) oto czynnosci jakie wykona??em.

1) Usuna??em wszystkie pliki cookies za pomocÄ? CCleaner ( na oficjalnym forum USKO umiescili instrukcje) i inne ??mieci oczywisÄ?ie. Potem restart i nic.
2) Polecenie : start>uruchom>cmd>ipconfig /flushdns + restart = dalej nic.
3) Reinstalacja gry ( instalka sciÄ?gniÄ?ta 2 dni temu) = nic
4) Ponowna reinstalacja z ponownym wykonaniem czynno??ci zapisanych w punkcie 1 i 2 i dalej du*a.

Dla informacji nie mam service packa 2;D( jak by kto?? pyta??) Mam Direct X najnowszego, a i tak nie dzia??Ä?. Odinstalowa??em Firewalla specjalnie na potrzeby tej gry, i dalej nie dzia??a. Je??li kto?? mi pomoze i powie jak rozwiazaÄ? ten problem to ma u mnie piwo - lub soczek ( wersja dla niepe??noletnich :D )

pozdrawiam i prosze o pomoc :

ScarsLife

Tytuł:
PostNapisane: 2006-09-01 08:40:02 

a mi wszystko wczoraj chodzilo jak w zegarku.:)

Tytuł:
PostNapisane: 2006-09-08 16:12:14 

Pochwały: 34
No to znalazlem sposob na xtrapa ;) ale tylko dla uzytkownikow win xp
Mianowicie robimy tak:
odpalamy launchera
naciskamy ok,starty czy co tam jest (nie chce mis sie sprawdzac)
w momecie gdy xtrap sie laduje wlaczamy menadzera zadan
wylaczamy w procesach xpatch
zamykamy menadzera i czekamy az sie uruchomi gra ;)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2