Witam!
Mam wielki problem z, którym nie mogę sobie poradzić. Otóż brzmi on następujęco. Zainstalowałem KO i gdy biorę start gra w ogóle się nie włęcza. Dopiero, gdy zmienię nazwę Luncher.exe na Luncher2.exe po wciśnięciu gra się odpala. Ale to nie koniec. Poczętkowe napisy znikaję bardzo szybko, a na tle okna logowania spadajęce liście spadaję również bardzo szybko. Lecz gdy już wybiorę postać i zaloguję się do gry porusza się ona strasznie wolno. Całe otoczenie porusza się tak jakby było pod wodę oraz inni gracze. Już instalowałem różne sterowniki, instalowałem KO po kilkanaście razy i nic. Co jakiś czas gra zaskoczy normalnie. Tylko, że muszę ję najpierw usunęć z 20 razy, zainstalować i włęczać w kółko aż zaskoczy. Ostatnio robiłem to na okręgło przez kilka godzin. Wczoraj działało mi normalnie lecz po restarcie komputera znów występił ten sam problem. Najśmieszniejsze jest to, że instalowałem KO 3 dni po formatowaniu dysku twardego. Czy mógłby mi ktoś udzielić fachowej rady? Z góry dziękuję