Choli napisał(a):
Sebo napisał(a):
Najgłupsza odpowiedĂ
Âş... Często tak mówicie a i tak w to gracie...
Swoje zdanie zostaw dla siebie, bo ja i pewnie reszta użytkowników tego forum, mamy je głęboko w poważaniu i twoje teorie na temat kto gra a kto nie.
Sebo napisał(a):
Gloria, w przypadku lagów np w Csie, w Left 4 dead czy KO to combofix albo EC mi pomagają zawsze ;]
Jeśli przy każdym lagu w Csie skanujesz kompa combofixem to gratulacje... zdałeś...
mrbosman napisał(a):
pragne zaznaczyc ze na privach jest idalnie bezlagowo
No widzisz, u mnie jest podobny problem tylko że z nagrywaniem. NA privach mogę śmiało nagrywać i mam fpsy, natomiast na usko mam lagi.
Nie oszukujmy się teraz żeby na usko nie było lagów musisz mieć co najmniej 2 rdzeniowego procka, 2 gb ramu, i karte 256mb bez tego minimalnego sprzętu będziesz odczuwać lagi, przez co będą lekkie opóĂ
Âşnienia.
Do Choli: Czy napisałem, że przy każdych lagach? "bo ja i pewnie reszta użytkowników tego forum, mamy je głęboko w poważaniu i twoje teorie na temat kto gra a kto nie." no właśnie widze jak inni się wyrażają na ten temat, tylko ty napisałeś a mówisz za innych.
Do założyciela tematu: Jeśli tnie ci na usko, a na privach to już wina może być sprzętowa też tak miałem, lagi powodowane miałem największe w moradon, gdy było dużo ludzi, wogóle się nie mogłem ruszać. Gdy kupiłem laptopa, problem zniknął.