Ok. Dzienki ch?opaki za liczne przybycie do mego topick'u i wypowiedzi. Gra dzia?a cycu? (jak na razie - miekmu nadzieje, ?e juz tak zostanie) mam zainstalowanego Nortona i jest ok. ten na starym komputerze poprostu sie wykjrzaczy?, zacz?? wariowa?, szale?, blokowa?, skanowa? itp. Zablokowa? mi na amen KO. Je?li kto? bardzo chce, to mo?e zamkn?c ten temat ( chod? osobi?cie uwa?am, ?e takie zamykanie jest bezcelowe.... po co spamowa? forum nowymi topikami, skoro mo?na pisa? w starym, przedstawiaj?cym podobny problem?

). Ko?ystaj?c z prawa g?osu i w dobrej wierze, zeby nie robi? nowych, zbednych tematow napisze tutaj.

Karus worek poszukuje dobrego klanu w kt??rym warto?ciami nadrz?dnymi s? kole?e?stwo i wzajemna pomoc. Gdzie lvl nie gra roli, ka?dy dobry gracz wie, ?e jak jest z kim, to mo?na zrobi? 50 w dwa tygodnie, a 60 w miecha jak nic. Mam ochot? do gry i jak znajd? odpowiednia paczke koleg??w to mo?emy du?o osi?gn?? wsp??lnymi si?ami. narazie mam 33 lvl (dzi?ki Ordzie, ?e mnie podexpili?cie

Fajnie sie rozmawia?o z turkami na spocie). i najwa?niejsze - nick : Ozyr PM'ujcie mnie w grze.
P.S. Sory, za ortografy, ale wszystko pisa?em pod wp?ywem chwili i nie zwraca?em wi?kszej uwagi na styl.