Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-05-07 18:39:51
Łączny czas online:

Autor Wiadomość
 Tytuł: Launcher
PostNapisane: 2006-02-27 12:42:55 

Cze??. Mam du?y problem. Od miecha nie mog? wej?? do gry. Pr??bowa?em ju? chyba wszystkiego, wi?c teraz pozostaj? mi tylko wasze t?gie umys?y. Problem jest nast?puj?cy: Po w??czeniu Launchera nie wyskakuje mi start. Jest tylko homepage i options. Pr??bowa?em przez t? drug? ikonk?. Wyskakuje mi komunikat:

"Failed loggin into the LogIn Server.
server. (10060)"

B?d? bardzo wdzi?czny za jak?kolwiek pomoc.

P.S. Przy odpalaniu gry od jakiegos czasu komp mi si? wiesza i musze wy?ancza? Nortona. W tedy ?miga.(?)

Wy?onczy?em debuggera w rejestrze, wszystko ustawi?em. Wywali?em stare patche i zci?gn??em nowe do folderu z KO, wypakowa?em je. Odpalam gre przez launhera-to samo, co by?o. odpalam gre przez t? drug? ikonk?- wyskakuje mi komunikat :
|_______________________|

Tak, jak wida? jest tylko "OK" i krzy?yk, ?eby zamkn??. Nic nie pisze. To KO Hackshield, to jest jego nazwa. Mo?liwe, ?e wywali?em Hackshielda przy wklejaniu nowych patchy. Pomo?ecie mi ? W was moja nadzieja... jestem uziemiony w domu... pr?dko si? nie rusze To co ja przezywam, to jest koszmar. Jeszcze mi sie nudzi. :< :<

Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-27 14:59:01 

no patrz mam ten sam problem i nie mam pojecia jak go zwalczyc najprawdopodobniej sa ta zablokowane porty zapewne nie masz NEozdrady wiec zagadaj z adminem o portach ja niestety mam takiego brata ze ustawil server i jemu wszystko dziala to go nie rusza a nie obchodzi go ze mi nie dziala gra bo jak on to stwierdzil granie jest bez sensu zajmij sie czyms konkretnym ale on mnie wkurwia tym nie ma co ... niby cos tam patrzyl jak go ladnie poprosilem z portami i twierdzi ze nie sa zablokowane ale poszedlem do kumpa z kompem zainstalowalem sobie NEo i wszystko dzialalo wiec wina lezy po stronie servera tylko nie wiem czy ta sa te porty czy co to moze byc

Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-27 19:48:27 

No i widzisz. :( Ja sobie nawa?y?em piwa, bo chyba wywali?em HackShielda. Powiedz mi z k?d go zci?gn??, jak do znawu za?ozy? i jakie tam maj? by? porty.... bo nie wiem. Jak b?dzie trzeba, to p??jd? do admina i do skopie po mordzie... albo wy??czy neta, albo porty zmieni, albo piorun mu switcha spali... co za kretyn.

Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-27 20:34:17 

Mowie nie jestem pewny ze to blok portow nie bij ludzi za to bo bedzie namnie :] ale mozesz sprawdzic porty to 443; 21; 15100; 15001; 15002 nie wiem czy to wszystkie takie podal mi kolega(Gzaor :) zeby nie bylo ze plagiat i przypisanie ze sam poszukalem ;] ) a co do HS hmm a nie mozesz zainstalowac na nowo KO i sciagnac patche i odpalic HS zeby sie zaktualizowal ?

Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-27 21:17:06 

Nie. :(

Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-27 21:17:34 

Pochwały: 15
Tez tak kiedys mialem :S nie ma to jak panda antivirus ... to bylo u mnie przyczyna :S ale juz dziala :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-27 21:25:17 

a dlaczego nie mozesz zainstalowac ? :| brak instalki ?

Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-28 22:34:52 

Nie. Nie chodzi o to. Po prostu mysia? bym wyinstalowa?, a to ca?kie zawali?y by m??j schorowany system. :roll: Jutro wieczorkiem powinienem miec nowego kompa, ze ?wierzutkim sustemem, wi?c zainstaluje gre i zobaczymy, jak si? sytuacja rozwinie. Prosze, ?eby nie zamyka? tego tematu, bo b?d? tu pisa? w razie problem??wz instalka na nowym komputerze. ;)
P.S. Mam nadzieje, ?e na forum jest jaki? opis jak krok po kroku zainstalowa? KO. je?li nie ma, to prosz?, o kontakt GG jakiegos dobrego cz?owieka, kt??ry znalaz? by dla mnie chwilk?. Moje GG 9298031. Przewa?nie jestem niewidoczny, wi?c pisa?, nie zniecheca? si? statusem. ;) Jestem, jak juz misa?em uziemiony w domq, wi?c bed? pod r?d? od 8 rano do11 w nocy (z przerwami). Pozdrawiam i licz? na pomoc w razie potrzeby. :]

Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-28 22:44:12 

ale przy KO nie moze byc wiekszych problemow z instalacja robisz jak w Windowsie dalej dalej :freak:

Tytuł:
PostNapisane: 2006-03-01 08:20:18 

:] Nie znamy si?, wi?c dla czego twierdzisz,?e nie bedzie zadnych problem??w ? :F Ja zawsze mam problemy. Mam takie szcz??cie, ?e co? sie sypie. A tu s? porty inaczej ustawione, a tu mi flop nie czyta, a tu CDrom ?le nagrywa... ehhhhh Tak, to jest, jak sie ma rodzinn? firme komputerow?. :lol2: "Wiesz..... klientowi sie podoba twoja 510'tka.. sprzedam mu j?, oki ? No b?dziesz mia? 0 ramu, ale to nie szkodzi..... oddam za miesi?c, w tym czasie ogl?daj sobie telewizje, albo id? si? uczy?" :lol2:

Tytuł:
PostNapisane: 2006-03-01 14:01:37 

no ale przy tej instalacji nie moze byc prbolemu bo tam nie ma nic zagmatwanego no jedynie moze byc instalka zjebana i nie bedzie dzialac to inna sprawa :D

Tytuł:
PostNapisane: 2006-03-02 09:52:42 

:freak: Jeszcze nie dosta??m kompa.... rozsypa? sie nowy dysk. Trzeba ko formatowac niskopoziomowo, a to potrwa. :lol2: I co ? Nie b?dzie problem??w ? ;D Za?oze si?, ?e gra nie b?dzie sie chcia?a przegra? z jedego kompa, ?eby wgra? na drugi. B?d? musia? p??j?c do kolegi po jego gre, a potem sie oka?e, ?e nap?d mi nie czyta. :> Zawsze tak jest. Nic nie mo?e by? ok od pocz?tku do ko?ca. Ale ju? si? przyzwycai?em do tego. Dzi? ju? POWINIEN by? komputer, spr??buje zainstalowa gr?. :] Powiedzcie mi jeszcze, ?e NOD nie k?uci si? z KO ? Bo m??j Norton zacz?? sie k???ci? i musia?em gomwy?ancza? na czas gry.

Tytuł:
PostNapisane: 2006-03-02 11:16:45 

Pochwały: 15
Chlopie instalni se avasta ... jak ci sie kloci NOD .... ja mam Avasta i wszystko cacy i jeszcze co mam sp2 ... i wszystko cacy chodzi :cool:

Tytuł:
PostNapisane: 2006-03-02 16:46:03 

on nie mowi ze sie kluci tylko sie pyta czy sie nie kluci na moje zainstaluj sobie Kasperskiego mala instalka nie muli kompa i wsio dziala

Tytuł:
PostNapisane: 2006-03-02 22:25:25 

Ok. Dzienki ch?opaki za liczne przybycie do mego topick'u i wypowiedzi. Gra dzia?a cycu? (jak na razie - miekmu nadzieje, ?e juz tak zostanie) mam zainstalowanego Nortona i jest ok. ten na starym komputerze poprostu sie wykjrzaczy?, zacz?? wariowa?, szale?, blokowa?, skanowa? itp. Zablokowa? mi na amen KO. Je?li kto? bardzo chce, to mo?e zamkn?c ten temat ( chod? osobi?cie uwa?am, ?e takie zamykanie jest bezcelowe.... po co spamowa? forum nowymi topikami, skoro mo?na pisa? w starym, przedstawiaj?cym podobny problem? ;) ). Ko?ystaj?c z prawa g?osu i w dobrej wierze, zeby nie robi? nowych, zbednych tematow napisze tutaj. ;) Karus worek poszukuje dobrego klanu w kt??rym warto?ciami nadrz?dnymi s? kole?e?stwo i wzajemna pomoc. Gdzie lvl nie gra roli, ka?dy dobry gracz wie, ?e jak jest z kim, to mo?na zrobi? 50 w dwa tygodnie, a 60 w miecha jak nic. Mam ochot? do gry i jak znajd? odpowiednia paczke koleg??w to mo?emy du?o osi?gn?? wsp??lnymi si?ami. narazie mam 33 lvl (dzi?ki Ordzie, ?e mnie podexpili?cie :lol2: Fajnie sie rozmawia?o z turkami na spocie). i najwa?niejsze - nick : Ozyr PM'ujcie mnie w grze. :]

P.S. Sory, za ortografy, ale wszystko pisa?em pod wp?ywem chwili i nie zwraca?em wi?kszej uwagi na styl.