WriTer napisał(a):
Victor napisał(a):
wiec nie stfu tylko idz pocwicz wrzucanie novy do miasta bueheheheh
Kim ty jesteś ze wypominasz takie zeczy? Zaproponowales mage vs mage obaj lr?
tak pozatym jesli dark ma prawie 79lvl i prawie 800k np to chyba wie jak i co robic magiem...echh
film

10
gogo 80lv
mozesz sobie bronic ciemnego, grales z nim na serwie? ekhm pozatym kim bym nie byl to ja akurat mialem "przyjemnosc" grania z nim

Cytuj:
moge i isc ale i tak nie widze sensu bo jak przegram to bedzie ze jestem noob ciota itp itd a jak wyrgam to bedzie ze lvl robi swoje czy ci sie reka osunela albo ze jestem lr itp..
najpierw pojdz, potem pie.d.l aha no i ten napisz jak zamierzasz slidowac jak zwykle bueh to sie odpowiednio przygotuje

Cytuj:
lubisz powbijac spike w paperkow na tormencie i robic sigy z tego.
z tego co pamietam zrobilem 1 siga i tylko z toba, a i ponoc ty nigdy paper nie byles ale nie dziwie ci sie ze sie do nich sam zaliczasz bo padales jak paper

Cytuj:
nie pamietam i nie bede sie klucil zreszta ciezko nie wygrac latajac z 4-5 prichami debuff itp
pomyliles sobie Legenda z HellFurym i party Remember z naszym

Cytuj:
lol i po co sciemiasz? jezeli masz na mysli to co ganiales mnie kolo HB (tiena albo szeleja nie pamietam) i debuffowales no to fakt wyslalem list ale nie z placzem i lamentami tylko z wyswiskami itd
napisz teraz ze nie spamowales town przed kimkolwiek z obli +70 to poprawisz mi humor
~~~~~~
ah drogi Lutku co do filmiku to chcialbym zobaczyc ta akcje z perspektywy woja albo aska, a Xena jak Xena

ib 3 in 3 2x rol 5 i 2x sse 5 ftw

(pisze to przez zazdrosc

)