Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-07-06 17:10:15
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 45 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2008-02-27 17:10:26 

in nie mial? i glave nie byl +8? a o gira jak w pizde z nowym pr0 claverem 8 dostales nie wspiminasz? zal mi Cie... na akarze tez pewnie bez iron nec i belt bedzie hahahahahahhaha szkoda ze tak szybko zmyliscie sie z gira, moze oblivion sie przestraszyles? ostatnio mowiles ze na oly ich gnebiles ostro... a moze sapience z pathosa? ja nie wiem szkoda ze Cie na gira nie ma, tak samo moge Cie na gira zawolac lol pozycz chara i dawaj... a co sie na akarze w Twoim clanie dzieje to wiem bardziej niz Ty, polacy maja Cie dosc - ja gram z turkami? hahahahahahahh jak zwykle, tylko gadac potrafisz... gl and HF

btw "Pathos byl dla nas za latwy..." ahahhahahahahahahahah qurwa polowa turasow z Ciebie beczy jeszcze....

Tytuł:
PostNapisane: 2008-02-27 18:45:39 

Pochwały: 7
no wiesz frozen nie wiem jak mele ale magowie 90% to turki ^.^

Tytuł:
PostNapisane: 2008-02-27 19:09:52 

nie powiedzialem ze ja nie gram z turkami bo tu tez sa turki... ale co komu do tego? lol gram z kim chce... pfffff

Tytuł:
PostNapisane: 2008-02-27 19:30:10 

Pochwały: 60
zawsze potem zostaje tylko pytanie które odchodzi w niebyt, czemu polak gra z turkami tudzież innymi nacjami, czy to z nim coś nie tak było, czy to z polakami z którymi grał, żeby nie było zero aluzji czy czegokolwiek w twoim kierunku :)

P.S. gram z polakami już 3 rok z tymi samymi i nigdy nie będę tego żałował :) bo to oni tworzę atmosfere :) i finito, koniec waśni wać pany :) od teraz komentarze na temat filmu bo inaczej poleci do flame :)

Tytuł:
PostNapisane: 2008-02-27 20:19:33 

cat qurwa ale pokaz mi gdzie jest napisane ze polak ma grac z polakami, turek z turkami, a chinol z chinczolami? no dla mnie to bzdura Insanity to clan "wielo-narodosciowy" czyli kazdy moze tam byc(tak samo wyglada "wielkie" TownOrDie i smieszne anihilation co z gira po 1 miechu zjebalo... :rotfl:)jezeli obowiazuje english i kazdy sie dogaduje, dobrze sie gra to co w tym zlego? :?:

Tytuł:
PostNapisane: 2008-02-27 20:24:13 
Hmmm no prawda jest taka, że free i makler to wafle i spierdalali :P nawet ja miałem chrapkę z nimi na vs wyjść jak askami grali...

Tak btw frozen to kur.. masz co do SG :P tam MachineGun z rękę w d... maklera jechał :P

Pozdro 600 machina :P

Tytuł:
PostNapisane: 2008-02-27 20:26:07 

Pochwały: 4
bedzie flame :D

Tytuł:
PostNapisane: 2008-02-27 21:40:01 

Viano cipeczko <3 powiedzialem przeciez ze przestraszyli sie SG, a na sinach lamili strasznie... tylko mi free nie mow ze mam sie na boba lognac, bo 3(mysle ze znajde nawet 5) osoby z TWOJEGO clanu mowily ze na vs nie da sie z Toba isc bo walisz w ch*** niby gorszy sprzet, Ty spike 900 ktos w Ciebie 600... moze ty sie boisz ze Cie jakis polak z clanu pojedzie? ale to juz wogole zal.pl Nawet Diavole/HellSiuras(Moj ulubieniec ^^) ma filma jak dostaje z klanowiczem, nie wiele ale zawsze... Widzisz oni mnie denerwuja czasem strasznie, ale kiedy trzeba maja jaja zeby powiedziec co i jak, a Ty jak mala dziewczynka chowajaca sie za mlodszym bratem... :lol2: jak skrecita sina/warka na gira vs chce ofc ^^ i wtedy bedzie whispeR vol.2 hahahah ^^

btw. nigdy nie mowilem ze jestm pr0 i zajebisty kozak... ale nie lubie jak ktos po mnie cisnie bez podstaw albo z bzdurnych powodow...

Tytuł:
PostNapisane: 2008-02-27 22:30:51 

znajduje tu pewna ironie, piszesz o tym, ze jestem mocny w gebie a poki co to za mna stoja fakty - za toba tylko twoje slowa. Z reszta jest podobnie.

Podam moze idealny przyklad. Makler nie przegral nigdy z MachineGunem a pisze sie o tym, ze dostawal w 1v1 (zagrali tylko raz, 73 MachineGun vs 71 Makler, 1:5 dla Maka ofc, Machine powiedzial, ze Mak leci w ... i uzywa abyss potek. Na filmiku vol.3 widac tego co uzywa Makler i jakie "przejebane" ma staty).

To samo sie odnosi do reszty, na starym forum mozna poczytac jak HF ucieka przed Maklerem, jest Enemy PK movie gdzie Frozen i jego gang dostaje od Maklera z glave+6 (+8? haha Mak nigdy w swoim zyciu glave+8 nie mial na zadnym servie).

To, ze nadchodzily studia a w drodze na nie mialem wypadek samochodowy ujete zostaje jako strach i ucieczka przed Oblivionami.

Makler na Akarze na VSie z toba dysponowal stuffem : dual Celaver+8, Chitiny/Shelle +7, WP, dex jewelry <- nic wiecej, zadnych INow, DD itp.. Oczywiscie w to nie uwierzysz z tad moja propozycja (ktora notabene pojawila sie juz nastepnego dnia po tym jak Ci makler zloil dupe) zeby nastepna walke Makler frapsowal ze swojej postaci i tuz przed 1v1 zaprezentuje swoj "przejebany" stuff.

Tak wiec obelgi i historie o tym jak ja i makler jestesmy slabi zrozumiem jako powstaly juz dawno temu kompleks, ktory do dnia dzisiejszego sie nie zostal wyleczony.

Btw. Co prawda sin v sin wydaje sie bardziej wyrownane niz sin vs priest, ale jesli tego chcesz to po duelu z Maklerem (do ktorego pewnie nie dojdzie bo o ile na poczatku nie wiedziales jakim Makler jest sinem to teraz juz wiesz i sie naturalnie boisz zostac wysmianym po raz enty) zagramy i my. W kazdym razie nie znam nikogo by zalatwic sobie sina 75 lvl na Girakonie, ty masz mozliwosci idealne zeby wejsc na kumpla chara na Akarze wiec (jak to okresliles) miej jaja i wpadaj na Akare i dostan wpierdol albo poprostu zamilcz i oszczedz sobie wstydu.

co do TownOrDie, ma sie b. dobrze - jest 2 miejsce na human side, top5 na servie, dobra ekipa i mow co chcesz, ale tylko sie osmieszasz piszac jak jest nam zle i nie dobrze.

Tytuł:
PostNapisane: 2008-02-27 23:07:41 

(Oo) na boba charze na Akarze bylem 2 razy... wiec nie mow i nie wyobrazaj sobie zbyt wiele... nie osmieszaj sie, ja za Toba biegac nie bede - TAK Makler wygral ze mna na pathosie(nie bylo to rowne i TY tez o tym wiesz ale nie bede tego tlumaczyl)jestem na gira bo slyszalem o "2 pr0 sinach co Pathos dla niech zbyt prosty" wiec jestem... was juz nie ma - wypadek, no trudno ale do mnie pretensji nie mniej, ja za wami po serverach ganiac nie bede i ja Tym razem chara nie pozycze od kogos teraz to Ty mozesz przyjsc do mnie, jak nie to nie wpierdalaj sie w to co mowie... bo od samego poczatku pierdolisz farmazony... (mak mial chitki 6/fp 7 a to dobre... o IN nic nie wspomniales...) Jak cat powiedzial to jest inny temat, skomentowales movie gZ and HF, chcesz ze mna "porozmawiac" na vencie "Towjego clanu" jestem czesto, Ciebie tam nie wiedze, jak jestes to mniej wygadany... a szkoda... jak masz jakies jeszcze watpy, zrob flame topic ja wpadne, gg, vent(jak juz mowilem)...

wogole to na czepiasz sie z kim gram... a gdzie Twoja POLSKA EKIPA? 5 ludzi ktorzy sa u Ciebie dla wlasnych korzysci(z japko) a reszta zbieranina... Gdzie to wielkie Anihilation? Oo
btw. czasami wchodze na DRACULA tam jakos mak nie jest sklony vs ze mna klepac :P

Tytuł:
PostNapisane: 2008-02-28 00:51:09 

i tu sie zgodzimy, byles na charze Boba, wybadales sytuacje i juz za Maklerem nie bedziesz biegac! Faktycznie na tym wypadaloby skonczyc.

Jeszcze tylko pare sprostowan
Polacy to 1/3 TownOrDie, tego juz nie wiedziales (w sumie to nie wiem po co sie z tego tlumacze skoro nigdy nie planowalem z ToDu robic polskiego klanu). Chlopakow z JPKO nie znasz wiec nie gadaj glupot. Makler nie mial wtedy INa. Mial glave+6 a ty cleavery+8 (jutro wrzuce w ten temat filmik, co bys nie pierdolil dalej).

Jeszcze tylko co do venta, jak bede w Lublinie to wrzuce nagranie jak FrozenDay udaje turasa na TSie (po tym co sie ukrywal jak scammerem zostal na Olympii) zeby nie dostac kicka z TownOrDie (i tak dostal ~~). Do dzisiaj z makiem z tego brechte mamy, jak glos zmienil fajnie :D:D:D

Annihilation idzie na AoC'a bodajze (przestraszyli sie Oblivionow to zmienili gre)

[ Dodano: 2008-02-28, 10:19 ]
edit: Makler ma downa, nie moze znalezc ani "Enemy pk vol1!" ani "Frozen_turas". W niedziele bede u siebie w domu to poszukam.

(btw. Mak nie mogl miec INa bo jak pewnie dobrze pamietasz mial glave+6 na 1v1, a jak wydropilismy pierwszego INa to biegal juz z glave+7)

http://img151.imageshack.us/img151/2596/ingc0.jpg

acha, pomijajac to ze Mak mial gorszy gear, chcialbym przypomniec ze wygral z Toba bez zadnych problemow half naked (bez pauldronu i padsow ><). Takze tak jak juz napisalem, za mna stoja jakies tam fakty, a za toba pierdolenie ze jesesmy zli, nie dobrzy i ... ;) w takim wypadku wyjde na przeciw twoim oczekiwaniom i napisze : Frozen masz racje!

Tytuł:
PostNapisane: 2008-02-28 14:27:18 

nie osmieszaj sie... nie chce mi sie z Toba nawet klocic...("nie mial in" hahahahhahahahah) nie mam nikomu nic do udowodnienia... chcesz pokazac jakis z Ciebie/Maka kozak? zapraszam na Gira! gl and HF

Tytuł:
PostNapisane: 2008-02-28 14:33:57 

Pochwały: 1
to sie nigdy nie skonczy :twisted: ale trzeba przyznac ze fakty stoja po stronie wafli.

Tytuł:
PostNapisane: 2008-02-28 17:16:10 

Obrazekier.ole... znów kłótnie. Jak nie Oblivion, MyszOrki, TheOtherS to znów Frozen i Free. Å»eby tu się nie rozpisywać, i nie flamować... Jesteście zajebiści, Frozen-sin, Makfri-priest&waýron i koniec, co było to było o jakieś IN się kłócicie, czy udawał turasa, przepraszam LUDZIE ile wy macie lat? Free ty zapewne 18+, Frozen też pewnie, choć nie sędzę bo to różnie z tym jego wiekiem. Może lepiej zmierzcie się w jakiś innych dyscyplinach, w których jest sędzia? Nie wiem piłka? Bo KO na dobre wam nie wyjdzie. Aha Frozen ty też byś sie wybrał na sylwestra a nie przed KO o_O. I gitara.
FUKK2, love mamma, HWDP, GL w życiu

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 2008-02-28 18:45:20 

Pochwały: 2
zamykam .... cala ostatnia strona to ostry offtop ... jesli ktos sie bedzie chcial wypowiedziec na temat filmu frozena, o czym jest temat, to prosze o PM to odblokuje ponownie

zapraszam do korzystania z opcji "Prywatna Wiadomosc", ktora jest jedna z opcji oferowanych przez to oto forum

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 45 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3