Makler nie uzywa Gigi, spalil ja na +8 bo dostal rapa+8, co lepsze? zalezy kto co lubi ale w skrocie, uzywajac gigi da sie zauwazyc plynniejsze combo, na 1v1 NA PEWNO lepsza jest giga+7 poniewaz nim wyzsze AC przeciwnika tym mniejsza roznica dmg czyli tym mniej liczy sie AP a bardziej staty + lightining gigi. Jednak Mak nosi rapa bo na cz lata ze mna, czyli z miejsca kazdy przeciwnik ma tormenta/malica

a to sprawia ze raptor ma znacznie wiekszy dmg (wiekszy zasieg raptora tez pomaga). Pewnie ze najlepiej miec przynajmniej 2 bronie i mozecie sie smiac z proby Gigi na +8

ale ze wzgledu ze ja latam z HB+7 to jak ktos sie na speara ubierze to dostanie wpierdol ode mnie ~~ . IMO (bo kazdy ma prawo miec swoja opinie), na cz dla woja najlepsze jest :
Giga8 > Avedon8 > Raptor8 > Giga7 > Avedon7 - o HB nie pisze bo jako tako na woju nie testowalismy, ogolnie za male AP ale niewiem jak dziala flame (bo np light z gigi jest poprostu bezcenny). No i wiadomo ze mozna wymyslac wiecej, jak personal sword, czy glave+9 etc, ale pisalem o takich najbardziej popularnych. Na 1v1 Giga>all

.
Swoja droga ostatnio duzo sie mowilo ze uniki omijaja DD/SD etc z chitin, testowalismy - nic takiego nie ma miejsca.
Dual wield jest ... imo

male AP, predkosc niewiele lepsza od tej na giga axe. Lycaon build jest dobry, ale rownie gay'owy

co do tego ze warki na 80 uzywaja tylko tego to jakas nowosc

od 66 war pakuje po 5 pkt w Health co zwieksza mane.
Mario, wyjdz z Tad

masz najwyrazniej jakis kompleks bo za cel sobie postawiles zaprzeczenie innym oraz walke z reszta forum, zacznij sie klocic jakiego koloru jest slonce...
by the way, dostalem ostrzezenie za zrobienie czegos takiego : "wkur.wiony", jednakze czytajac ten temat widze iz omijanie tej cenzury jest dosc popularne, troche to nie fair karac "wybrancow" ale jakos przezyje

Movie sciagne jutro =)