Widze starszy temacik zostal odswiezony, co jest mi bardzo na reke bo jeszcze nie zdazylem zabrac w nim glosu. heh
Zauwazylem ze ktos wymienial takie zespoly jak Slayer, Sepultura, Sceptic, Trauma, Esquarial, kredki, Children of Bodom (?), Tower, Behemoth, Vader i jeszcze pare innych, a takze pare sam mogl bym do tego dolozyc. Wszystkie kapelki zajebiste i chociarz juz nie slucham takiej ciezkiej muzy to dalej mam ich kasetki/plytki i bardzo fajnie wspominam koncerciki, Zwlaszcza Traumy z Misteria i Vadera, no i ofcoz Ironow. Btw slyszal ktos moze Misterie? Jesli lubicie taka muze to polecam, zajebisty zespol z Rzeszowa.
A teraz o tym czego na chwile obecna slucham.... Oczywiscie niesmiertelny Nine Inch Nails co juz chyba nie dziwi EK heh, z ostrzejszej muzy zostala mi caly czas milosc do Huntera
![:]](./images/smilies/yeah.gif)
Ostatnio slucham sporo punk rocka, ale juz nie takiego z podziemia tylko lajtowego jak strachy, happysad, koniec swiata, wrocila mi ochota na pidzamke i troche na t love. Oczywiscie jak widze, ze gdzies w okolicy gra KSU to za nic nie moge przegapic takiego koncertu, heh wychowalem sie na tej kapelce, zreszta bieszczady mam pod nosem to ciezko zeby bylo inaczej.

Na dopelnienie tylko doloze takie zespoly jak np Metallica czy Kult, ale tego slucha praktycznie kazdy kto slucha rocka
![:]](./images/smilies/yeah.gif)
btw pochwala sie jeszcze, ze pare miechow temu bylem na satrianim, we wroclawiu na rynku za friko gral. Naprawde brak slow zeby opisac co koles potrafi z gitara zrobic.
Aha, byl bym zapomnial dodac, ze linkin park to jedna z najwiekszych ... jakie mialem okazje uslyszec i niecierpie tego zespolu, a jak mi ktos mowi ze slucha LP to odrazu podchodze do niego z pewna ostroznoscia.

Moja krucjata przeciwko LP (jak i calemu new metalowi) caly czas trwa, moze tym razem ktos jeszcze podajmie rekawice, a nie tylko Tengel ktoremu zreszta LP zwisa i powiewa heh, pozdro.