Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-17 05:43:57
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 83 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2006-01-27 07:52:08 

Tibia - gra w ktora jescze gralem jak chodzilem do gimnazjum - moze jescze przez 1 klase lieceum xD Na cale sczescie poszedlem do rozum po glowy i gram w rozsadne MMORPG.
Kiedys tibia byla gra, moze nawet z klimatem a teraz ? Kazdy kupuje sobie konto na allegro i wymiata...duza ilosc cheaterow(w ko tez sa ale nie az tylu polakow !!)..multi acounting-clienting,progamiki(takie jak u nas KOSP)i bug abbusing :) Roznice pomiedzy Pacc a free sa duze...graczowi z free trundniej pokonac gracza z paccem.W Ko takiego czegos nie ma:) (na cale sczescie). I ostatnia wada... co to za PK za ktore sie nic nie zyskuje oporcz plecaka kolegi i grona ludzi, ktorzy pozniej nas huntuja...Ludzi idcie po rozum do glowy i zacznijcie grac w rozsadne MMORPG :) Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 2006-01-27 12:41:16 

Nie zgodze sie z Toba, trudno nazwac plecak kolegi niczym:). gierka miala swoje uroki (popychanie plecaka przed soba przez srodke miasta, bo nie dalo sie go uniesci, i czajenie sie, zeby nikt go nie podpieprzyl...). Multikonta sa juz teraz bezsensu po jakims tam patchu, ale rzeczywiscie, w cholere programow do automatycznego chodzenia, bicia itd. A co do pk jeszcze to mi czasami go brakuje w KO - wczoraj siedzialem na goblinach, na jednym spocie pookow, pojawia sie jakis archer czy asek, nie pamietam, i zaczyna wybijac mi spot. Sprawa byla zaraz po mass DC, serwery puste, jestesmy tylko my w wiosce, prosze go, zeby poszedl na inny spot (grzecznie!), a on nie, moj i morde usmiechnieta wywala. Moze bym i zginal atakujac go, ale przynajmniej nie stalbym bezczynnie... A tak, musialem odejsc z mojego ulubionego spotu.... Btw Mam duze podejrzenie, ze to Polak...

Tytuł:
PostNapisane: 2006-01-28 02:45:47 

Tibia -Wedlug mnie, Fajna gra. Pochlonila mi jakies 2i pol roku a skonczylo sie to hackiem postaci. Pomimo wszystkich mozliwych sposobow zabezpieczen nie dalem rady sie obronic.
Teraz wiem jak zostalem zhakowany. "Kolega" wszedl mi do domu przez okno zainstalowal keyloggera wyszedl na drugi dzen przyszedl zgarnal passy i po koncie. Zabral mi itemy warte 650 k to jest jakies 350 zl moze wiecej (na moim servie tak jest) postac 89 royal paladin ze 87 distem wartosc okolo 800 zl. Pozatym pisze do jakiegos debila ktory mowil ze po zabiciu jest tylko plecak, w grze tibia jest 3 rodzaje serverow NoN pvp- nie mozna bic innego ludzia PvP bijesz innego ludzia i masz z tego tylko plecak i jakis item+frag PvP enforced za zabicie gracza z lvlem wyzzyszym dostajesz zajebiscie duzo expa jak na ta gre.

Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-04 21:39:50 

Szczerze mowiac gralem w Tibie ale bieganie kolorowym klockiem lego mnie znudzilo. W kazdym razie wciaga cholernie ale wole zdecydowanie KO. Bez obrazy dla fanow Tibii ale to chlam :D

Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-24 15:15:29 

Pochwały: 2
Moze ktos mi wytlumaczyc w Tibi kilka nastepujacych rzeczy:
1) jak sie wybiera klase postaci
2) o co chodzi z tymi skillami, mam narazie same dotyczace walki wrecz etc, ktore najlepiej rozwijac?
Pytam sie bo tibia to gra w ktora mozna grac siedzac na merchu :)

Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-24 16:41:18 

Pochwały: 13
profesje wybierasz dopiero na 8 lvl, czy jako tak
a co do skilli zalezy kim chcesz grac pozniej.
Jezeki wojem najlepije chyba miecz, paladyn to dystans a co do maga i druda sie nie liczy wcale bo i tak uzywaja magi.

Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-24 18:13:25 

Pochwały: 2
Aha thx
ok kupilem se wedke i lapie te ryby i co ja mam z nimi zrobic? Zjesc??? Jaki jest sesn kupywania wedki za 150 golda?

Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-24 19:50:28 

Pochwały: 13
wedka szybka mozliwos zdobywanie jedzenia i mozesz jesc lub sprzedawac, coen ci nie powiem bo nie gram juz w to, ale gralem w podobny sposob jak ty ... w party :D albo na merchu :D

[ Dodano: Pi? 24 Lut, 2006 19:50 ]
aaa i jeszce jak mi ko niedzialalo :|

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 83 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6