Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-22 12:49:04
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 105 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2005-09-16 17:29:43 

Tia 10 godzin. Strćsznie d?uuuugo. Ju? chyba bym wola? sobie orgina?a kupi? :/

Tytuł:
PostNapisane: 2005-09-16 17:53:43 

Pochwały: 1
Za oferuj? i jeszcze narzekasz? lol

Tytuł:
PostNapisane: 2005-09-16 20:00:14 

Pochwały: 5
przynajmniej sprawdzisz ja to zrobilem i zostaje przy KO troche dziwne bo max 20 lvl i dziwnie malo ludu :/

Tytuł:
PostNapisane: 2005-09-16 20:34:30 

gw _troche_ przypomnia ko. Te? poznak smak gry dopiero po 20 lvl na pvp.

Tytuł:
PostNapisane: 2006-03-12 13:05:51 

nie chce mi sie zakladac tematu jak taki juz jest a widze ze wiele ludzi ma pytania odnosnei tej gry ja wlasnei sie przezucilem z KO na GW i opisze wam co gdzie i jak. :D
1. Za GW placisz tylko raz za 1 orga nie ma jak w WoWie co miesiac cos tam wykupujesz
2. Co to pvp i pve duzo ludzi sie pyta:
a) PvE czyli przechodzenie kampani ma na celu zapoznanie ciebie z gra itp. i tu ciekawostka xp nie zdobywasz przez bicie mobow (potworki) tylko przez robienie questow w niektorych dostajesz skille za zrobienie (nie ma czegos takiego jak za lvl dostajesz skill) tak oto odblokowywujesz skille ale o tym puzniej postacia do pve mozesz sie bic z innymi graczami i grac w kampanie.
b)PvP (pk w jezyku KO gracza =] Player vs. Player) twrzac taka postac ma ona maxymalny lvl 20 moze miec 2 klasy glowna i poboczna badz jedna ma skille z danej klasy ktore juz odblkowoalismy i tak samo itemki sluzy tylko do pk nie mozna nia grac w PvE.
3. Odblokwywanei skilli i itemkow
a) skille mozna odblkowoac na kilka sposobow pierwszy robiac questy w PvE najtanszy i najlwatiweszy ale czasochlonny mozna w ten sposob odblokowac tez itemki i runy, drugi kupujac w kazdej stolicy kraju jest koles co sprzedaje skille za kase nie all sa tam dostepne, przez sygnet of capture dzieki temu mozesz przechwytywac skille od zabitych mobow (dzieki temu mozemy miec elitarne skille nie do zdobycia w wyzej wymienionych sposobach), poprzez factiony cos takiego jak NP zdobywasz je na PvP idziesz do NPC Baltazara 9chyba tak) i kupujesz jai tam skill chcesz albo itemek badz runke.
4. Jak wyglada PvP:
sa rozne areny:
a) CA (random arena) party jest formowane jak sama nazwa wskazuje z random ludzi i jest to 4v4
b) TA (team arena) party formujesz przed wejsciem tez 4v4
c) sa jeszcze tomby (8v8), gvg (tu juz 8v8)
d) low arny dla pve postaci

wiecej info na http://www.guildwars.pl/ jesli macie jakies pytania walcie postaram sie pomoc ^^

[ Dodano: Pi? 19 Maj, 2006 12:30 ]
macie tutaj aukcje w gw http://www.guildwarsguru.com/auction/ ofc za igc bardzo fajna sprawa :) po co merchowac ^^

Tytuł:
PostNapisane: 2006-05-21 19:20:58 

a ktos stad w to gra?

Tytuł:
PostNapisane: 2006-05-21 19:58:14 

Pochwały: 4
hmmm Posel jeszcze to meczy, zagadaj do niego, pewnie jakis klanik tam ma :P A z tad chyba jeszcze scar?

Tytuł:
PostNapisane: 2006-05-21 20:33:34 

bo sie zastanawiam nad kupmen po selnieciu itemow.

Tytuł:
PostNapisane: 2006-05-22 08:43:08 

ja pykam i chce spylic acc w KO by kupic GW:F, mi sie fajnie gra, przerwalem bo mialem 256 ramu i za dlugo sie wczytywalo na pvp, ale zaniedlugo kupuje dodatkowa kosc i bedzie git :) gra fajna nie ma pk jak w ko, ale i tak ma wiele innych zalet a najlepsza to ta ze o gre dbaja i ludzie sa mili :) bardzo polecam wiecej info o grze i systemie rozgrywki dowiesz sie z www.guildwars.pl i www.guildwars.pl/forum , jak bys czegos z tamtad nie rozumial to wal smialo :) Posel to aragorn na forum on gra troche wiecej bo nie mial przerwy jak ja :) jak bys juz mial gre pisz z checia pomoge w starcie i dam jakies itemki jak bede mial ^^

w GW:F sa areny 12v12 rzez :) sa uniq itemki z tad ta str z aukcjami za igc :)

pozdro

a tu macie kilka filmikow i to o co chodzi w tej grze o zabawe :)

http://guildwars.gameamp.com/guildwars/viewZack

[ Dodano: Pon 22 Maj, 2006 13:52 ]
jeszcze jedno, co do gw a wow to szczerze grafa gw na full wyglada lepiej od wowa na full, no i jeszcze to, ze ludzie ktorzy robili dla blizzarda wowa przeszli do a-net i zrobili gw, jak sie gralo w obie gry mozna zobaczyc podobiestwa :D

Tytuł:
PostNapisane: 2006-05-22 14:37:23 

wlasnie ja mam 265 ramu, wczoraj pogralem na w GW od posla(aragorna) gra wydaje mi sie ciekawa, narazie jechalem sama campanie, tak na szybko gralem , wiec duzo zalet nie odkrylem , jedynym denerwujacym faktem jest to wczytywanie, i dlatego sie obawiam ze mi sie gra znudzi bo przy transferze 30-35 kilo to ja se moge w mario po lanie pograc... i tu mam dylemat... czy przy tym transferku i 256 ramu kupywac gre, bo procka 2ghz mi styknie ale zas graficzna 64mb:D wiec do gry speclajnie bym musial te elementy zmianiac , dlatego sie zastanawiam... kasa by byla od Muad`a za itemy.

Tytuł:
PostNapisane: 2006-05-22 14:47:23 

Pochwały: 4
no ja tez mialem okazje testowac, gralem weekend prawie bez przerwy - gra warta pieniedzy, ale chyba jeszcze nie mialem checi opuszczac ko :) pvp wymiata, ciekawa sprawa z t? kampani? to i grafa - wogole jest lepsza niz w wowie, nie tylko na max detalach, jak wyszedlem z miasta na takie ??ki to az dech zapar?o. Tylko nieco mangowa, ale to nie jest duza wada

Tytuł:
PostNapisane: 2006-05-22 14:52:31 

no to opisze transfer tylko na poczatku tak rwie bo to dociaganie nowych plikow puzniej masz je na kopie wiec nie sciaga ich od nowa 256 ramu niby min ale ja wole dokupic ta jedna kosc karte tez kupuje lepsza chodz nie jest to obowiazkowe bo z ta i z dodatkowa koscia powinno chodzic super :)

[ Dodano: Pon 22 Maj, 2006 14:54 ]
a co do wowa niby wiecej wymaga a gorzej wyglada co do gry w KO i dodatek IA i tak by trzeba dokupic sprzet bo wymaga nawet wiecej niz gw a wyglada i chodzi 100 razy gorzej :)

[ Dodano: Pon 22 Maj, 2006 14:56 ]
ja zostawilem moje gw na noc i sciagnelo all pliki i chodzilo jak burza tylko doczytywalo pliki troche dluzej niz innym co mieli wiecje ramu :P

Tytuł:
PostNapisane: 2006-05-22 15:13:00 

kurde i sie zastanawiaam :D a jak mi sie znudzi ? i nie bede widzial celu gry?
scar wlasciwie jaki tam jest cel ? grania?

[ Dodano: Pon 22 Maj, 2006 15:14 ]
1x 512 styklo by?

Tytuł:
PostNapisane: 2006-05-22 16:05:41 

ta styknie a cel gry to dobra zabawa zalerzy jak to rozumiesz mozesz sie dobrze bawic na pve i pvp jest tyle opcji ze napewno cos znajdziesz dla sibie a taki cel prawdziwy dla ludzi ktorzy graja by byc the best to ladder spodktan gildi jest tam podliczanie kto ile razy sie bil i ile z tego wygral ile przegral rozgrywa sie to na wyspie gildi :) fame cos takiego jak grade klanu tylko przypisane do postaci im wiekszy fame tym jestes lepszy na pk, niby mozesz odblokowac itemki ale sa uniq itp... itemki ktore musisz znalezc i sa one o niebo lepsze od tych odblokowanych z broni itp... mozesz wyciagac poszczegulne elementy i wsadzac do innej broni badz czegos innego tego samego typu wedlug mnie dla kazdego cos fajnego mi sie najbardziej jak dotad podoba pve na pvp gralem tylko CA, TA na reszte za bardzo mi scinalo :]

Tytuł:
PostNapisane: 2006-05-22 16:21:00 

hym to sobie w wakacje o tym pomysl jak w przez lipiec beede pracowal, to sobie kupie karte 256 i ramu moze i ten 1gb to w tedy nima uja musia dzialac :D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 105 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna strona