Dobra to ja napisze poradnik dla nocnego elfa huntera (takim gram)
Startujesz w elfickiej wiosce, odrazu we? questa na zabicie 12 prosiak??w, zabij to wszystko i zbieraj dropa (jak najwiecej miesa). Potem podexp do 5lvlu na demonach tych grel czy jako? tak, z nich te? wypada sporo mi?cha. Po osi?gni?ciu 5lvlu id? do nast?pnego miasta Dolaanar, na miejscu, id? na wsch??d do rzeki, w jej pobli?u powinny znajdowa? si? humanoidy przypominaj?ce morskie stwory (takie zielone ludziki z wodorostami na g?owie), mnie si? bardzo dobrze na nich expi?o. Dobij do 7lvlu, wykonaj questa na zebranie 5 li?ci wypadaj?cych z tych w?asnie potwork??w. Potem zmierzaj na zach??d, w stron? wioski mi?k??w-humanoid??w. Ja bi?em je z 4 godziny to doskona?a rozrywka, good exp i niez?y drop (banda?e). Z ?atwo?ci? zrobisz 10lvl. Wtedy wracaj do Dolaanar do hunter trainera. Kup nowy ?uk i sharp arrows za zarobione pieni?dze. Teraz id? wykonaj hunter questa. Dosta?e? smycz na paj?ka - musisz go ztamowa?, podejd? do niego i u?yj smyczy jak skilla - polec? od ciebie takie serduszka. Po jakim? czasie castowania potworek b?dzie tw??j. Id? oddaj go hunter trainerowi. Pora z?apa? nightsaber-stalkera, znajdziesz go po drugiej stronie rzeki, ko?o zielonych humanoid??w. Odprowad? go i zmierzaj z?apa? kolejnego potworka, tym razem b?dzie to sowa, kt??r? znajdziesz przy mo?cie prowadz?cym do najwi?kszego elfickiego miasta. Ponownie odporowad? besti? i kup smycz dla twojego potworka na sta?e. Teraz mo?esz ju? sobie wybiera? towarzysza na w?asn? r?k?. Ja posiadam Elder Nightsaber bo jest to s?odki czarny kot kt??ry po 11 lvlu potrafi by? doskona?ym tankerem. Je?li kto? woli to mo?e wzi?? sow? ktora jest r??wnie dobra ale tankerem to ona nie zostanie. Exp kota, karm go cz?sto ?eby ca?y czas mia? 125% happy. M??j po 2 h mia? 6loyality lvl (najwy?szy z mo?liwych). Teraz id? do najwi?kszego elfickiego miasta, i wejd? w r???owy teleport. Przeniesie cie do miejsca sk?d mo?esz odp?yn?? lub odlecie?. Id? do kolesia od latania, i powiedz ?e chcesz polecie? na kontynent. Us?uga zostanie zrealizowana za darmo. Jak dolecisz na miejsce, id? wzd?u? pla?y i zabijaj kraby - leci z nich sporo expa i duu?o mi?sa dla twojego kota
jak mi si? b?dzie jeszcze nudzi?o to napisz? wi?cej

Kthxbb