jakby sie ekipa z tego forum zebrala, to zawsze mozna sie w grze pododawac do friends??w i tak czy siak graĂâââŹĹž? razem.
mi na celeronie 2,6 ,512dd ramu i radeonie 9200 nie tnie w ogole. Lacze mam 256kb/s i praktycznie zero lag??w. Czasami (uwaga!) zdarza sie dc, tylko ze wbicie do RYLa to kwestia jakichs 3min (do zaladowanej gry, KO mimo wiele ubozszej grafiki, zlozonosci swiata, wielkosci mapy laduje sie kilka razy dluzej).
Animacje skilli bajeczne, do tego za kazdym razem jak rozwiniemy jakis skill animacja sie poprawia, jest efektowniejsza itp. Jak widzialem aoe Magnusa, to sie malo nie oslinilem ;-o (chociaz moje aury sa tez niczego sobie

)
jedynym powaznym mankamentem gry jest to, ze w nowo zakupionej zbroi dziwnie wygladam

.
[ Dodano: Wto 17 Pa??, 2006 07:32 ]aha - oya pytal, to mu tu odpowiem. Owszem, jest polski serwer, wystarczy pare plik??w podmienic, ale nadal wszystko jest po angielsku, wprawdzie sami Polacy, ale tam jest drop i exp bodajze x20 , takze za pierwszego mermaina dostalem 2 lvle i dropnal mi jakis gitesowy 2h miecz. Z lekka bez sensu

. Wiec nie polecam.
Ci Polacy to tez taki naciagany plus, bo co to za przyjemnosc stac w town i sluchac tekst??w na normalu "ej daj mi cos dla arczera, a kase masz, ej nie pieprz ze nie masz jak masz taka czapke fajna", ksuja i wyzywaja jak wszyscy inni, po prostu latwiej to zrozumiec

.
jeszcze jeden + w rylu = duele