Wystawiłem na forum ps to czemu nie miał bym wystawić tutaj
1.
Stan - Używany
2.
Wersja językowa - Eng
3.
Ocena - 6
4.
Wysyłka - Tak (jeśli sobie tego zażyczysz na twój koszt)
5.
Allegro - Tak (jeśli sobie tego zażyczysz)
Witam mam do sprzedania konto b.net (jestem pierwszym właścicielem) z WoW:WotLK
License Status: Active (Expires: 08-Jan-2010), na koncie znajduje się 80lvl paladyn
Link , który jest przyzwoicie a nawet dobrze ubrany (nie jest to oczywiście najlepszy sprzęt jaki jest możliwy

), może tankować wszystkie hc i większość dungeonów jak 10-man: Naxx, OS, EoE oraz Uld oraz 25-man: Naxx, OS, EoE posiada też sprzęt do DPS nie tak dobry jak do tankowania bo dps paladynem nie jest ani w modzie ani opłacalny. Na koncie znajduje się też DK 62 i masa innych przedmiotów. Postacie są nowe grałem nimi 2 miesiące, znudził mi się WoW jak i pc do grania i postanowiłem zakupić PS3 slim 120gb. Dodatkowo za darmo na koncie znajdują się takie gry jak Diablo 2 + dodatek i Warcraft3 + dodatek obie gry nowe i w języku polskim, grałem w nie z ręką na sercu może jeden dzień. Jeśli tego sobie życzysz mogę przesłać (za normalną cenę czyli tyle ile mi policzą na poczcie lub u kuriera a nie jak na allegro gdzie się zarabia na przesyłce) pudełka z grami w idealnym stanie (pudełek do WoW:TBC i WoW:WotLK nie posiadam, zakupiłem je w postaci samego klucza w sklepie internetowym), dodatkowo jeśli sobie zażyczysz wysyłki dodam grę F.E.A.R. i pierwszy dodatek do niej oczywiście na PC. Cena jaka mnie interesuje to 230zł lub gry na ps3. Podsumowując jeśli chcielibyście zakupić to wszystko nowe z czystym kontem do WoW-a wydalibyście:
WoW: battle chest sam klucz 69,90 zł + WoW:WotLK sam klucz 78,00 zł + Diablo 2 + dodatek sam klucz 14,00 zł + Warcraft 3 + dodatek sam klucz 29,90 = 191,8 zł. A ja wam daje jeszcze pudełka do praktycznie każdej gry (oprócz dwóch dodatków do WoW-a) i dodatkowo bonus w postaci gry F.E.A.R. + dodatek i co najważniejsze bardzo dobrą postać do gry, która sama w sobie jest trochę warta, moim zdaniem się opłaca.
Jakie gry mnie interesują na PS3?
- Ratchet & clank każda częśc
- Uncharted - Drake's Fortune
- Assassin's Creed I
- Lost Planet: EC
- GT: Prologue
- Killzone 2
- Star Wars: The Force Unleashed
- PoP
- MGS4
- Red Faction: Guerilla
itp.
P.S. Zdjęcia mogę podesłać jeśli ktoś chce. Jeśli posiadasz min. 3 gry z wyżej wymienionych mogę się wymienić za nie plus niewielka dopłata z twojej strony albo nawet bez niej

czyli cena może być nawet mniejsza niż 200zł. Można też zapłacić połowę grą/ami a resztę pieniędzmi np: masz Uncharted powiedzmy jest wart 50zł czyli od 230 - 50 = 180zł. Jestem otwarty na propozycje.
Kontakt:
GG: 7167641
PM
lub tutaj w temacie.
Pozdrawiam.