Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-29 22:03:06
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 225 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2010-02-03 17:38:59 

Pochwały: 3
Zwierz@K napisał(a):
Ramsey napisał(a):
Grał już ktoś w tego Dragon Age? Bo mam niby spakowanego na dysku tylko miejsca na zainstalowanie brak, i nie wiem czy opłaci się coś wyrzucić xD

Jeszcze sobie zajrzyj w topic o filmie Paranormal Activity, gdzie prosisz o linki skąd można ściągnąć film.

Miłego wieczoru złodzieju ;)

Gdzież tam, wcale nie chciałem go ściągnąć, tylko obejrzeć online. Koniec końców, linka nie dostałem, za to ty MW2 ściągnąłeś.

I kto tu jest większym złodziejem? ;)

Tytuł:
PostNapisane: 2010-02-03 17:40:50 

Pochwały: 74
Ok, filmu nie ściągnąłeś. Ale Dragon Age już tak ;)
I kto tu jest większym złodziejem? ;)

Tytuł:
PostNapisane: 2010-02-03 17:44:13 

Przy necie 1mb/s, ściągnąć jakieś 25GB jednak trochę by mi zajęło ;D

Tytuł:
PostNapisane: 2010-02-03 17:44:24 

Pochwały: 50
Ramsey napisał(a):
za to ty MW2 ściągnąłeś.

A On dalej swoje... Gdzie to wyczytałes?

Tytuł:
PostNapisane: 2010-02-03 17:48:40 

Zwierz@K napisał(a):
Parenaście minut temu zakońćzyłem swoją przygodę z pretendentem do gry roku/dekady/stulecia. Zakończyłem na drugiej misji. Oto dlaczego. Gra pomimo tego, ze wyglada jak pierwsza część MW, ma conjmniej 2x wieksze wymagania sprzetowe. No ale po obnizeniu detali do totalnego minimum, przez co wyglada mniej wiecej jak pierwszy Medal of Honor jakos tam dziala. Do pierwszego trafienia. Ów fenomenalny efek trafienia wyglada mniej wiecej tak, jakby ktos z drugiej strony monitora cisnął w naszą stronę dorodnym pomidorem, po czym ten przez jakis czas rozplywal sie po ekranie. Temu efektowi towarzyszy spadek FPS-ow do mniej wiecej 2 na sekunde. Jak to wplywa na stan zdrowia prowadzonej postaci i moj wlasny chyba nie trzeba uzasadnaic. Pozatym zeby gra sie laskawie uruchomila musialem siegnac po sterowniki z maj 2008r, przez co krzaczy sie w kompie co tylko moze. Tak, jest to pirat. BO gdyby takie akcje dzialy mi sie z oryginalem, to zamiast pisac na forum lecialbym teraz do siedziby Infinity Ward, zeby wsadzic im opakowanie z gra w tluste dupsko szefa projektu. A wersji na X-a nie mam zamiaru kupowac dla 6h singla. FUCK YOU INFINITY WARD! Jak to dobrze, ze Bóg dał nam GRID-a.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-02-03 17:52:29 

Ramsey napisał(a):
Przy necie 1mb/s, ściągnąć jakieś 25GB jednak trochę by mi zajęło ;D

Czyli co, w temacie o Dragon Age for fun napisałeś, że ściągnąłeś sobie grę tylko po to, żeby mógł cię za pare miesięcy zacytować w topic o X-boxie 360? Twój geniusz mnie przeraża. Człowieku, nie masz kompletnie żadnej logiki ani spójności w swoich wypowiedziach, lawirujesz w zeznaniach na wszystkie możliwe strony.

Co do MW2, jak już pisałem wcześniej, mam oryginalny egzemplarz, więc sprawy nie było. A ty, co masz na swoją obronę, poza genialnym planem zawładnięcia nad światem i słabym łączem internetowym?

Tytuł:
PostNapisane: 2010-02-03 17:55:37 

Oto mój post z tematu o DA:O
Grał już ktoś w tego Dragon Age? Bo mam niby spakowanego na dysku tylko miejsca na zainstalowanie brak, i nie wiem czy opłaci się coś wyrzucić xD

Gdzie tu jest napisane, że grę ściągnąłem? ....... się w ten pusty łeb...

Sprawy nie było? Najpierw ściągnąłeś grę, potem kupiłeś oryginał - piractwo jak [color=red] .......[/color, chociaż to nie ja tworzyłem polskie prawo.

Ostatnio edytowano 2010-02-03 18:41:04 przez Ramsey, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 2010-02-03 18:07:09 

No i znów wybuchasz. Nie wiesz, że to nie ładnie przeklinać? Jeden pies czy ściągnięty. Pewnie kolega dał ci kopię bezpieczeństwa swojego oryginału, a że jest przezorny to ci jeszcze spakował :rotfl: Jesteś złodziejem i już. Chciałeś się bawić w cytowanie, no to teraz masz.

Cytuj:
Sprawy nie było? Najpierw ściągnąłeś grę, potem kupiłeś oryginał - piractwo jak ..., chociaż to nie ja tworzyłem polskie prawo.

Dokładnie, sprawy nie było. Napisze ci po raz 57. Pozwij mnie. Albo pójdźmy do dowolnego developera. Powie ci do samo co ja, że skoro w ostatecznym rozrachunku kupiłem oryginalną wersję, to sprawy nie było. W przyszłym tyg mam sporo wolnego czasu, to możemy się przejść.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-02-03 18:32:19 

Zwierz@K napisał(a):
No i znów wybuchasz. Nie wiesz, że to nie ładnie przeklinać? Jeden pies czy ściągnięty. Pewnie kolega dał ci kopię bezpieczeństwa swojego oryginału, a że jest przezorny to ci jeszcze spakował :rotfl: Jesteś złodziejem i już. Chciałeś się bawić w cytowanie, no to teraz masz.

Cytuj:
Sprawy nie było? Najpierw ściągnąłeś grę, potem kupiłeś oryginał - piractwo jak ..., chociaż to nie ja tworzyłem polskie prawo.

Dokładnie, sprawy nie było. Napisze ci po raz 57. Pozwij mnie. Albo pójdźmy do dowolnego developera. Powie ci do samo co ja, że skoro w ostatecznym rozrachunku kupiłem oryginalną wersję, to sprawy nie było. W przyszłym tyg mam sporo wolnego czasu, to możemy się przejść.

W takim razie ja również po raz 57 proponuję ci, byś najpierw zainteresował się, jak to wygląda od strony prawnej, a dopiero potem wygłaszał swoje durne komentarze. Jesteś złodziejem i złodziejem pozostaniesz.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-02-03 18:36:30 

A ja nadal czeka na twoje wytłumaczenie się z posiadania spakowanego DA:O na dysku panie legalny.
Co do prawa, to orientuje się całkiem nieźle. W końcu na paru wykładach jednak byłem.
I widzę, że po całym twoim zamotaniu został ci już tylko ten jeden nędzny argument. Wracaj do pokeballa i oszczędź sobie dalszych upokorzeń.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-02-03 18:37:43 

To te najważniejsze chyba jednak ominąłeś, złodzieju :freak:

A co do tego skąd mam DA, to nie zamierzam ci sie tlumaczyc, ważne że ja wiem z jakiego źródła pochodzi, tobie pozwolę się pomęczyć i wyżyć ;)

Tytuł:
PostNapisane: 2010-02-03 18:41:56 

Napiszę ci 58 raz, że każdy sąd by mnie uniewinnił, więc twój arument ląduje na śmietniku razem z resztą twoich wypowiedzi.

Ramsey napisał(a):
A co do tego skąd mam DA, to nie zamierzam ci sie tlumaczyc, ważne że ja wiem z jakiego źródła pochodzi, tobie pozwolę się pomęczyć i wyżyć ;)

Nie mam zamiaru się zastanawiać, ten cytaty był gwoździem do twojej trumny. Pewnie juz myślałeś, że mnie masz znajdując do o mw2 i ściąganiu dragon age. A tu skucha, przejechałeś się i poległeś. Sorry gregoy, za cienki jesteś dla mnie. Skompromitowałeś się na wszystkie dostępne sposoby.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-02-03 18:59:28 

Zwierz@K napisał(a):
Napiszę ci 58 raz, że każdy sąd by mnie uniewinnił, więc twój arument ląduje na śmietniku razem z resztą twoich wypowiedzi.

Ramsey napisał(a):

Nie mam zamiaru się zastanawiać, ten cytaty był gwoździem do twojej trumny. Pewnie juz myślałeś, że mnie masz znajdując do o mw2 i ściąganiu dragon age. A tu skucha, przejechałeś się i poległeś. Sorry gregoy, za cienki jesteś dla mnie. Skompromitowałeś się na wszystkie dostępne sposoby.

Skompromitowałem się, bo stwierdziłem, ze nie bede ci sie tłumaczył? ;D Fajnie masz XD

Tytuł:
PostNapisane: 2010-02-03 19:02:44 

Kompromitujesz się od jakiś 8-9-ciu stron. A teraz to jest tylko wisienka na kompromitacyjnym Torcie. Zwierz@K 10:0 Ramsey, pure ownage Bob.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-02-03 19:22:02 

Twoja głupota powala mnie na kolana.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 225 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Następna strona