Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-04 01:52:28
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2009-11-05 21:16:04 

Pochwały: 2
Granie askiem jest naprawde ciężkie jeżeli jesteś w stanie ogarnąć ac , minor , hp poty , soule , skille i jeszcze nie failowac to brawo , sam jeszcze się uczę . Każda postać jest ciekawa , chcesz grać askiem naucz się comba już teraz . Granie archerem też jest ciekawe , właściwie każda postac jest ciekawa , zależy od gustu . Mówiłeś ze assasin robi kosmiczne dmg , archer może zrobić dużo większe , bo archer nie musi czekać na skilla , wystarczy 2 - arrow shower i multiple shot , nic więcej . Naprawdę asek bez slajdowania niema większych szans z ogarniętym archerem .

Tytuł:
PostNapisane: 2009-11-05 21:55:31 

Pochwały: 10
Dla mnie archer zawsze sie kojarzył z k0xpem więc nie miałem okazji nigdy nim grać :D, nawet nie wiedziałem, że ma kombo xD. Wiem, że asek jest trudny do ogarnięcia, ale jak juz ogarniesz to możesz wszystko.

Tytuł:
PostNapisane: 2009-11-05 22:38:17 

Pochwały: 7
no wlasnie to strasznie wkurzajace przy grze archerem jak ci spamuja
"noob k0xp"
dmg ? hmm archer ma duzy fakt i ma tez przewage nad sinem ze moze bic z daleka jak przeciwnik nie raczy podejsc
zadasz tez czasem ostatniego hita z takiego powodu ale...
sinek ma bombowego stealha i to co kocham czyli spike a czasem sie zdarzy ze siedza nooby u humow w townie w dcz na afku/leechu i no uda sie ich ubic na spike town a archerem mozesz najwyzej liczyc ze sie nie zdaza wyhealowac
graj sinem jak 10m to duzo dla Ciebie poki co a jak zarobisz to sie dowiesz wiecej o grze i o tych 2 profesjach
ja chwale asska ale i archer jest git :D

Tytuł:
PostNapisane: 2009-11-05 23:02:18 

Pochwały: 20
Archer jest bardziej supportem, a assek atackerem.

BO ( grałem zarówno archerem jak i askiem, a także BP i magiem na archerów i asków )

na BDW bez dobrego party archerem gówno zrobisz, z dobrym party zrobisz wiecej niz askiem ( asek jest dobry na gowniane party - power of spike+thurst itd i run )

Jako mag bałem sie bardziej archerów, bo trzymają dystans, jeszcze jak mam slowa to juz wogole bez szans, z askami gładko szło, poza babashopami.

Jako BP teoretycznie bałem sie bardziej aska, bo archer ma zbyt "male" dmg ... wiadomo, zeby zabic BPKa trzeba walnac szybka serie typu spike itd ... bo inaczej heal - co do blokow, dobry archer troche wiecej blokuje niz asek, lecz i tak to nie wystarczy.

Gra zarówno archerem jak i askeim z duferem to bajka, solować archerem na dobrą sprawe nie da się - tylko ksować.

Mimo wszystko chcąc być dobrym archerem to bardzo trudna sprawa, nawet trudniejsza od gry askiem - mnie na asku przeszkadzało tylko to , że jestem leworeczny ( ręce na krzyż, podczas ataku i minora ) za to archerem jak opanujesz gg combo rozwalisz każdego sina.

Tytuł:
PostNapisane: 2009-11-05 23:09:48 

Pochwały: 67
cast heala archerem jak sie umie combo to 9/10 spokojnie :P

Puppy napisał(a):
yea kangoos skilled <3

Tytuł:
PostNapisane: 2009-11-06 07:32:27 

Pochwały: 1
Z waszych odpowiedzi - za które bardzo dziękuję wynika moja reakcja: nabiję archerem 55lvl i zobacze jak se będę radził z arrow showerem :D Jak będzie mi ciężko biorę aska :D

Tytuł:
PostNapisane: 2009-11-07 20:31:58 

Pochwały: 3
dokladnie tak 55 lv i jazda inna bajka ze archer vs 2 sinow badz vs good mag ssie i moge podac prosty przyklad jak upnolem ib+7 rev vs mag lr i tak kupe mogłem zrobic bo dobry mag jak dostanie styksem to odbiega od ciebie a sin nawalajac minora gubi paluchy bo musi nawalac w mp pota.

Archer = doobre party
Sin = dobre party/solo

Tytuł:
PostNapisane: 2009-11-13 07:27:30 

Pochwały: 1
Problemik z głowy teraz chodzę 56 archerek i jest jazda. Na bdw nie ma lepszego chyba, że jakis sin co bije tak szybko, że ja nie zdąże. Wielkie dzienx :D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2