BO to tak mialem kiedys postac na 46lv WArka sie zwal szukam moze ktos mnie zna ale nie wazne przekazalem se rzeczy z warki na roguowca I mam 29 lv

i se pykam od nowa bo ktos mi sie wlamal na konto i se gra na nim nic kicha ale haslo to same i inne rzeczy byly tylko na kazdym serverze byli buferowie na 60 lv to se mysla od nowa przekazalem se rzeczy i jazda.Mam chityn seta dla wariora +4 cyba 6 do str (moze che ktos kupic) chityn seta dal rogue se kupilem +1 bo sprzedalem amulet unkalny lobo czy lupus ten co ma bonusa +10 str i wziolem 200mln bo ... ceny podskoczyly niewiem dla czego jak gralem 2 lata temu to ten amulet kupilem za 5mln a teraz po sprzedazy patrze 600 mln ale ... zawsze to dobre 200mln chodz mam teraz 100 tylko i nie wiem co mam zrobic JAKI LUK SOBIE KUPIC I ILE ON KOSZTUJE WYMAGANIA TYLKO NIE O BOW TYLKO Z TYCH LEPSZYCH CHE I NIE WIEM JAKI PLS POMOCY NAJWYZEJ DOZBIERAM ALBO ZA 100 mln daje haslo do

do postaci tam jest na kazdym servku jakis postac na xigonie 46 goly i 50 na aresie chyba podajze bufer jak ktos che daje pasy

za kaske na xigeonie nie jestem oszusta tak ze no na koncie mi nie zalezy bo tylko na xig. gram innych serv. nie toleruje

tylko zebym K.O odpalil to bedzie dobze moze kupie kosc ramu jak by co to nr GG 5949810 XXXXXXXXXXXXXDDDDDDD pozdro !