Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-05-06 21:31:04
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 262 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 18  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-09 21:30:08 

To niech ograniczę częstotliwość wciskania, a pedały się pujdę jebać : )

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-09 21:30:34 

Pochwały: 5
To ze rozwalil to tylko udowadnia jego skilla... Dla mnie sin jest przegięta klasa i tyle kazdy ma swoje zdanie

Corhenix napisał(a):
To niech ograniczę częstotliwość wciskania, a pedały się pujdę jebać : )

:rotfl: no chyba to wlasnie chca zrobic

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-09 21:38:56 

Pochwały: 20
NeexT napisał(a):
muahahhah XD czemu tylko wy nazekacie na to ze sin ma takie skille ? czemu sie nie dopierdolisz ze malice zabiera 25 %, a nie (np) 10% xD?

dlaczego tylukto na tym forum ludziom przeszkadza assek ?

chlopaki nauczcie sie grac, potem sie wypowiadajcie oke ? widziłem milion razy jak assek przegrywa 1v1, z np magiem xD
chcecie przyklad ? zapper albo Regiss rozjechali 1v1 nowego ownera chara "BOOOOOOOOOOO" a to przeciez MADZY !? low hp ... low deff... low ap... low stunn (jak wy to mówicie) a jednak regiss rozwalil nowego ownera tego baba shop chara na FULL HP !!Sin ma wiele zalet, jak i wiele wad, jak kazda inna klasa ... >.>

... next ja pisze o LUDZIACH FULL GEARED I UMIACYCH GRAC, nowy owner boooo nbie musi byc pro, kazdy moze zlapac laga przez neta, itp itd... ale SIN to jest char, ktory potrafi sie wjebac w super party i uciec, a od malice jest cure, ja magime na 56lvlu pokonalem bpka na 59 z ii+7 zzzzzz...

piszmy o ludziach UMIACYCH GRAC I FULL GEARED, recznie wyciagniesz minora ponad 1k no lol i biegasz 2x szybciej niz inni i masz +7k hp LOL

a zreszta mysl co chcesz... ja pisze o ludziach z iron setami+1+2 itemami+8+9 ... pisze o sinie z rolami+3

tylko nie wiem czemu na privach najczesciej ze smokiem widze sinow....czemu na usko sinowie maja najczesciej smoka...przynajmniej najszybciej, bo bardzo latwo im o NPki...ale nvm

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-09 22:02:12 

Pochwały: 2
na privach najwiecej wojkow ma smoczka =)

na jakim servie grasz? niewiem (w sigu pisze ronark ale ... tam)
na xigu na humach fakt, sin ma smoka ... a po okrach Magul =) z tego co piszecie, to jest najslabsza klasa ^^ ile to ma ? 5k-6k hp 9tanker) 1,1k deff + i bije po 700 a jednak ma smoka =) gg sin ma 5-6k hp (przyklad booo) smoki maja przewaznie warki, bo spamuja hell blade po 1k + i ownia jak pojebani npki =)

wytkneliscie zalety sina, a teraz wady... spike thurst pirce bloody beast to dobre skille bez dlugiego reloadu, a reszta ? wbijaja po 200-300 =)

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-09 22:17:56 

Pochwały: 7
Some1 napisał(a):
Lord3k napisał(a):
gadacie ze asek to najlepsza postac i ze wezmie 5 wojkow czy kogo na klate ale zeby 5 gosci na klate wziac trzeba najpierw umiec grac wiec stfu czego patrzycie na najlepszych askow co maja sety unikatow +3 shardy +9 itp i dziwicie sie ze wiekszosc im minora nie zbija popatrzcie na przecietnych sinkow 70+ ktorzy mimo tego ze klikaja minora padaja jak scierwa

no to co powiesz na to : 2 warków 80tki , lr mag, fire mag 80 lvle, asek , debufer int, bufer int , bufer z malice bp 80 lvl ... w takie party dobry sin potrafil sie wbic walnac cp i spierdolic ( czerwony lol ) sin oraz to party, moze oprocz mnie i jednego maga full geared ... a teraz napisz mi klase ktora jest w stanie cos takiego zrobic ? Wiadomo ze nie tankowal lol , no ale zero stuna slowa screama itp ? Takiego wogole nie idzie dogonic lol... jak jedzie na minorze...

1mag wiadomo, brak cure slabe hp i def, ale ma stuny/slowy i far atack
2warek brak cure ale super ap/def
3BP niby ma debufy cure heala, no ale :
- ma porownywalne staty do warka na debufie, warek moze blokowac heala
- dostaje super stuny/slowy od maga
- sin sie curuje blokuje heala i ucieka jak cos bo bp nie ma skila do zatrzymania
4.sin cure, heal ( tzw minor ktory sie nie da blokowac) LF - czyli pewna ucieczka w trudnej sytuacji ... magic shield a.q
-magowi ciezko sie stunuje sina....a i CP FTW !
- z warkiem porownywalnie
- z Bpkiem ucieka....curuje sie...blokuje heala

elo... mowie tu o FULL GEARED LUDZIACH i o tych ktorzy umieja grać, sin jest przesadzonę postacię

ej no sory przeciez shock stun czesto wchodzi i jezeli w 8 osobowe party dobrze grajacych i wyposazonych osob wbija sie asek zdazy kogos zabic i uciec to tego party nie mozna nazwac mianem dobrych graczy

i powiedz mi ktory asek ma 7k hp ?
i asek nie jest porownowalny do wojka wojek ma o wiele wiecej hp i defa
a zreszta jezeli wojek jest taki biedny to tez ma "minora " wystarczy dodac 40 skill pointow w passion wiec

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-09 22:23:41 

NeexT napisał(a):
na privach najwiecej wojkow ma smoczka =)

na jakim servie grasz? niewiem (w sigu pisze ronark ale ... tam)
na xigu na humach fakt, sin ma smoka ... a po okrach Magul =) z tego co piszecie, to jest najslabsza klasa ^^ ile to ma ? 5k-6k hp 9tanker) 1,1k deff + i bije po 700 a jednak ma smoka =) gg sin ma 5-6k hp (przyklad booo) smoki maja przewaznie warki, bo spamuja hell blade po 1k + i ownia jak pojebani npki =)

wytkneliscie zalety sina, a teraz wady... spike thurst pirce bloody beast to dobre skille bez dlugiego reloadu, a reszta ? wbijaja po 200-300 =)

1. Tak i jest to mag ktory tylko atakuje nie ? Ja wiem jak magom w iron setach hp spada jak ich dopadna 2-3 osoby LOL...ma smoka bo zna skill TP
2. warek sam gowno zrobi i 1k to mnie spamuje na tornencie lol
3. sinek ma 6-7k hp ...a nawet +7 , nie w hp buildzie

dobra znasz swoje przekonania... tylko ciekawe ze tak w ardreamie jest 90% sinow - bo turki to nooby i graja na zasadzie walnac i spierdolic...a jak ktory umie grac to potanbkowac i spierdolic .... to samo cz 80lvle... sin przewaznie ucieknie... bo jednak tez lapie stuna i slowa ><

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-09 22:26:02 

7k ma asek ktory jakis czasem byl kingiem na ronarku....

warrior minor ? lolz....

shock stun ? jak widac nie wchodzi zawsze... i jak widac tam byli dobrzy gracze....jak sin wylazi... walnie CP i ucieka to zdazy oberwac max po 2 hity od osob z party .... a to ze nie dizla stun scream to wiecej nie dostanie, nie ?

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-09 22:57:29 

ty chyba nigdy w zyciu asskiem nie grałes XD

szczerze grałęs czy nie ? bo jak nie to nie rozumiesz co o czym sie tu gada ;)
chlopie jak sin wpadnie w takie party, to sę to same pionki i powinnie S. chary i uninstal ko ; ))) albo porpostu wymysliles to na poczekaniu i piszesz bajeczki :P

wytykacie wsyztskie zalety, a wad nikt nie ruszyl procz mnie :) sin ma bleeda oslepia uu super nie ? a walsnie ze nie bo to nie jest 100% i laduje sie ... 2 minuty, a przezywacie to tak jak byw bijało na 100% xD

ps. ci madzy by zatrzymali tego sina zanim by spierdolił, a potem to kwestia czasu jak go wjo rozpierdala ^^

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-09 23:05:27 

Some1 napisał(a):
7k ma asek ktory jakis czasem byl kingiem na ronarku....

warrior minor ? lolz....

shock stun ? jak widac nie wchodzi zawsze... i jak widac tam byli dobrzy gracze....jak sin wylazi... walnie CP i ucieka to zdazy oberwac max po 2 hity od osob z party .... a to ze nie dizla stun scream to wiecej nie dostanie, nie ?

shock stun wchodzi czesto nie bylo tam dobrych graczy skoro nie zdolali zabic szybko aska. Uciekl tak szybko ze priest nawet mu debufa nie rzucił .. ? przesada, lf to tylko 1.5 sw . Przesadzacie z tym ze asek to wymarzona postac. Bo skoro by taka byla dlaczego gracie innymi klasami . Zeby ladnie kroic askiem trzeba umiec nim grac nie wystarczy 80 lvl i itemy. Mowicie ze bp nie ma szans z askiem tak .. ? to jakie szanse ma wojek vs bp ? wszystko jest wyrownane . Przez tyle lat nikt na to nie narzekał a teraz nagle wszyscy obrazeni pewnie dlatego ze BOOOOOOOOOO wyglada jak gm wszystko to jego zasluga umiejetnosci i czas poswiecony na zdobycie takich itemow dlatego teraz robi co mu sie podoba tak samo mayike dla ktorego guard towery to wormy. A co do leg cutow i screamow jak gralem jeszcze wojkiem na oly ( mauah teraz znowu gram ^^ ) to nie nazekalem na to ze cos nie wchodzi scream owszem dwa razy nie wszedl za 3 sie udalo ale leg cut wchodzil co drugi mozna by tak powiedziec wiec nie oszukujcie.

Some1 napisał(a):
warrior minor ? lolz....

widzisz a jednak warrior taki skill posiada zamienia 500 many na 250 hp ( asek zuzywa 500 many na 300hp ) wiele skili jest przydatnych dla wojka w passion lecz znaczaca wiekszosc ( ja tez ) wole deff i resisty

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-09 23:12:44 

Cytuj:
mayike

Miayke jak juz ;p - on nie gra
BOOOOOOOOOOO - on tez nie gra
0000000 - on tez nie gra =)

zna jeszcze ktos dobrego sina ? bo ja osobiscie nie znam

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-09 23:17:02 

Vicotr - on tez nie gra <3 :)
Valzur - on gra na gira

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-09 23:27:22 

no gralem troche askiem lol ... ej jak wlecisz na party ze stealhta to faktycznie duzo da sie zrobic jak zaraz po cp uciekasz... :D

Ja nie pisze ze asek jest niesmiertelny... tylko poprostu to jest postac ktora mimo "przecietnych" statow jakos najrzadziej pada... pomijajac int pricha... dziwne troche nie?

Siedze w cz teraz caly czas i naprawde Ci dobrzy askowie w porownaniu do warow prawie wogole nie zbieraja slowa/cz stuna, oprocz tego skilla maga na 80 ... a moze na koxpach jadę lol .........

a co do Twojego pytania...czy ktos zna dobrego sina - ja nie znam, ale znam wykoksionych ktorzy umia tylko spierdalac z krytycznych sytuacji i to im wychodzi 8 na 10 razy a.q;p

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-09 23:43:40 

wiesz.. jeżeli askowi nie wchodzi stun slow itp to tym bardziej wojkowi :)( asek w sensie bez ms :P ) a swoja droga taki hell blade jest prawie jak spike i w dodatku da sie go spamować (300 % +350 dmg ).Osobiście asek dla mnie jest o odrobinę lepszy od pozostałych postaci ale nie w sensie pk itp po prostu jest najciekawszę i najtrudniejszę postacię. :)

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-09 23:50:21 

Lord3k napisał(a):
wiesz.. jeżeli askowi nie wchodzi stun slow itp to tym bardziej wojkowi :)( asek w sensie bez ms :P ) a swoja droga taki hell blade jest prawie jak spike i w dodatku da sie go spamować (300 % +350 dmg ).Osobiście asek dla mnie jest o odrobinę lepszy od pozostałych postaci ale nie w sensie pk itp po prostu jest najciekawszę i najtrudniejszę postacię. :)

teoretycznie tak, ale jak jestes na LFie to wtedy dziwnie nie wchodzi... a czas miedzy kolejnym LF jest w prawie kazdym przypadku deska ratunku zeby zatrzymac...

skoro HB jest jak spike i warek ma 10k hp 1.4kdeffa przynajmniej ... to czemu vsy sa wyrownane ? przeciez HB jest spamable chyba? ... :)

Tak i zgodze sie ze asek jest najtrudniejsza postacia... jednak nie kzdy potrafi nim grac, a to jest powodem ze w cz nie ma jak w ardreamie, bo tam inne chary maja troche wieksze mozliwosci ;p

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-10 00:01:59 

Some1 napisał(a):

skoro HB jest jak spike i warek ma 10k hp 1.4kdeffa przynajmniej ... to czemu vsy sa wyrownane ? przeciez HB jest spamable chyba? ... :)

bo asek ma minora i wyobraĽ sobie co by to była jak by minor miał cooldown ;d

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 262 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 18  Następna strona