Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-07-06 22:02:53
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 262 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 18  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-10 00:17:56 

Pochwały: 60
Ta ubij takiego regGaya ;p http://img179.imageshack.us/img179/1720/reg2sw3.jpg

...anyway chyba jedynie nie widziałem, żeby 1 mag ownował 3-4 osoby sam :) a tak inne klasy sę wstanie to zrobić :)

z dobrych asków masz Suicune aka Miaousssss(francuz, po pół roku patosa miał juz dual shardy+9 i dual rof) ogólnie ma skila dobrego

Stello(McTasty)

co do minora jak uciekam po ataku na party przerzucam sie na 3 minory(2 klawa i mycha) i jak nie spalę many to idzie wycięgnęć 1600-1800hp na pota hp/many

każda postać jest przegięta jak ktoś umie nię grać i ma lvl/itemy

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-10 00:52:52 

Pochwały: 2
w większosci przypadków, hell blade bije wiecej w roga, niz spike w warrka =)

jak scięgnę minora, to spike bdzie musial walic w takiego warka po 2k, i niewiem czy ten rogal wygra na marnych hp potach ^^

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-10 00:59:57 

mimo wszystko rogue nadal ma przewagę, bo ja majęc 5k+ many używajęc skili i hp potów musiałbym ponad 15 razy wpakować wszystkie skile zeby cała mana zeszła :) bo cały skill bar to jakieś 400 many :)

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-10 01:04:08 

ok skille biora malo mp ... ale to chyba po to zeby bylo wiecej minora ?
bo postaw rogala ktory uzywa tylko hp pot .. dajmy mu lvl +8 shele +8 shardy +8 uniki +0 i postaw przed nim woja 80 daj mu shele i rapa +8 uniki +0 niech pierdolnę 1v1 ... warrek go rozjebie na laaajcie .. potem wes tego warrka rozbierz z shelek a dalej rozjebie tego roga na hp potach ^^

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-10 01:12:49 

zależy, bo warek nieraz musi łyknęć mane, a asek ma pewnie CP ;) wiesz trza byłoby takie coś przetestować, bo mi osobiście z warkami lepiej sie na hp potach jedzie ;p ale moze tylko dlatego że mi sie zacina minor >.<

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-10 10:53:48 

Pochwały: 3
apropo niesmiertelnych askow, polecam obejzec starego dobrego ELU:
http://www.youtube.com/watch?v=d5N0DqKL ... re=related

a co do BOOOOO to do niego zawsze mialem pewne obiekcjie, obojetnie czy ja czy zapper bilismy go w CZ to dziwnym trafem nigdy nie byl reall boooo.... w zadnym jego filmiku nie bylo zadnego VS z lithing mage. Jak dla mnie sluszenie ludzie z ko4life zjechali ostatni filmik booo ktory dziwnym trafem zostal po kilku godzinach wywalony. czego to dowodzi sami sie domyslcie.

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-10 13:08:03 

Co wy sie czepiacie tych asskow? Wbijanie w party i uciekanie to jego praca... Tak samo jak bysci kazali magowi z rapem biegac i bossy kulac, bez jaj... Assek to typowy szybki zabojca. Tak samo ja moge mowic: NOVA TOWN MAGE SUX -.-' COME VS CHICKENS !! =)) albo DEBUFF SUCK !! COME WITHOUT DEBUFF NOOB !! Nazekacie tak na zalety innych profesji, ze nie widzicie zalet swoich wlasnych. To tyle.

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-10 13:32:17 

Pochwały: 7
dokladnie... mag stworzony jest do grania w druzynie , wojek do grania duo a asek do solowki

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-10 13:43:46 

Cytuj:
apropo niesmiertelnych askow, polecam obejzec starego dobrego ELU:
http://www.youtube.com/wa...feature=related

a co do BOOOOO to do niego zawsze mialem pewne obiekcjie, obojetnie czy ja czy zapper bilismy go w CZ to dziwnym trafem nigdy nie byl reall boooo.... w zadnym jego filmiku nie bylo zadnego VS z lithing mage. Jak dla mnie sluszenie ludzie z ko4life zjechali ostatni filmik booo ktory dziwnym trafem zostal po kilku godzinach wywalony. czego to dowodzi sami sie domyslcie.

elu - wypas, ale tez nie gra ( zapomnialem go wtedy dopisac :P)
ogolem minor ma cieniutki, ale skille wbija jak na koxpie xD

a co do boooo - w ostatnim filmiku mial 1v1 z light magiem, grało na nim kilka osob wiekszosc to noobki ; p umial tam grac tylko real woner, bo np tsunami ktory gra tylko warrem, na booo dostal by wpierdol nawet odemnie :P

to tak jak regiss ty bys zostal oczerniony, bo oyama przegrał 1v1 z kims kogo ty skladasz na full hp, czaisz ?

ale i tak reg, jestes jednym z lepszych magów na xigu, gadalismy ostatnio :-P

/edit zapomnialem dodac
po 1v1 booo z light magiem, zaczeli go wyzywac od TBL bo prawie stunów nie łapał xD

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-10 15:56:33 

Pochwały: 20
Aresik napisał(a):
Co wy sie czepiacie tych asskow? Wbijanie w party i uciekanie to jego praca... Tak samo jak bysci kazali magowi z rapem biegac i bossy kulac, bez jaj... Assek to typowy szybki zabojca. Tak samo ja moge mowic: NOVA TOWN MAGE SUX -.-' COME VS CHICKENS !! =)) albo DEBUFF SUCK !! COME WITHOUT DEBUFF NOOB !! Nazekacie tak na zalety innych profesji, ze nie widzicie zalet swoich wlasnych. To tyle.

aq... od debuffa masz cure... magowie sami se NT nie zrobię lol - kamikadze? ><

i wlasnie o to chodzi ze wiekszosc askow ucieka jak ostatnie szmaty :d Ja rozumie wbic w party i uciekac , no ale bez jaj ... zeby moc uciec od high lvl ppls, no spoko, to ze asek ma dual role+3 to nie znaczy ze nie zlapie stuna od maga z dual imirami+2 lmao

a z czym NT jest tak mocne ? lol ... to ze ludzie afk sa / albo stoję bez buffa ? Jak jest heal w party to nt ssie...ofc o ile healer nie dostatnie 80 ice skilla, a debuff ?

Powalcz +3kap 9k hp 1.5k def vs 2kap 6khp 1k def - lol ?
Dobry mag moze wygrac z BPkiem... nawet na superrior parasite czy jak to sie zwie.... asek ma cure, a o warku... patrz wyzej

Jak dla mnie warek ktory przegra z BPkiem na rownym lvlu i itemach to naprawde szmata:) ( "come without debuff noob" )

regis dobry filmik ... to lekka przesada jak asek SAM SAM SAM moze tyle zrobic... moze wiecej zrobic niz priest z warem .... ;p
a juz dobry asek + priest to jest pogrom ...amk

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-10 16:47:43 

Pochwały: 34
Some1 co ty sie tak tego sina uczepiłeś ? Skoro jest taki super przepakowany to czemu nim nie grasz? Nie umiesz, a może wolisz priesta ? Jeżeli tak to znaczy, że priest jest lepszy.
W ko klasy sę mniej więcej równe i każdego da sie zabić.

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-10 17:03:53 

some1 ty juz zaczynasz pierdolic, tyle ci powiem ...

madzy sami se nova town nie zrobia ? ar1ise (o ile sie nie myle) SAM SAM SAM SAM wchodzil do tovna wbijał novy i uciekał ^_^

elu robi wiecej niz warek z priestem ? w jakim ty swiecie zyjesz xD

rogal i prich robi wiecej niz warrek i prich ? nie sędze ...

a wiesz dlaczego ? bo rog ma 4 dobre skille ktore sie laduja, a glupi warrek spamuje hell blade i wbija duzo wiekszy dmg, i ofc nieda sie go zabic z healem :) ..

Cytuj:
Powalcz +3kap 9k hp 1.5k def vs 2kap 6khp 1k def

na xigu dobry woj ma 10k + 1,4k deff + i 3k ap + .. a rogal ? 5-6k hp 1,1k-1,2k deff i ap 2,5k + i walcz sobie z takim wojem :)

assek ma cure? no ma .. i ... jak prich jebnie malice i wbija po 1,5k od hita .. curnij sie .. ok wyszlo ci ale juz masz max 2k hp i co teraz ? stoisz w miejscu i gryziesz glebe czy uciekasz ? na 100% ty byś spierdolił t akiej sytuacji, ajk wiekszosc turasow, jak w sumie kazdy, bo w jaki sposob masz kontynuowac vs jak jestes na 2-3 strzaly na full twoim spamie :S

wpisz sobie na youtube priest int bp .. patrza na shell, chitin, fp bulidy jak nakurwiaję sami po 5-6-8 osob bez wiekszego problemu...

o ile sie nie myle, to masz pricha 75 z dobrymi statami ... a teraz powiedz mi, ile ludzi potzreba zeby cie zabic ? czekam na odp :)

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-10 17:25:19 

NeexT napisał(a):
some1 ty juz zaczynasz pierdolic, tyle ci powiem ...

madzy sami se nova town nie zrobia ? ar1ise (o ile sie nie myle) SAM SAM SAM SAM wchodzil do tovna wbijał novy i uciekał ^_^

elu robi wiecej niz warek z priestem ? w jakim ty swiecie zyjesz xD

rogal i prich robi wiecej niz warrek i prich ? nie sędze ...

a wiesz dlaczego ? bo rog ma 4 dobre skille ktore sie laduja, a glupi warrek spamuje hell blade i wbija duzo wiekszy dmg, i ofc nieda sie go zabic z healem :) ..

Cytuj:
Powalcz +3kap 9k hp 1.5k def vs 2kap 6khp 1k def

na xigu dobry woj ma 10k + 1,4k deff + i 3k ap + .. a rogal ? 5-6k hp 1,1k-1,2k deff i ap 2,5k + i walcz sobie z takim wojem :)

assek ma cure? no ma .. i ... jak prich jebnie malice i wbija po 1,5k od hita .. curnij sie .. ok wyszlo ci ale juz masz max 2k hp i co teraz ? stoisz w miejscu i gryziesz glebe czy uciekasz ? na 100% ty byś spierdolił t akiej sytuacji, ajk wiekszosc turasow, jak w sumie kazdy, bo w jaki sposob masz kontynuowac vs jak jestes na 2-3 strzaly na full twoim spamie :S

wpisz sobie na youtube priest int bp .. patrza na shell, chitin, fp bulidy jak nakurwiaję sami po 5-6-8 osob bez wiekszego problemu...

o ile sie nie myle, to masz pricha 75 z dobrymi statami ... a teraz powiedz mi, ile ludzi potzreba zeby cie zabic ? czekam na odp :)

elo, to jest tylko rozmowa ;d

ja nie umiem grac sinem wogole od zawsze gram priestem lol ... jeszcze powiedz ile arise tych novek wrzucil ?xD Bo ja widzialem 1 aoe...^^

mnie o to chodzi... ze sinek moze wyhelowac priesta jak mu dupe zablokuja bo wtedy nic nie da sie zrobic...nie ?
Ja maga potrafie utrzymac przy zyciu ... jak ma 3-4 osoby - spam ftw :) tylko mag mnie tepuje ... a warek w takim ukladzie duzo nie zrobi...poza atakiem ...

"wpisz sobie na youtube priest int bp .. patrza na shell, chitin, fp bulidy jak nakurwiaję sami po 5-6-8 osob bez wiekszego problemu..." no wiesz... jeden z lepszych BPow na servie nie utankuje 4 warkow... widze to z obserwacji , na youtubie często sa takie akcje jak roznica lvli to przynajmniej 10, nie mowiac o itemach

zabic mnie ? bez debuffa moze mnie bic ponad 16 osob jak sę nooby , bo mam 8.5khp i na zmiane 10kheal 10k party heal.... a jak sa bardziej pro to okręzajac mnie zablokuja mnie nawet jako 1 niecale party....
tylko wiesz... ja nie uciekne , wiec teoretycznie kiedys skoncza mi sie poty ( bo o townie nie mowimy) i mam 166 ap :D

peaceeeeeee, bez nerwow lol :P
to porownanie statow tyczylo sie wara i BPka ...

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-10 17:35:05 

Cytuj:

tak wiem. Jak ty porownales stty bp do warra, to ja porównalem staty roga do warra, i tez jest w ... roznicy bo woj ma najlepsze staty.

arise rzucil jedna czy 2 novki .. ale byl sam =) wiecej magów wiecej novek : D

jak grasz z warrkarkiem i jestes intem, to wiadomo.. ty utrzymujesz go przy zyciu i rzucasz duffy a on wciska Z + r + skill i zabija : p

boli cie ze rogal wejdzie w party jebnie skillem u spierdoli ... taka jego rola =) tak jak rolę warrka jest tankowanie bossów na healu, jak rolę archera jest atak z daleka tak rolę sina jest jebnęc i spierdolic ;p

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-10 17:48:23 

NeexT napisał(a):
Cytuj:

tak wiem. Jak ty porownales stty bp do warra, to ja porównalem staty roga do warra, i tez jest w ... roznicy bo woj ma najlepsze staty.

arise rzucil jedna czy 2 novki .. ale byl sam =) wiecej magów wiecej novek : D

jak grasz z warrkarkiem i jestes intem, to wiadomo.. ty utrzymujesz go przy zyciu i rzucasz duffy a on wciska Z + r + skill i zabija : p

boli cie ze rogal wejdzie w party jebnie skillem u spierdoli ... taka jego rola =) tak jak rolę warrka jest tankowanie bossów na healu, jak rolę archera jest atak z daleka tak rolę sina jest jebnęc i spierdolic ;p

dobra pass ...^^

Tylko wiesz... arise mogl być na % albo lubial expic ^_^ albo jest naprawde pro bo turki bez heala nie rusza do towna ;p

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 262 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 18  Następna strona