czy ja wiem, all w 1 temacie, jak wiecej osob bedzie chcialo to sie moze burdel zrobic za jakis czas
No ale nic. Zeby pomoc tworzacym proponuje:
1. Dwie fotki najlepiej, na jednej zeby w calosci gostek byl, a drua to moze byc np. zblizenie facjaty, profil z boku itd. (bez nicka nad lepetynka najlepiej). Chyba ze ktos jest pewny ze 1 wystarczy lub lubi inne pozycje
2. Jaki tekst ma sie na niej znalezc (sam nick, nick + nazwa klanu itd.) lub inne symbole jak logo, czy co tam ktos sobie wymysli (to tez zamiescic). Mozna zaproponowac czcionke jak ktos ma jakas ulubiona.
3. W jakim stylu to ma byc. Dowolny czy ktos ma jakies zyczenia np. mroczny, cukierkowy itd.
4. Najlepiej troche sie przygotowac do "fotki" i przemyslec, zeby non stop o nowa sygnaturke nie prosic, trzeba szanowac czas innych. Troche przerysuje

np. ktos zamiesci fotke ze stilleto,kukry itd. Jak ktos ma fp + chitynki ,to pozyczyc sobie od kogos nawet +1 zeby caly secik miec, czy tam shelki, md, shardy, rapta. (jak kumpel ma taki sprzet jaki mamy zamiar za jakis czas uzbierac to jego mozna poprosic zawsze, niech stanie tu i tu, i napstryka :p) Chyba ze specjalnie taka chcemy z dual stilleto +8 np
propozcyje moze wszystkie oczywiste, no ale spisac nie zaszkodzi ---------- (Dodane ....)
Ja bym mial jeszcze 1 propozycje (jak to zostanie w tym temacie all), by kasowac zawartosc swoich postow z prosba jak ktos juz dostanie sygnaturke ktora mu sie spodoba i zastapic ja np. wybrana sygnaturka i 1 czy 2 zdaniami np. podziekowaniami (jak ktos bedzie chcial zrobic komus sygnaturke to przeleci tylko, i tam gdzie fotki, to jeszcze nie zrobione, czasami niektorym sie czytac nie chce, szczegolnie jak to moze byc rozpiete na kilku stronach

)
(male tematki mozna wywalac chyba jak tylko ktos dostanie sygnaturke ktora mu sie spodoba i tyle, ewentualnie przerzucac jeszcze do jakiegos glownego watku sygnaturki zrobione i autorow, i tam kazdy by mogl napisac co o nich sadzi)KrzyzakPL napisał(a):
ps: fly ladny sig
thx, tak to juz jest jak sie nie umie zasnac to trzeba sie za cos zabrac
(cholercia te 3 muchy tam jeszcze za bardzo nie widac )