Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-05-04 22:16:29
Łączny czas online:

Autor Wiadomość
 Tytuł: ceny :D
PostNapisane: 2005-11-10 01:39:36 
Cze all

mam takie male pytanko
na ile to wycenicie (zwlaszcza ten pauldron bo potrzebuje szykiej kasy na crimsony +6 magic power bonus, ba ja juz dzisiaj spalilem crystal, FP i crimson pauldron +3 a tych bucikow juz nie bede ryzykowac bo mi szkoda kasy na BUS'y)

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-10 14:48:59 

LOL! Nie sprzedawaj pauldrona! On jest taki sam jak Crimson +6 i do tego ma Resisty i HP Bonus!!

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-10 15:22:43 

W??a??nie...

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-10 17:55:15 

przede wszystkim jest taka zasada w ko, ??e za ile wystawisz, za tyle p??jdzie. nawet jak walniesz dwukrotne (a nawet trzy- !) przebicie to i tak w ko??cu znajdzie si??? kto??, kto ca??y moradon od tygodnia obszuka?? by znale????? to, co ty w??a??nie sprzedajesz.

po drugie. w tej chwili w ko ceny oszala??y. ten tw??j t3 gobli??ski pad, kt??rego na bera niegdy?? nie mog??em sprzeda??? za 2.5mln, teraz zdarza si???, ??e opylam za +10mln.

a w og??le, co do mage-goblin??w klasy t3 - s??? one potrzebne na 57lvl do zrobienia czaru, jest wi???c wielu maniak??w, kt??rzy chc??? zebra??? ca??y komplet jak najszybciej. proponuj??? ci spr??bawa??? za 7mln na pocz???tek. powinno wej????? z czasem.

crimson gob pauldrona, jak si??? po??pieszysz (ceny chyba spadaj???), mo??esz pchn?????? za 300+ mln. ale my??l???, ??e p??jdzie za nawet wi???cej.
inna sprawa to czy warto go sprzedawa???? ja bym pomy??la?? nad zatrzymaniem dla siebie.

crystal helmet +5 jest nic niewart. g??ra 4mln (ja opycham za 3.5mln, wolno chodz???).

a te kapcie to nie wiem, nie handluj??? crimsonami. teraz na bera to nie przewidzisz - mo??e p??jdzie nawet za ok 30mln, a mo??e jeszcze wi???cej (tak jako?? m??j kumpel kupowa?? ostatnio). ale ja powiem ci szczerze, ??e nawet za 20mln bym nie ??ykn?????.

moderator nie nabija postÃÂłw - moderator ma wiele do przekazania.
moderator nie obra¯a innych - moderator dobitnie zwraca uwagê.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-10 18:37:27 
:D:P:):(

teraz to nie wiem co powiedziec
bo ja kasy fast(zarabiam tak wolno jak slimak, jakies 1m w tydzien chyba ze cos wystawie na targu) potrzebuje a z drugiej strony sie przydaje

i o co chodzi z tym questem, bo to chyba moze byc kazdy kaplet czy tylko crimson

w clanie tez mi mowili zebym nie sprzedawal :P

czy sa complete robe GOBLIN
bo jak tak to bym sie kiedys przeszedl na goblinki i nazbieral ze 100 (czy to prawda ze drop z goblinow zalerzy od lvl bo mam 49 lvl i mi nic nie wypada a inna postacia na 28 lvl nonstop i tak samo z robieniem ciuszkow na 15 lvl robie crystale a teraz na 49 tylko leather czy jak tam czyli same szmaty)

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-10 21:53:13 

Ze 100 goblink??w to Ci nawet Crystal nie wypadnie 0.o(no mo??e ewentualnie, przy du??ym farcie mooo??e crimson). Zapomnil o Complecie, bo to zdeczka ??miesznie brzmi^^...ZARZ???DZAM KONIEC OFF-TOPICU :).

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-10 22:48:15 
prz durzym farcie

no to ja takiego mialem ino teraz zeby miec reszte seta goblin :P