Trurl napisał(a):
Sharxy napisał(a):
Mam problemy z kasa zna ktos ??atwy spos??b na zarobienie niez??ej sumki??
Zabi??? Talosa i dosta??? z niego iron belt ? Albo Iron necklage z SQ ? ROC, ROL, ROM te?? ustawi finansowo na jaki?? czas.
Lol to jest zart tak?
1) Po pierwsze nie kazdy jest w stanie zabic to cos wymienil.... pozatym kazdy wie ze duza konkurencja jest w bicu bossow szczegolnie tych na bowlu
2) moim skromnym zdaniem tylko idiota sprzedalby to cos wymienil.
No ale jezeli to nei jest zart...
Ostanio zabilem Shaule i myslem ze wypadnie mi SS i wtedy bede ustawiony, jednak wypadl mi tail (ktory jest wart 5m). Niestety 5m to potki na 1-2 dni wiec za wiele nie zarobilem. Coz teraz mi radzisz?
Nie wiem ale ty to chyba probojesz wywrzec na kims wrazenie tymi opowiastkami...
najlepsze zarobki w Ko/KE/FD
1) farming high lvl mobow (najbardziej oplacalny w KO i KE) np. DM'ow, FA, TC (mozna jeszcze dodatkowo je upowac)
2) Resell ma ta zalete ze nei wymaga lvlu ani itemow. Jedynei spryt i znajomosc cen ma tu zastosowanie. Pozwala zarobic krocie ale gra jest nudna wiadomo ciagle siedzenie na merchu, no chyba ze ktos ma 2 kompy.
3) Kowadlo, pozwala zarobic fuure kasy ale potrafi tez ogolocic czlowieka. Kupuejsz item na +1 robisz go na +6. Zarabiasz 3-6 krotnosc wartosci itemu. Niestety kowadlo nei zawsze dziala jednakowo...i mozna ladnei spalic caly stuff i mozesz byc w plecy
4) kecoony - wiadomo dla strzal.... ee tzn dla kekuri. Kekuri ladnie kosztuje na kazdym servie jednak trzeba przyotowac sie na posiwecenie duzej ilosci czasu (pozatym to nudne jak... chyba ze lvlujesz przy okazji chara to ujdzie). Moze Ci wyppasc po 5min albo po tygodniu wiec srednio bym to polecal
5) Low lvl Bossy (hyde i antek) slabe to, charem na ok 50 lvlu zabijesz na loozaku. I moze byc jakis unikat ew shell. Zawsze mozna troche zarobic
6) Goby i inne takie. Czesci gobowe zawsze beda w urzyciu poki istnieja papery w tej grze. Najdrozsze sa klaty i pady (potrzebuja ich bp i magowie).
Sellowanie Blood of glypto i bezoarow do NPC jest tez ok, szcegolnie jak masz premke.