Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-05-03 09:47:54
Łączny czas online:

Autor Wiadomość
 Tytuł: Premiummm
PostNapisane: 2006-09-09 12:21:32 

czy ktos wie jak zamowic premium? i moze kroczek po kroczku opisac? bo chce kupic 2x silver dla nation transfer... bo gm nie zrobil by tego na moja prozbe? :(

Tytuł:
PostNapisane: 2006-09-10 14:34:38 

_IgnoL_ napisał(a):
prozbe

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Tytuł:
PostNapisane: 2006-09-10 17:55:33 

srozbe qrwa denerwujesz mnie juz nie dosc ze nikt nie pomoze to jeszcze jakis mako ciagle dopier... sie o ortografie ty z oswiaty czy z czego? :???:

Tytuł:
PostNapisane: 2006-09-10 19:21:18 

bah! przykro mi, ??e jeszcze ci nikt nie pom??g??, gdybym kiedykolwiek kiedy?? kupi?? premium pewnie bym powiedzia?? jak. niemniej unoszenie si??? w ten spos??b (pkt 1. regulaminu) jest niedopuszczalne. +1/3.

moderator nie nabija postÃÂłw - moderator ma wiele do przekazania.
moderator nie obra¯a innych - moderator dobitnie zwraca uwagê.

Tytuł:
PostNapisane: 2006-09-11 15:05:48 

_IgnoL_ napisał(a):
srozbe qrwa denerwujesz mnie juz nie dosc ze nikt nie pomoze to jeszcze jakis mako ciagle dopier... sie o ortografie ty z oswiaty czy z czego? :???:

hmmm masz wielkie szczescie ze mam nawet dobry humor, mozna tu uwzglednic pomijanie cenzora obraze uzytkownika a jak bym byl wredny to cos bym jeszcze znalazl. narazie ustne ostrzezenia.

Tytuł:
PostNapisane: 2006-09-11 17:23:34 

zzz cenzor jest ustawiany przez was i zmienia jedne slowa na drugie wiec nie moja wina ze akurat tego nie zapisaliscie a ja tak pisze... obraze uzytkownika ok zgodze sie z tym obrzilem go celowo bo on jest jakis bot czy co nie umie napisac na temat? tylko non stop off topowac w postaci zabawy w nauczyciela polskiego..

Tytuł:
PostNapisane: 2006-09-11 19:07:45 

Pochwały: 13
off() {
Spokojnie.
Akurat w sprzeczce IgnoL vs Mako jestem w tym wypadku po stronie IgnoL'a, bowiem ten??e b?????d to prawie jak ??aden, a reakcja Mako ":DDDDDD...." nie jest na miejscu.
Ale zareagowa??e?? zbyt gwa??townie; je??eli przeszkadzaj??? Ci posty Mako, to ich nie czytaj, ignoruj. Tak naprawd??? to mia??e?? doskona????? szanse na przypomnienie tematu.
}

To ??e nikt nie odpowiedzia?? na pytanie wynika z faktu, ??e niewiele os??b kiedykolwiek kupowa??o premium; ja r??wnie?? nigdy nawet nie interesowa??em si??? jak mo??na zakupi???;
Aczkolwiek wiem (z not na oficjalnym forum KO) ??e s??? z tym problemy i systemy si??? zmieniaj???. Dlatego mo??e ludzie unikaj??? opisu.
Na drugim polskim forum jest przyklejony ca??y w???tek na ten temat.

Wiec prosz??? wszystkich o koniec off i tylko na odpowiedzi na pytanie:

Jak zam??wi??? premium?

Tytuł:
PostNapisane: 2006-09-11 21:32:41 

no ok moze i zagwaltownie ale mnie padaczka bierze jak cos potrzebuje waznego a ktos wyskakuje jak filip z konopii z jakis bez sensownym bledem ortograficznym i komentarzem ":DDDDD" zzzz a to ze sie zmieniaja to wiem widzialem kiedys sposob z mbankiem i jego ekarta dzis zalozylem sobie izzy konto czekam na jakas umowe i potem sprawdze ale wolalem spytac czy ktos zna bo jak mam wbijac 2-3h na server to mnie nerwica bierze na ko

1. xtrap mnie przepusci - ciesze sie
2. server mnie przepusci - ciese sie
3. server mnie nie przepusci a. back i patrz pkt 2
b. ko mnie wywali patrz pkt 1

:/ i tak w kolko

Tytuł:
PostNapisane: 2006-09-11 22:43:41 

Pochwały: 13
sorka za ma??y off-topic, ale wcze??niej napisa??e??, ??e chcia??by?? zrobi??? nation transfer:
1) nation transfer kupuje si??? chyba za knight cash (by??? mo??e o to Tobie chodzi??o, cho??? troch??? inaczej to przedstawi??e??)
2) czy nie lepiej jest wyekspi??? posta??? od zera? jak dobrze p??jdzie to w 5 dni 60lvl; a nation transfer troch??? kosztuje :(

Rozumiem, ??e chcia??by?? premium dla wchodzenia na serwery, ale w??wczas wystarcza bronze. I tutaj nie jestem pewien: by??? mo??e do bronze mo??na dokupi??? knigh cash dla ewentualnego nation transfer? Czy mo??e faktycznie lepiej silver? Postawi??em znak zapytania, bo tego nie wiem. W??a??ciwie to sam jestem ciekawy jak to jest.

Taka moja ma??a dygresja. :)

Tytuł:
PostNapisane: 2006-09-12 15:18:47 

lol sorka ale jak mam expic postac od nowa nad ktora siedzialem cale wakacje i kawal czasu poza wakacjami dla samej nacji to wole sobie kupic 2x silver i przy okazji miec na tego nationa i wbijanie na server a teraz zanim wyexpie postac porobie questy to szkoda czasu ... ja wole odrazu kupic silvera a nie bawic sie 15 razy w bronza i jakies cashe....

Tytuł:
PostNapisane: 2006-09-12 18:04:56 

Pochwały: 1
nation trasnfer nie wymaga premium, mozna go kupi cnomralnie w power up store, bronz warto kupic tylko dla wbijania i dla tego scrolla na exp, chyba jakis byl ale nie pamietam

Tytuł:
PostNapisane: 2006-09-13 09:28:41 

no jak nie? Nation potrzebuje 2k knight cash a te cashe mozna zdobyc z silvera czyli trzeba kupic 2 silvery nie licze kupna osobno knigh cashow bo wole juz kupowac z premka...

Tytuł:
PostNapisane: 2006-09-13 10:36:44 

Ostatnio mi wujek tlumaczyl mi, ze knight cash mozna kupic nawet bez premki. nie wiem Czy to jest dalej mozliwe, nalezaloby sprawdzic.
A co do kupna premki to to sa dwa wyjscia (i do obydwu potrzebna jest karta VISA):
1. rejestrujesz swoja karte czyms co sie nazywa "Click&Buy", potem dzwonisz pod wybrany numer i ci aktywuja (numer na ktory trzeba zadzwonic laczy do niemiec :P),
2. Recharge by Credit Crad - wpisujesz info swojej karty Visa, po czym odprowadzaja ci kilka $$ z konta i po paru sekundach jest szczesliwym posiadaczem premium.

Istnial jeszcze trzeci sposob, PayPal, tylko ze aktualnie zostal zastapiony przez "Click&Buy" :/.

Osobiscie polecam sposob 2. Jedynym problemem jest to, ze w Polsce karty Visa sa dosc drogie w utrzymaniu (placi sie chyba 20zl za miesiac), a tylko niektore banki oferuja konto z owa karta.

Tytuł:
PostNapisane: 2006-09-13 14:59:12 

no mozna kupic knigh cash osobno 2,3k chyba kosztuje tyle co premka ale w tym problem ze nie masz szansy wbicia na server ^_^ ja chyba kupie sobie te cashe i do tego bronza ;) i bedzie gites.. narazie zalozylem konto izzy w mbanku i potem mam podobno zamowic jakas eKarte i przez to zamowic i podobno dziala sprawdze keidys i napsize :P