Mój głos w dyskusji hmm napewno to fawotyzowanie. Już na poczętku napisałęm że nie będe obiektywny bo nie jest to możliwe gdy gram z Oyę i takie tam. Z tym że zamknięcie tematu było spowodowane sensem dyskusji. Bo po
1 Nic z tego nie wyniknie
2 Znowu sie to przerodzi w mega kłótnie.
Ktoś na PM zapytał się mnie co o tym sędzę, napisałem mu że nie wiem jak to jest z tym sb bo nie widze sensownych argumentów, może nie chce widzieć. Dlatego w tej sprawie nie wypowiadam się. Jedyne w co wierze to to że Oya sam siebie nie okradl ba jestem przekonany że zrobił to Wulf(przepraszam jeśli jak kolwiek przekręciłem nick oraz gdy się mylę bo w końcu jestem tylko człowiekiem). To co napisał Paroos w dawnym temacie jasno i czysto przemawia za tym że On to zrobił. W kwestji czy Oya i 4Woron to ta sama osoba- nie. Moge was zapewnić że to nie ta sama osoba. Pisałem z nimi w tym samym czasie i jeden pisał na temat sprawy i drugi i obydwaj na temat postów.
Sami rozsędzcie jak było bo prawdy o którę możemy być pewni nigdy się nie dowiemy. Chyba że ktoś będzie miał jaja i honor żeby powiedzieć jak było- bo to decyduje czy jesteś dojrzałym człowiekiem czy nie(a o tym też tu była sprzeczka miedzy jakimś młodym a Woronem).
Przepraszam za błędy, ale już pisze to z przymrużonymi oczami i nie patrze co wciskam.
Oby to nie przerodziło się w to co przed zamnieciem...

Ludzie teŻ się cieszą, kogoś zabiją, kogoś powieszą
Lama, lamer - osobnik, który nie wie, Że nie wie, tym samym mniema, Że coś wie, mimo, Że nie wie
Cat^ napisał(a):
spoko dla mnie nadal masz 16 lat, bo tak mi sie utrwaliło
Cat^ napisał(a):
ze wszystkich co grali na ZłotymWarkoczu z pacanem to najlepiej wypadł jatokor
Pacan napisał(a):
bo pamietam chyba najlepiej grales na zlotym, zwierzaki koty i scary sie chowaja