Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-05-30 14:37:35
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 169 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2007-03-14 08:37:45 

Pochwały: 4
koledzy moderatorzy próbujecie bagatelizować. Gadałem z oyamatonem na gg krótko przed podaniem przez wulfa czy tam xuioxa screenów i powiedział mi, że zawsze wymieniał się sb za cs. Teraz okazało się to ściemę. Podobnie posty 4worona i oyi - pisane w jednej minucie, albo oya jest taki szybki (przeczytać 5 linijkowy tekst, odpisać tak samo długim tekstem jak ten post) albo to jedna i ta sama osoba. Dla mnie to niezbite dowody w porównaniu z głupimi docinkami oyamatona na końcu. Wulf i reszta - wybaczcie, że nigdy wam nie wierzyłem.

A co ja widzę? Zamknięcie tematu bo sprawa się nie wyjaśni, bo temat nie prowadzi do niczego (!!!!), i teraz gazor wyleciał, że powinni to olać bo sb to tylko item z gry bla bla, bo się gra 4fun. Tu nie chodzi o item, tylko o kradzież i wkręcanie wała całemu forum. Ciekawe czy kumplom z eternali też oya takie wały wkręcał? Å»e się wymienił za csa? Åšmieszne po prostu.

Tyle ode mnie, bo jato, przypomina mi to faworyzowanie.

Tytuł:
PostNapisane: 2007-03-14 12:06:35 

Pochwały: 5
niestety ale musze sie zgodzic z ela przykro ale tak to wyglada i uwazam, ze tamat powinien byc open a nie zamkniety bo kogos poniosly nerwy

[ Dodano: 2007-03-14, 17:27 ]
otwieram jak juz powiedizalem przypilnuje ten temat, ludzie zainteresowani ta sprawa prosza o otwarcie wiec to robie tylko bez mega flame oke ??

Tytuł:
PostNapisane: 2007-03-14 18:07:19 

No tak temat otwarty ale co kto by nie napisał OYA aka WORON bedzie i tak przy swoim piszac ze to nie on jets złodziejem i takie tam ble ble ble shiiit ale znamy juz ten scenariusz...widze OYA czy tam woron nie wiem jak pisac do Ciebie, że ludzie z tego forum przestaja CI juz wierzyc, przykra prawda ale na swoje zyczenie straciłes reputacje a miałes ję.

Tytuł:
PostNapisane: 2007-03-14 18:43:33 

Pochwały: 2
Bleh jak zbanowlaiscie worona to juz nic tu ciekawego dziac sie nie bedzie :D
ale jak dla mnie anc-oya 1:0

Tytuł:
PostNapisane: 2007-03-14 20:19:02 

oya pewnie nic nie napisze, po tym jak wyszlo ze to nie wulf jest kłamcę i złodziejem. A jak napisze, to pewnie to beda cytaty posklejane z roznych wyrazow z kontekstu... nie dowodzace niczego z wyjatkiem jego bezradnosci.

Tytuł:
PostNapisane: 2007-03-14 22:02:55 

Pochwały: 1
ahć

elaviart zgrabnie to napisales a mi szkoda dlatego bo zal mi bylo oya kiedy to go rzekomo ojebali. wyglada na to ze po reputacji oyamy i koniec z ta sagę

Tytuł:
PostNapisane: 2007-03-14 22:09:20 

A mi szkoda ze to nic go nie nauczy, a co za tym idzie Uio paska nie odzyska T_T i nadal zastanawiam sie jakie trzeba miec zamiary aby samemu sie okraść...

Tytuł:
PostNapisane: 2007-03-14 22:50:14 

ehhh ehhh pamietace kazdy potepiajacy post co do złodzieji i takie tam Oyamy ? Tak mowil jak mozna se dla głupich itemow tak reputacje zpierrr.... - widzisz !

Tytuł:
PostNapisane: 2007-03-14 22:53:36 
Forumowy bot administracyjny
Forumowy bot administracyjny

Pochwały: 9
Mój głos w dyskusji hmm napewno to fawotyzowanie. Już na poczętku napisałęm że nie będe obiektywny bo nie jest to możliwe gdy gram z Oyę i takie tam. Z tym że zamknięcie tematu było spowodowane sensem dyskusji. Bo po
1 Nic z tego nie wyniknie
2 Znowu sie to przerodzi w mega kłótnie.

Ktoś na PM zapytał się mnie co o tym sędzę, napisałem mu że nie wiem jak to jest z tym sb bo nie widze sensownych argumentów, może nie chce widzieć. Dlatego w tej sprawie nie wypowiadam się. Jedyne w co wierze to to że Oya sam siebie nie okradl ba jestem przekonany że zrobił to Wulf(przepraszam jeśli jak kolwiek przekręciłem nick oraz gdy się mylę bo w końcu jestem tylko człowiekiem). To co napisał Paroos w dawnym temacie jasno i czysto przemawia za tym że On to zrobił. W kwestji czy Oya i 4Woron to ta sama osoba- nie. Moge was zapewnić że to nie ta sama osoba. Pisałem z nimi w tym samym czasie i jeden pisał na temat sprawy i drugi i obydwaj na temat postów.

Sami rozsędzcie jak było bo prawdy o którę możemy być pewni nigdy się nie dowiemy. Chyba że ktoś będzie miał jaja i honor żeby powiedzieć jak było- bo to decyduje czy jesteś dojrzałym człowiekiem czy nie(a o tym też tu była sprzeczka miedzy jakimś młodym a Woronem).

Przepraszam za błędy, ale już pisze to z przymrużonymi oczami i nie patrze co wciskam.

Oby to nie przerodziło się w to co przed zamnieciem... :twisted:

Utrzymanie strony- 1300 zł, internet- 100zł, dać komuś bana- bezcenne
Ludzie teŻ się cieszą, kogoś zabiją, kogoś powieszą
Lama, lamer - osobnik, który nie wie, Że nie wie, tym samym mniema, Że coś wie, mimo, Że nie wie

Cat^ napisał(a):
spoko dla mnie nadal masz 16 lat, bo tak mi sie utrwaliło

Cat^ napisał(a):
ze wszystkich co grali na ZłotymWarkoczu z pacanem to najlepiej wypadł jatokor

Pacan napisał(a):
bo pamietam chyba najlepiej grales na zlotym, zwierzaki koty i scary sie chowaja

Obrazek Obrazek

Ostatnio edytowano 2007-03-14 23:02:27 przez jatokor, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 2007-03-14 23:01:27 

no chłopcy go go go też ciekaw jestem o.O

Tytuł:
PostNapisane: 2007-03-14 23:25:37 

lol, chyba juz wulf pisal.. jak bylo, wiec przewincie sobie kilka stron wczesniej. Nie rozumiem czemu staracie sie na siłe bronic Oyi, skoro wyszlo szydlo z worka.

Tytuł:
PostNapisane: 2007-03-14 23:54:02 

Jatokor czy Ty czytałeś to co napisałem O.o ??? To co podał Paros dotyczyło zupełnie czegoś innego niż sprawy z okradnięciem ;] stało sie to z miesiac po okradnięciu kiedy odgadłem sq oyamy- i teraz pomyśl czy jako pierdolony złodziej oddałbym mu ... te passy i sq? Oddałem bo nie jestem złodziejem i nigdy go nie okradłem, jak byk piszę ludzie a nawet ludzie na rankingu ze itemy były na Boncurze i ze oya grał Boncurem kiedy to niby go okradli- JAK sie pytam on to zrobił skoro sam sie nie okradł? Skęd miał znowu CSa na Boncurze? Wniosek: oya miał wszystkie swe itemy na Boncurze, przecie to jest logiczne. Pisze o tym po raz kolejny i ostatni prosze dokładnie przeczytać... Do tego jatokor powiem Ci ze Cie rozumiem sam broniłbym kumpli do ostatniej chwili ale zobacz: oya ma itemy i all, a Xuio paska niema i pewno nie odzyska....

Tytuł:
PostNapisane: 2007-03-15 07:06:16 

Pochwały: 3
oya to wszystko wymyslil.... bo w tych czasach ciezko jest kupic cs'a +7... a powiedzial mi ze sprzedal cs'a a potem kupil... ma TAKIE SAME itemy jakie mial do tej pory... wiec wtf ?
przy jego temacie bylo tylko " wulf to ***** **** ******** ***** " a tu jest czarno na bialym. Rozumiem JAto ze bronisz oyamy, ale przy takich faktach to jest jasne... wiem ze on bedzie sie wypieral rekami i nogami ze on tego nie zrobil i wiem ze jego nastepny post to bedzie same flame.. bedzie tylko ... ... ... i nic więcej...
samo to o sobie świadczy ze jak człowiek pisze same ... w poście to nie ma co powiedziec.. bo nie ma jakichkolwiek dowodow... wpadl i tyle

Tytuł:
PostNapisane: 2007-03-15 20:33:32 

yy ja nicz nie kumać, to było tak ? :
oya zaczęł gra c z Boncem > póĽniej wymyślił że go shackowali (all itemy na boncu) > potem jakoś dziwnie sie trafiło i dostał back itemy i znów zaczęł gra oya?

Tytuł:
PostNapisane: 2007-03-15 20:54:03 

tak tylko jeszcze dodatkowo przywlaszczyl sobie skeleton belta

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 169 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Następna strona