No dobra to napisze tu jeszcze co i jak:
A więc pewnego słonecznego dnia RexPL XuioX i Yahoo z klanu Ancestors bili sobie talosa. I tu jeb z głowy wypadł mu Glass Belt. Ăâw pasek został zamieniony na bronze belta skeleton belta i costam jeszcze. broze został sellnięty a SB został u Xuia. Xuio jak i ja (grałem oyamę wtedy) chodziliśmy sobie na pk toteż SB był na oyamie często i dawaliśmy go oyamie kiedy to sobie sam pkował także. Czas leciał no i pewnego dnia oya został okradzony ( jak sie teraz okazuje jego itemy spoczywały bezpiecznie na charze o nazwie Boncur jakie to urocze samemu sie okrasć:) sb spoczywał na charze XuioX. Siedęc wygodnie w fotelu dostaje wiadomość gadu-gadowę od oya. Cześc Wulf, pożyczyłbyś SB bo kumpel mi chara dał i ide sie klepać 1vs1 z Deimonem ( mam to na gg ale niewidze sensu dawać bo zaraz będzie ze fałszerstwo, obłuda, ludzie!!!...) Nie widzęc w tym nic złego napisałem do Rexa który był wtedy na Uiu, aby wysłał pasek oyamie:) Rex to zrobił- wysłał pasek oyamie

) potem oya znikł, miał wiele wypadków samochodowych córka była cięzko chora oya był za granicę, smok zaatakował ponownie Kraków a lodowiec zatrzymał się na sudetach. Po tychże wydarzeniach i spamowaniu przezemnie przez jakies 3 tygodnie gg oyamy o to zeby oddał sb i kupił Karuzelowi preme oya napisał posta ze jestem pierdolonym złodziejem i go okradłem. reszte chyba już znacie pozdrawiam- Wulf