1.jest to zerzniete wszstko (nowa wersja) z MyCo
2.bugi postaci, czyli po zdobyciu lvl statystyki wariujaja (sa na minusie(nie wiem czemu np: MP -246732/1045 z HP podobnie (uzycie potionow nic nie daje anie siadanie czyli reset gry)
nie dostaje sie skill point (dobiero jak ponownie uruchomusz gre to sie pojawia)
jak skoczy lvl to na nastepny bedzie potrzeba jakie 500mln exp (ale to nic exp dalej idzie wg dobrych statystyk ino zrob reset gry np bijesz expa przez 30 min zdobylem 0,01% expa to po resecie bedzie kilkanascie % w zalerznosci jaki lvl
po zdobyciu lvl nie mozna uzywac czaro bo niby jak jak MP jest na MINUSIE, przypominam potiony nic nie daja
3.turcy sie chwala poterznymi czarami np supernova bo jest fajna grafika i maja dobry szpan albo maja na mysli zwieszac nam grafike
4.NAJLEPIEJ TERAZ NIE GRAC NA KE Z POWODU TYCH BOGOW, NIE WIADOMO JAKIE BEDA MOGLY BYC SKUTKI UBOCZNE
nie zalecam grania turcy zwiszaja grafe a pozatym same bugi i tyle
jak sie poprawi to dam znac

5.TO WSZYSTKO JEST POTWIERDZONE PRZEZ KILKA OSUB (MNIE I INNYCH MOICH KOLEGOW Z GRY)
[ Dodano: 07-09-2005, 22:47 ]6. jak by to bylo mozliwe to poprosze to przeniesc to do dzialu "problemy techniczne" bo mi sie pomylilo SRY (o ile to bedzie tam pasowac)