Dobra ludziki wysile sie dla was i napisze to co wiem o combo

co prawda nie jestem mega rogue playerem, jesli cos zle powiem prosze o poprawnienie.
Dobra a wiec zaczynamy od wyboru ofiary "domyslnie z", nastepnie przydalo by sie posiadac Light feeta uzywamy go, atakujemy ofiare "domyslnie r", kiedy nasz killa assek zaczyna wykonywac podstawowy cios z reki wciskamy S zeby zaczac sie cofac, i wtedy najlepiej najmocniejszy atak (polecam spike

)
Zaraz po wcisnieciu spike puszczamy S wciskamy R(niektorzy mowia ze cza kliknac 2x, ale mi sie udawalo klikajac raz) wtedy nasz assas powinien ponownie zaczac wykonywac cios tak jak na poczatku podstawowy z reki wtedy znowu zaczynamy od cofania reszte procesu uzywajac innego skillem.
Naprawde dobrzy gracze wsadzaja po 3-4 skille w ciagu 2-4 sekund.
Mi nigdy nie udalo sie tak szybko ale w 6-8 sekundach sie miescilem. Tak ze jak widac ze wszystkie czynnosci trzeba robic dosc szybko
ah... polecam robic to kombo (przynajmniej na poczatku) z obiema rekami na klawiaturze

, potem mozna. Aha i zeby nikomu nie przyszlo do glowy slidowanie z tym comebm, do tego jest inne kombo, ktorego sam nie opanowalem do konca.
Kiedy sie naucze moze opisze
Tak ze trenujcie to, a wkoncu sie wam uda i moze zostaniecie lowcami NP