sprz???t:
sala+8 (najlepszy kij dla intowca opr??cz elixa+8, na kt??rego mnie aktualnie nie sta???)
complete robe +7 (docelowo crimson+8, ew. complete+8)
crimson goblin pad (podstawa, zastanawia??bym si??? dopiero gdybym mia?? complete+8)
complete pants+7 (nie u??ywam, ew. tylko gdy w??a????? na spot i chce poszpanowa??? ??eby dosta??? party; ju?? pr???dzej bym wola?? crimson+8)
crimson ??apy i buty +7 (docelowo +8)
crystal +8/25 dd (podstawa, nosz??? tak cz???sto, ??e niekiedy zapominam zdj?????? przed expem)
mam te?? po jednym najlepszym pancerzu na speara i sworda, ale nie pami???tam jakim bo nie gra??em z ponad miesi???c.
lycaon pendant / hp+10 (na zmian???, zale??y co podchodzi, 100hp potrafi uratowa??? ??ycie)
kekuri belt (podstawa, kiedy?? nie by??em przekonany, biega??em w hp+9, ale kupi??em kb na pr??b??? i nie ma por??wnania, w og??le kekuri belt to jest najlepsza tania rzecz jak??? mo??na mie???)
2x cleric earring (to samo co z kekuri belt, ludzie na ??lepo kupuj??? 2x mage earring bo my??l???, ??e dla maga s??? najlepsze. tak nie jest.)
2x hp+9 ring (mia??em emerald+1 ale da??em kumplowi, og??lnie to imho wszystkie pier??cionki dla maga s??? podobnie u??yteczne, opr??cz rol/roc/rom - a w przypadku 2x hp+9, dwie st??wki hp piechot??? nie chodzi)
full set str+9 (zak??adam przed wojn???, ??eby wi???cej pot??w nie?????)
staty:
mp tylko tyle ??eby nosi??? salk???+8, reszta w int
rezy nie pami???tam jakie mam, ale generalnie fire nova na tym buildzie nigdy nie wesz??a we mnie powy??ej 850.
ale najlepsze jest moje inn.

mam tam jeszcze chyba ze dwie salki+8, sporo complet??w+6, kilka elixir??w+7/+6, ze dwa sety crimson??w+7 i jakie?? biedne unikaty typu sword of the dead.