Kiszki napisał(a):
polecam zajac sie tymi ???? zamiast polskich znakow na kom.pl

Razem z administratorami 2 (dwoch roznych) serwerow doszlismy do jednego wniosku - pomoc moze tylko wykasowanie calej bazy danych i pozniejsze reczne wgranie postow, topicow itp. Baza ma ponad 40mb - czyli mamy ze dwa dni roboty gdy forum musi byc wylaczone. Trzeba poczekac i zrobic proby na localhoscie

Zubaran_PL napisał(a):
a p????niej zapoznasz nas z wynikami i w??asnymi komentarzemi
Polski pisemny, poziom podstawowy - test wydal mi sie prosty. Wypracowanie o Makbecie tez jakos mi poszlo. Raczej zdalem.
Polski ustny na poziomie podstawowym - prezentacje mialem na temat "Literatura fantasy - literatura sztuki komercyjnej czy wyrazajacej istotne prawdy moralne, omow na podstawie literatury Tolkiena lub Sapkowskiego". Omawialem na podstawie Tolkiena. Wynik: 85% punktow (17 z 20)
Angielski pisemny, poziom podstawowy - tego nie mozna bylo nie zdac, banalne wypracowanie, jeszcze prostrze sluchanie. Jak bedzie ponizej 85% punktow to skacze z mostu.
Angielski pisemny, poziom rozszerzony - to bylo fajne

Ciezkie ale tez fajne. Mysle ze z 50-60% powinno byc.
Angielski ustny, poziom rozszerzony - 80% punktow (16 z 20). Bana??

Matematyka, poziom podstawowy - 70% powinno byc, trudne nie bylo.
Matematyka, poziom rozszerzony - jak bedzie 20% to sie uciesze. Wedle mnie byl to bardzo trudny test. Po otwarciu arkuszy 1/3 sali wyszla od razu. Po ok 20 minutach na sali zostala moze 1/4 osob. Ja wyszedlem po jakiejs godzinie. Nie moge powiedziec ze nie probowalem zrobic tego testu.
Informatyka, poziom rozszerzony - obydwa arkusze mialy wysoki poziom trudnosci. Na poczatek 2 dosyc ciezkie algorytmy ktore trzeba bylo przeksztalcic, jedno zadanie z bazami danych (zrobilem

) i jedno zadanie testowy (8 pytan, jedno przykladowe Wam napisze: "Co nazywamy portalem internetowym?" i nizej byly 3 odpowiedzi, nie pamietam jakie bo sie za mocno smialem). Na czesci praktycznej przerazil mnie stopien zkomplikowania zadan. Mysle ze z obu arkuszy powinno byc cos ok 60%.
Zubaran_PL napisał(a):
Teraz czekamy a?? wpierw otrze??wiejesz;
Nie bylem na popijawie - stan moich funduszy i mojego zdrowia na to nie pozwalal ;/
Zubaran_PL, dawaj te pomysly, jak cos na szybkiego to bedzie to sie zrobi a jak nie to sie pomysli =]