Chcesz dostawać kasę za siedzenie przed kompem i klikanie w linki za które dostajemy prawdziwe pieniędze?? No to zaczynamy ;]
1. Na poczętek zaczynamy od założenia konta osobistego na
www.paypal.pl, gdy się zarejestrujesz zapytaję o kartę kredytowa, nie musimy tego podawać więc wciskamy anuluj. Potem potwierdĂ½ rejestracje klikajęc w link wysłany przez paypal.pl na maila, następnie zarejestruj się na "BUX.TO" klikajęc
http://bux.to/2. Wciskasz Register(w prawym górnym rogu)
* Username (3 - 15 characters - no special characters)- Twój login
* Password (at least 6 characters)- Hasło (najmniej 6 znaków)
* Confirm Password- Potwierdzenie hasła
* Email Address- E-mail
* Confirm Email Address- Potwierdzenie E-maila
* PayPal E-mail Address For Payments- Wpisujesz tutaj ten E-mail, którego użyłeś przy rejestracji się na PayPal.
* Your Country (only PayPal allowed countries)- Kraj w jakim się znajdujesz.
*Referrer (if any)- proszę o wpisanie link123456 , podajęc mój nick dostajesz 0,20$ na start, a ja będe wielce wdzięczny ;]
* Terms of Service- regulamin (przeczytałem cały i nic nie ma złego w tej rzeczy)
* Security code- przepisujesz te cyferki co sę obok
3. Logowanie (przycisk logowania również znajduje się w prawym górnym rogu)
Logujesz się:
Username (Twoja nazwa):
Password (Hasło):
Security Code: (Kod zabezpieczajęcy który widzisz na obrazku)
Teraz, krótki opis jak zarabiać:
1. Wchodzisz w Surf Ads (po zalogowaniu będzie na szarym pasku )
2. Wciskasz na te napisy. (klikajęc Surf Ads pojawię ci się różne linki do stron internetowych aby zarabiać musisz je oględać po kolei po 30 sec (oczywiście możesz wcisnęć i robić coś innego po trzydziestu sekundach po lewej stronie powinien się pojawić koło BOX.TO napis DONE i zielony znaczek "ptaszek" jeżeli nie jesteś zarejestrowany pojawi się napis Not logged in oraz jeśli jest błęd to czerwony krzyżyk (takie duże czerwone "X"
4. Każdę reklamę musisz uruchamiać osobno, bo inaczej nie działa
5. jak pisze No Current Ads- to znaczy, że nie możesz na to kliknęć bo nic nie ma z tych reklam
Tym łatwym sposobem mozemy rowniez zakupic premium konto do plemion a takze innych gier, w ktorych dokonuje sie przelewu przez PayPal
To by było na tyle chętnych zapraszam do zabawy. Pozdrawiam
Naprawdę polecam w sięgu 2dni ponad 1,5$ nic nie robiłem tylko raz dziennie klika stron przez 30 sec oględałem

Pozdrawiam i życzę szybkiego zarabiania ;]