tak własnie, Royalty7 to typowy program inwestycyjny, zatankowałem 900$ jakies 10dni temu i polowe już wyciągnąłem, jeszcze kilka dni i wyciągnę druga połowę - a w puli 1,000$ i ciągle rośnie. Powiem Ci tak - kto nie ryzykuje ten nie ma ! Opinie co do programów sprawdź sam.
JustBeenPaid zatankowałem 950$ jakieś 50dni temu, w puli mam 1770$ a wypłaciłem jakieś 500$ , z poleconych a mam ich nie wielu [rodzina, friendy, znajomi z reala] zarobiłem ok. 200$ co wsadziłem do puli. Dziś mam dniówkę 40$. Wypłacać czy reinwestować ?

Bannersbroker zatankowalem podobnie prawie 1,000$ ale to nie byl jednak strzal w dziesiątke. Program oczywiscie full profesional i pewniak, ale kasa dlugo rośnie, zeby zarobic naprawde duzo z niewielkiej wpłaty - miną raczej lata.
Pamiętaj, w rożne rzeczy się inwestuje, ja inwestowałem w komputery zeby miec goldbary, inwestowalem w "drugs" zeby dorobic troche, mozna dac kase do banku na rok i zyskac 7% , albo umierac w nędzy! to jest wasz wybór. Pokazalem jedynie mozliwosc. Ja wziąłem życie w swoje ręce to mam czym inwestować. Zainwestowalem w ... kasy bo jestem pewny ze to dziala i nie chce marnowac czasu. Moj mentor jest od grudnia w JBP i ma 80 pozycji [800$ pula] ja jestem od polowy marca i mam 177 pozycji. On zainwestowal 80$ i jego rozwój jest "zdupy"

. Gość ma 23 lata, siedzi w polsce, zarabia przed kompem i wyplaca złącznie 200zł dziennie - dobrze ze ja w takich czasach nie żyłem i do Holandii ucieklem - teraz jestem w niebie : ]
- z JustBeenPaid uważam ze zarobimy najwiecej, wiadomo nie na jutro!. Na Start dostaniesz 10$ za free, wiec nikt nie traci.
Ja sam czasem nie moge uwierzyc ze to działa, ale skoro juz prawie odrobilem wklad , a pula zaniedlugo rozpierdoli mi kieszenie.. uwierz mi siedze przed kompem, pale jointy i zacieram ręce szukając poleconych - bo znudzilo mi sie wstawanie do pracy na 5 rano i słuchanie jakiegoś zjebanego marokańskiego szefa w holenderskiej ... firmie. fakt ze sie opierdalam caly dzien jako operator cnc, ale wole pracowac w moim wlasnym pokoju.
ps. pod koniec roku z calym moim teamem jedziemy na wycieczke z NL do Luxemburgu otwierac konta w banku. Jest to kraj zwany "Rajem Podatkowym" bo podatek wynosi tylko 7% , w pl 18% a w NL przy kwocie +40,000e brutto rocznie az ... 50% podatku.
pozdro
http://sposoby-zarabiania.cba.pl
Jebac Islam - I Love JustBeenPaid