Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-07 01:35:37
Łączny czas online:

Autor Wiadomość
 Tytuł: Kiedyś GoldBary Dzis Dollary - ja mogę! Ty też możesz!
PostNapisane: 2012-05-18 21:00:27 

Witam
Ja - NorcoTHC : D jako stary weteran Knighta, fakt ze dzis juz nie gram, chce podzielić się z wami jak w prosty sposób nie poświecając specjalnie czasu zarobić na prawde dużo - i to przed komputerem.
Kiedys bylem młody i głupi to farmiłem GoldBary żeby zarobić na Allegro - efekt? . Poświęciłem setki godzin a zarobiłem ledwo kilka tysi.

Niedawno bo, 26 Marca, znalazłem świetny sposób by zarabiać dużo wiecej niż w zwykłej pracy. Świetny bo pieniądze wypłaciłem juz nie raz! i to kwoty 315$ i 440$. Nie wierzysz? Na mojej stronie umieściłem dowody wypłat. Znajdziesz tam wszystkie informacje jak zarobic a ja krok po kroku pomoge w razie problemów.

Zanim jednak wejdziesz na moją strone mam dla Ciebie smutna wiadomość. Programy z którymi zarabiam są całkowicie legalne i musimy ujawniać dochody - płacąc podatki. Zapewniam Cie że nie ma tutaj mowy o piramidach jaką jest np. 20$surf.

Dołączając do jednego z programow partnerskich otrzymasz za DARMO 10$ na start ! Wiem że to nie dużo ale z 10$ mozesz zrobić 100$ - reinwestując

Programy te cieszą się bardzo dobrymi opiniami nie tylko w naszym polskim internecie -Sprawdź sam! i nie mamy obowiązku polecać program by odnieść sukces - chodz ma to zalety.

ZAPRASZAM na moją strone: http://sposoby-zarabiania.cba.pl

W razie pytań służę pomocą.
NorcoTHC
Bartek Lasota ps. pozdro dla wszystkich wyjadaczy

Tytuł: Re: Kiedyś GoldBary Dzis Dollary - ja mogę! Ty też możesz!
PostNapisane: 2012-05-19 13:27:23 

Pochwały: 127
aha... wpłacasz 800$ wyciągasz 400$?

PostNapisane: 2012-05-19 19:03:58 

tak własnie, Royalty7 to typowy program inwestycyjny, zatankowałem 900$ jakies 10dni temu i polowe już wyciągnąłem, jeszcze kilka dni i wyciągnę druga połowę - a w puli 1,000$ i ciągle rośnie. Powiem Ci tak - kto nie ryzykuje ten nie ma ! Opinie co do programów sprawdź sam.

JustBeenPaid zatankowałem 950$ jakieś 50dni temu, w puli mam 1770$ a wypłaciłem jakieś 500$ , z poleconych a mam ich nie wielu [rodzina, friendy, znajomi z reala] zarobiłem ok. 200$ co wsadziłem do puli. Dziś mam dniówkę 40$. Wypłacać czy reinwestować ? ;D

Bannersbroker zatankowalem podobnie prawie 1,000$ ale to nie byl jednak strzal w dziesiątke. Program oczywiscie full profesional i pewniak, ale kasa dlugo rośnie, zeby zarobic naprawde duzo z niewielkiej wpłaty - miną raczej lata.

Pamiętaj, w rożne rzeczy się inwestuje, ja inwestowałem w komputery zeby miec goldbary, inwestowalem w "drugs" zeby dorobic troche, mozna dac kase do banku na rok i zyskac 7% , albo umierac w nędzy! to jest wasz wybór. Pokazalem jedynie mozliwosc. Ja wziąłem życie w swoje ręce to mam czym inwestować. Zainwestowalem w ... kasy bo jestem pewny ze to dziala i nie chce marnowac czasu. Moj mentor jest od grudnia w JBP i ma 80 pozycji [800$ pula] ja jestem od polowy marca i mam 177 pozycji. On zainwestowal 80$ i jego rozwój jest "zdupy" :D . Gość ma 23 lata, siedzi w polsce, zarabia przed kompem i wyplaca złącznie 200zł dziennie - dobrze ze ja w takich czasach nie żyłem i do Holandii ucieklem - teraz jestem w niebie : ]
- z JustBeenPaid uważam ze zarobimy najwiecej, wiadomo nie na jutro!. Na Start dostaniesz 10$ za free, wiec nikt nie traci.

Ja sam czasem nie moge uwierzyc ze to działa, ale skoro juz prawie odrobilem wklad , a pula zaniedlugo rozpierdoli mi kieszenie.. uwierz mi siedze przed kompem, pale jointy i zacieram ręce szukając poleconych - bo znudzilo mi sie wstawanie do pracy na 5 rano i słuchanie jakiegoś zjebanego marokańskiego szefa w holenderskiej ... firmie. fakt ze sie opierdalam caly dzien jako operator cnc, ale wole pracowac w moim wlasnym pokoju.

ps. pod koniec roku z calym moim teamem jedziemy na wycieczke z NL do Luxemburgu otwierac konta w banku. Jest to kraj zwany "Rajem Podatkowym" bo podatek wynosi tylko 7% , w pl 18% a w NL przy kwocie +40,000e brutto rocznie az ... 50% podatku.

pozdro

http://sposoby-zarabiania.cba.pl

Jebac Islam - I Love JustBeenPaid

Ostatnio edytowano 2012-05-19 19:20:59 przez NorcoTHC_Patos, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 2012-05-19 19:18:20 

Pochwały: 15
To czemu się tu ogłaszasz ? Co na tym zyskujesz, że promujesz to ? Po co to robisz jaki masz cel w tym ? Zresztą gdyby to było takie super to by nikt normalnie nie pracował tylko się w takie coś bawił :)

PostNapisane: 2012-05-19 19:26:17 

Zapoznałbys sie lepiej ze strona i poczytal jakie kozysci mam z tego.

Mowisz dokladnie jak moj ojciec na poczatku "chcący mnie ustrzec przed zmarnowaniem kasy" . Teraz siedzi dokupujac pozycje i szuka auta na otomoto. Debil.

Ale tak to własnie działa, to jest zbyt piekne zeby było możliwe.

Problem w tym że o tych programach mało kto wie.
Sprawdz co sie dzieje na Alexa.com - strona pokazuje popularnsc danego serwisu w danym kraju. ZOBACZ SAM co sie dzieje z JustBeenPaid. Zaniedlugo bedzie top100

http://www.alexa.com/siteinfo/justbeenpaid.com
Justbeenpaid.com’s Regional Traffic Ranks
POLSKA - JustBeenPaid - 313 pozycja [w marcu kiedy wystartowalem bylo na +500 pozycji]
dla przykladu Allegro - 12 pozycja

Ostatnio edytowano 2012-05-19 19:28:56 przez NorcoTHC_Patos, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 2012-05-19 19:27:41 

Pochwały: 60
Trinity, jak ktoś ma głowę i chęci to w czymś podobnym można zarobić, na same szkolenia co ludzie o tym mówią ładnie zarabiają ;P No ale to dla tych co mają czas i wkład własny...ja z podobnego czegoś musiałem zrezygnować.

Stronę napisał własną nawet i tym się reklamuje :)

PostNapisane: 2012-05-19 19:31:12 

Dzieki Cat za wsparcie , teraz pewnie siedzisz w fotelu smiejąc sie ze mnie :] pozdro

http://sposoby-zarabiania.cba.pl

PostNapisane: 2012-05-20 19:10:29 

Pochwały: 13
NorcoTHC_Patos napisał(a):
Witam
Dołączając do jednego z programow partnerskich otrzymasz za DARMO 10$ na start ! Wiem że to nie dużo ale z 10$ mozesz zrobić 100$ - reinwestując

Jeżeli mówisz o jbp to z darmowych 10$ zarobią wielkie G, a nie żadne 100 i nie nabijaj ludzi w butelkę. Dokładnie to samo jest na wszystkich polskich forach o tematyce zarobkowej, byle tylko zdobyć poleconych. Takie urywanie informacji w połowie, gdzie większość jest przekoloryzowana. Darmowe 10$ (pożyczka), które starcza na zakup pierwszej pozycji jest na sprawdzenie, jak działa cały system. Na początku po około 60 dniach trzeba było spłacić pożyczkę, a teraz po około 40 dniach są nam zabierane pieniądze z tego względu, iż dużo ludzi wpadło na pomysł, by zakładać fake konta, gdzie z zakupionej pierwszej pozycji otrzymywali na główne konto 1$ (10% za poleconego pierwszego stopnia) oraz przy pożyczce na więcej niż 50 dni można było kupić drugą pozycję za którą znów przyznawane nam był 1$. Dziś nie dostaje się już bonusu za zakup pierwszej pozycji przez naszego poleconego oraz po tych 40 czy nawet 50 dniach jedna, darmowa pozycja nie jest w stanie nam wygenerować środków na zakup kolejnej i teraz możliwości mamy trzy; wpłacamy pieniądze, szukamy poleconych, który zrobią to za nas, a my otrzymamy od tej sumy 10% albo jedno i drugie.

Cat^ napisał(a):
Trinity, jak ktoś ma głowę i chęci to w czymś podobnym można zarobić

Do tego nie trzeba mieć głowy.

Jakiś czas temu mój temat o tym samym ktoś usunął, a teraz ktoś zakłada identyczny temat i jeszcze mu w nim piszecie. Jato nie chciał odpowiedzieć na pytanie kto i dlaczego to zrobił. Mogę się jedynie domyślać. Mimo wszystko dobrze byłoby wiedzieć, czym różnił się mój temat od tego. Kaprys, a może tutaj równi i równiejsi, bo graliście na jednym serwie i kto wie czy nie klanie. :devil: