jozef-k napisał(a):
zub, o ile si??? nie myl??? to tobie w??a??nie ze zwyk??ego wypad??. stary, nie chc??? Ci??? martwi???, ale gdyby?? zamiast zabija??? tego kecoona zagra?? w lotka, pewnie by?? by?? ustawiony

cho??? znaj???c moje szcz?????cie to gdybym wygra?? w lotka, to bym zapewne zgubi?? kupon
A??eby nie robi??? offa, wspomn???, ??e przynajmniej dawniej, gdy farmienie kecoon??w na makro by??o ulubionych zaj???ciem turk??w (nie myli??? z Turkami, polak??w u??ywaj???cych makro te?? zaliczam do turk??w

) by??a opinia, ??e w czasie doby mo??e polecie??? od 1-3 ring??w (przewa??a??y opinie ??e jeden). Ci?????ko mi dok??adnie to okre??li???. Zreszt??? nie wiem czy drop rate w FD jest taki sam.
Ale gdyby komu?? si??? bardzo chcia??o, to mo??e pokusi??? si??? o oszacowanie i przeliczenie prawdopodobie??stwa padni???cia ringu na podstawie liczby mo??liwej do ubicia na makro kecoon??w w czasie 24 godzin i na podstawie tego wyliczenia rate

Powodzenia

Prezes napisał(a):
Gdzie jest Grey Oazy ( nie znam mapy )
mapa Nie jest wprawdzie w pe??ni aktualna z tym co mamy do czynienia w FD, ale Grey Ozy zaznaczone s??? poprawnie.