Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-18 20:51:32
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 49 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2007-06-07 13:34:15 

Pochwały: 7
scar napisał(a):
lysy on nie lata w fp

a gdzie tak napisalem?

http://img513.imageshack.us/img513/1383 ... 317xx5.jpg
poza tym patrz jakie ten koles ma itemy i patrz na staty (zwroc uwage na str dol wymaga ponad 30 wiecej)

jakos nie widze tego zeby na quest bizuterii wyciagnac 7k hp... smiech na sali

Tytuł:
PostNapisane: 2007-06-07 13:40:56 

Pochwały: 5
hmm nie wiem z kad mi sie przeczytalo, ze napisales cos, ze fp wymagaja ita i mniej bedzie mial do rozdania ale nvm a co do jego hp to raczej watpie, ze tylko na questowej tyle wyciaga ale moge sie mylic bo taki lvl mialem ostatnio prawie 2 lata temu i to jeszcze jak nie bylo questowej bizuterii jak na moje jak wyciagnie okolice 5.5-6k na undzie to bedzie git

Tytuł:
PostNapisane: 2007-06-07 13:44:50 

Pochwały: 4
huh scar, a kto w dcz po para, malice, acidach wytrzyma cokolwiek? przecież warek jak takie kombo dostanie też się złoży po 4 sekundach, asek, mag to samo, tak samo każdy inny priest...

Tytuł:
PostNapisane: 2007-06-07 13:52:49 

ja to wiem, ty to wiesz, ale autor tego tematu twierdzi, ze 1v1 nic go nie zajedzie :S ostatnio bilem sie z sinem 1v1 z top 5 koles przegral 4:1 jeden raz mnie zabil bo wlasnie dostalem acida, a nie mialem mlotka a tez nie bede townowal bo nie jestem noobem :S ale i tak koles sie zaswiecil jak latarka, nie mowie, ze acid poty powinno sie uzywac bo ja nigdy ich nie uzywam ale zalozmy, ze bije cie bp ktory dal ci pare i malice na ryj oraz rozdupil acidami all sprzet wiec bb bonusy twoje hp spada, twoj deff sie nie liczy chcesz sie wychelowac ale koles dobrze kombuje i nie dasz rady i co i gleba :S na kazdego jest sposob i nie jest to super odkrywczy build ale masz racje, ze mniej giniesz niz taki int w adrean bo tym buildem malo kto gra i ludzie nie wiedza jak go rozjebac to tak jak w guild wars zrobilem z dupy build na maga totalny banal taki na odwal sie ale tak ownowalem tylko temu bo nikt nie wiedzial jak kontorowac ten build (me na fastcascie echo pierdoly meteor i sawana i tyle pogadane mieli to dla tych cop graja w GW) i tyle ale i tak jak bym mial grac w adrean to bym latal bp ale jakos mnie to nie rajcuje adrean :S

Tytuł:
PostNapisane: 2007-06-07 13:53:59 

sandacz napisał(a):
Smiesza mnie posty niedowiarkow co nie grali w ten sposob a sa najmodrzejsi ale to juz wasz problem kolega mojego kolegi powiedzial ze jego kolega ... <---Archfiend odpowiedz sobie sam :/
Jesli ty grasz priestem i uzywasz potow 960 to twoj wybur ^^ ja tam wole soula wcisnac co chwila i na to samo wyjdzie...
No resisty przy twoim 800 defa i 3400 hp na buffie to poprostu miotę :/ juz cie widziec pomiedzy 3 sinami :/ na full dufie przezyjesz 2 spike? To jestes twardziel :/
I popros GMa o czapke dla bp z dd ktorych na nowych serverach juz nie ma :/

czlowieku.... pie^^^lisz jak potluczony...
nic z tego co powiedziales kupy sie nie trzyma, a czesc to wogole jest totalna bzdura

sugerujesz przerozne rzeczy ktore byly by pr0 dla dzieci z osiedlowej piaskownicy
kolega kolegi... zal... przeczytal topic stwierdzil ze warto dac ssa jest ok.. poparl swoje gadanie ssem, ty tylko nawijasz jaki to twoj build jest pro i jaki jestes niesmiertelny jak komus sie nie podoba to jest noob i yarrak

ummm heppa wielki wodzu daj mi talie cobym nie musial o czapke dd prosic gma (btw mss3)

Tytuł:
PostNapisane: 2007-06-07 14:05:56 

Pochwały: 1
sandacz, daj ss postaci.

[ Dodano: 2007-06-07, 14:06 ]
jesli chcesz cokolwiek udowodnic to nie 'sie nie znacie, bo nie probowaliscie', tylko pokaz staty postaci i tyle.

Tytuł:
PostNapisane: 2007-06-07 14:25:51 

Pochwały: 60
Ja grałem 2-3 dni takim buildem(wole BP ;p) no i fajna rzecz nie powiem, ale jednak jak trafilem na party magów to nawet duża ilość hp mi nie pomogła bo resy miałem ... ;p

No i aski 72+ nie dawały rady, ale to kwestia heala(miałem 8.3k HP i 1150 defa;p)

Tytuł:
PostNapisane: 2007-06-07 15:50:54 

Tengal pisalem ze mialem 6600 z itemami (ktorymi podalem) teraz sellnolem shit i chara a teraz bigam w go.... w ktorym ma 5800 na undzie na 55 lv szmaty+7 hp i reszta szajsu. Bo tydzien temu wrocilem na olimpie. To nie wiem jak ty grasz priestem 1 vs 1 ze cie bp zamiata w dcz albo jeste niedorozwiniety albo graj warkiem gdzie wciskasz 2 klawisze... + poty. Jak widzisz ze cie duffuje to w tym samym momecie dajesz cura. Chyba ze lysy jestem malo spostrzegawczy i nie wiesz po co priest reke podnosi. Powiedz mi gdzie napisalem ze jestem pro albo ze to jest pro build? Albo masz problemy w domu albo jestes malo rozumny co jest bardziej prawdopodobne. Napisalem ze tym buildem 3 razy wiecej wypotuje i wy healuje niz int priestem z 3400 hp... Co ty mi pi... swoje farmazany wiem wiem zobaczyles ss na ko4life i twoja wypowiedz tylko tym popierasz. Zal. Gralem takim i takim priestem wiec sie wypowiedzialem. Nie podoba ci sie to nie musisz sie pruc bo i tak tak nie bedziesz gral a moze bedzie taka osoboa co sie przekona do tego builda i bedzie sie jej lepiej gralo.
Full heal no chodzilo mi o skilla tylko o rozdanie pk w heal na 59 lv :/ Ale widze ze gangsta jestes najmadrzejszy.
Scar ale to chyba nie byl sin z dcz... wiadomo good sin przerwie heala jesli dobrze wpadnie. Ale przy takiej ilosci defa i hp zanim zejdzie do 0 to musi cie kakretnie hitowac a i tak w pewnym momecie sie healniesz :/
A co do sd potow to sie nie wypowiadam to samo co ilusion w asku na vs...
Jak mnie kto sd potami traktowal to zmienialem armor po tym jak wiezdzal.

Tytuł:
PostNapisane: 2007-06-07 16:45:38 

a ja mam słonia w trampkach obok mnie i ma 10k hp 1,4k ac i 30k many i cały czas puszcza bęki.

Tytuł:
PostNapisane: 2007-06-07 18:28:20 

sandacz napisał(a):
Chyba ze lysy jestem malo spostrzegawczy

tak jestes...

nagle strasznie ci te staty stopnialy ale nvm
uwierz mi wiem jak sie gra priestem, i z tego co tu mowisz jestem swiecie przekonany ze lepiej od ciebie

Tytuł:
PostNapisane: 2007-06-07 19:20:57 

Pochwały: 74
IMO build dziwaczny nieco, moznaby sie w cos takiego bawic ale majac full unikatow na sobie, sorry ale ciezko mi uwierzyc ze trzech askow (jacy by nie byli) nie jest w stanie cie zabic, bo tak by ci heal przerywali ze niedalbys rady sie przyspamowac. To ze masz duzo hp to jeszcze nie wszystko, def niby niezly, ale nie mas zadnych defow na bronie ( poza tym nedznym z dola), wiec ponownie ciezko mi uwiezyc w to ile mozesz przyjac na klate. Rezistow tez nie masz... I jak mozna to jednak daj ten ss ze statami. Pzdr

Tytuł:
PostNapisane: 2007-06-08 10:27:14 

nie dostaniemy ss ze statami :(

Tytuł:
PostNapisane: 2007-06-08 10:30:40 

no niestety dax tak to juz jest najpierw teza w ktorej chce sie byc uber pro a potem smutna rzeczywistosc, ze sie sciemnialo i walilo przypuszczenia co by bylo gdybym byl... no wlasnie co by bylo :S

Tytuł:
PostNapisane: 2007-06-08 10:33:57 

Pochwały: 4
nie :>

kurde cos duzo tego hp potem ma 55lvl i 5800 na uny to jest jakies 3625 bez buffa w co nie uwieze bez ss którego i tak nie zobaczymy, bo pewnie cos mu sie zepsuje, albo sprzeda postac lub co gorsza zostanie zhakowany i straci uber sprzet :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 2007-06-08 10:36:55 

nie no cos tam pisal, ze ss nie da bo sprzedal postac a te staty z tego co pamietam podobno mial na questowje bizuteri i z hp no i dola +3 wiec watpie czy tyle wicisnie na tym sprzecie ale nvm my sie nie znamy my n44by jestesmy :D na ko4life by nas wysmiali :D

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 49 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona