Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-18 20:24:15
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 41 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2008-12-18 18:49:38 

Pochwały: 20
HyDer napisał(a):
Some1 napisał(a):
no i z dolem zabijesz aska ? ^^

Hahaha xD
A nie? oO
Some1 napisał(a):
bardzo inteligenty FH skoro cie nie zauwazył ( chyba nie masz stealtcha ) i skoro nie dostales duffa ...

No nie mow ze skoro chce z Toba podyskutowac to musze podawac Ci skille prista >.<
Mam taki bardzo sprytny skill a mianowicie CURE, niweluje "zle zaklecia" ktore sa na mnie rzucane i je zdejmuje.. Gram na full sc wiec to dlugo nie trwa.
Some1 napisał(a):
Teraz sie nie dziwie, skoro 5 osobob( w tym FH) nie jest w stanie zabic BPKa lol ... zaluje ze nie gram na Pathosie ... starszy serv,a jest latwiej ;s

Zapraszam na orc side to jak bede w CZ bedziemy mieli szanse sie spotkac ;]
Some1 napisał(a):
mam prosbe, idz na vsa z warkiem 80 majac na sobie duffa ... lol

Ty majac zarzucone debuffy sub para torment wpadasz w w wojka 80? oO
Interesujace :D
Hmm bede musial sprobowac.. ;p
Some1 napisał(a):
ja jako INT z ks helis

INT z helsiem do ksucia... Hmm tez kiedys bede musial sprobwac xD
A probowales kiedys latac priestem w secie MP i bic z basic skill?
Moze bedzie wiekszy dmg wchodzil i bedzie to lepsze rozwiazanie do KSu niz helis przy 500 ap xD

nie probowalem mp setu xD
wiesz helisem bije po 4xx (ss+7) ... wiec jak typ jest na para to 2 spike i moj helis = +2k dmg w sekunde.

cure ? to za chwile dostaniesz malice i za dluzsza chwile znow para... tylko w tym samym czasie masz na tylku 4 osoby ... lol

wbijalem na para/tornent ^^ bo na subie to troche glupi pomysl , ale ogolnie jazda , warto sprobowac :D

do Aequitas...

widać jak sie znasz na BPkach ...co maję rare itemy i iron set do FP priesta ... lol
Przeciez to jest normalny prich ktory ma sporo mniej hp ale nadrabia resami i mana , a nawet defem ><

z resztę wyprobowalem 255str , 205 str szmatkowego i 206 str fpkowego - najdluzej trzymam sie FPkowym, ale nvm :P

Tytuł:
PostNapisane: 2008-12-18 19:28:00 

Pochwały: 127
Some1 napisał(a):
widać jak sie znasz na BPkach ...co maję rare itemy i iron set do FP priesta ... lol

chodzi o to, że zarówno szmaciany jak i chitynowy BP może sobie założyć armor z defami, czego FP nie zrobi, albo straci w uj dużo defa...

hydra, ja z dżudżumentem na wolfie ksuje xD

Tytuł:
PostNapisane: 2008-12-18 19:53:05 

Pochwały: 2
Cytuj:
cure ? to za chwile dostaniesz malice i za dluzsza chwile znow para... tylko w tym samym czasie masz na tylku 4 osoby ... lol

Nie wiem jak Ty, ale ja zdaze rzucic cure stojac przy priescie i zanim rzuci kolejne duffy to ma polowe HP, wiec cure i bije dalej ;p
Some1 napisał(a):
no i z dolem zabijesz aska ?

Sędzęc po tym co napisales, za kazdym razem jak bijesz sie przeciwko wiecej niz 2 osobom to nie wrzucasz tarczy ;p
Ja na przykład uwielbiam, Hmm to za malo powiedziane wrecz kocham bic z 1H broni ;p
I serio daje rade zabic takigo priesta zanim on mi rzuci kilka duffow bo cure naprawde szybko dziala a mozna zdjac nim wiecej niz jeden debuff naraz ;p

peyo napisał(a):
hydra, ja z dżudżumentem na wolfie ksuje xD

Peyo Ty sie nie liczysz bo jestes zbyt pro ^^
Kiedy robisz 72+ i ownujemy CZ? ;d

Cat^ napisał(a):
Hydra pro <3

BP <3
Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 2008-12-18 19:59:53 

Cytuj:
Kiedy robisz 72+ i ownujemy CZ? ;d

jak demiemu 80 zrobimy xD

rób się na pejpera i wymiataj w cz :P 1,6k ap to ZA MAŁO (ani duffy nie pomogę :P)

Tytuł:
PostNapisane: 2008-12-18 22:03:18 

Cytuj:
rób się na pejpera i wymiataj w cz :P 1,6k ap to ZA MAŁO (ani duffy nie pomogę :P )

Yyy wymiatam xD
Mam wiecej ap ;d
Tzn mialem teraz int^^
Teraz zbieram na HB+8 i robie sie spowrotem na BP chitynowego ;)
Za 2 tygodnie chyba juz sobie kupie :rotfl:
Toć daje rade ;p
a Ty rob 72+ i bedziemy niszczyc ;]

Cat^ napisał(a):
Hydra pro <3

BP <3
Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 2008-12-18 22:10:00 

to było do tego co temat założył xD

Tytuł:
PostNapisane: 2008-12-19 10:15:54 

peyo napisał(a):
to było do tego co temat założył xD

Dobra nvm ;d
Myslalem ze do mnie xD

Cat^ napisał(a):
Hydra pro <3

BP <3
Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 2008-12-20 07:39:59 

HyDer napisał(a):
Nie wiem jak Ty, ale ja zdaze rzucic cure stojac przy priescie i zanim rzuci kolejne duffy to ma polowe HP, wiec cure i bije dalej ;p

Ja nigdy się nie curuje jak bije jakiegoś pricha przeważnie sę to 75/80 strata czasu, daj pristowi 2 sec a rzuci se 10 k heala i bb, towned.

HyDer napisał(a):
Teraz zbieram na HB+8 i robie sie spowrotem na BP chitynowego ;)
Za 2 tygodnie chyba juz sobie kupie :rotfl:

LOL2, czxyli będziesz miał HB+8 i szmaty +7 ? :>
Cytuj:
a Ty rob 72+ i bedziemy niszczyc ;]

Rób 75 and kýll them all.

Tytuł:
PostNapisane: 2008-12-20 10:30:08 

Asta napisał(a):
Ja nigdy się nie curuje jak bije jakiegoś pricha przeważnie sę to 75/80 strata czasu, daj pristowi 2 sec a rzuci se 10 k heala i bb, towned.

ciezko mi sie bije na massivie albo subie ;s
Asta napisał(a):
LOL2, czxyli będziesz miał HB+8 i szmaty +7 ? :>

przeciez napisalem ze bede chitynowy czyli bede mial chityny a nie szmaty a bede mial +8 ;p
Asta napisał(a):
Rób 75 and kýll them all.

najpierw 72 xD

Cat^ napisał(a):
Hydra pro <3

BP <3
Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 2008-12-20 13:00:58 

Pochwały: 9
Some1 napisał(a):

do Aequitas...

Przeciez to jest normalny prich ktory ma sporo mniej hp ale nadrabia resami i mana , a nawet defem ><

z resztę wyprobowalem 255str , 205 str szmatkowego i 206 str fpkowego - najdluzej trzymam sie FPkowym, ale nvm :P

Wytłumacz mi jaki jest sens robienie pure fp+8 buildu skoro niemozesz nosic fp z defami(które na młodszych serwach nie dropię) bieganie bez czapy dd czy butków sd mija sie z celem wg mnie to samo tyczy się braku IN i Glasa; jak chcesz ustać więcej niż 2 osoby bez tego szczególnie ze teraz przerywanie heal to standard .
Co do resów i many chitynynowy będzie miał ich jeszcze więcej gdzie traci 14 stat pków do chityn+7 setu(def o 68 większy od setu fp+8 i możliwośc załozenia defów) czy 16 stat do setu ch+8 (gdzie róznica w defie co do fp8 zwiększa sie o 103+defy).

pzdr

Tytuł:
PostNapisane: 2008-12-20 13:37:36 

Pochwały: 20
Aequitas napisał(a):
Some1 napisał(a):

do Aequitas...

Wytłumacz mi jaki jest sens robienie pure fp+8 buildu skoro niemozesz nosic fp z defami(które na młodszych serwach nie dropię) bieganie bez czapy dd czy butków sd mija sie z celem wg mnie to samo tyczy się braku IN i Glasa; jak chcesz ustać więcej niż 2 osoby bez tego szczególnie ze teraz przerywanie heal to standard .
Co do resów i many chitynynowy będzie miał ich jeszcze więcej gdzie traci 14 stat pków do chityn+7 setu(def o 68 większy od setu fp+8 i możliwośc załozenia defów) czy 16 stat do setu ch+8 (gdzie róznica w defie co do fp8 zwiększa sie o 103+defy).

pzdr

Tylko sporooo hp i ap na tym strace ... chityn build w chitynach+7 nie ma sensu .
Mam na frapsie 2 akcje zakonczone dedem ( block heal )
- uciekam przed archerem 80 askiem 80 magiem +75 i 2 int priestami ...

BP ja i mag uzywaję sw sc albo swifta ... wiec jak mag jest kumaty nie dogonie go ... bicie innych sie mija z celem , bo u mnie na servie int priesci sie curuję i healuję ...

-uciekam przed magiem 80 , warkiem +77, warkiem 80 i 2 archerami ... hp mi lata 500-1500 - +5.5k caly czas , z dread co sekunde trace +2k ... eee ... i co mi dadza w tej sytuacji chityny defowe ? Ze strace +400hp a oni beda mnie bic max 100dmg mniej ?
Ja tam nawet nie mialem czasu cure wcisnac jak scream zlapal ;s a tu niektorzy niby utankuję .... noba to sie zawsze utankuje, ale nie jak co sekunde wchodzi 1.5-2k dmg + slowy i screamy gratis ... 4sekundy bez heala = ded , no na TSie z combo heal moze bym ich utankowal :P

Nvm kazdy ma wlasne zdanie - jak priest ktory ma 2x 10k heal padnie bez def amorow to napewno padnie "z"

Asta napisał(a):

+1 ... jak sie ma masiva/suba na poczatku to sie mozna curowac, ale te skille nie maję dlugiego recasta, wiec tak jak asta napisal cure z duffa = town tego priesta.
Zeby zabic priesta trzeba zablokowac heala, bo chyba u was karusy tez maja cure skilla ? ;s
( Hyder i nie pisz ze int priest na para szybko schodzi , bo mnie jako intowi na para ludzie 1vs1 z +9 broniami nic nie zrobię , no ale nadal pisze z nadzieję ze rozmowa jest o minimum 75 lvls ... bo taki int ponizej 70 to jest slabszy niz bp +75 =.= )

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 41 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3