Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-17 20:13:30
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 95 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2010-12-27 19:45:43 

Pochwały: 74
Wróć lepiej do ardream, bo to jest max na na co stać twojego "skilla"... Co do ressów z Holy Animora, to chyba wyraźnie napisałem, że są fajne na expa, czyż nie? Twój mózg nie jest w stanie tego zarejestrować? Zbyt się skupiłeś na tym, że w dupie byłeś i gówno widziałeś i reszta informacji nie dotarła?

No i teraz wróćmy do tego co piszesz powyżej i co pisałeś wcześniej. Otóż do tej pory twierdziłeś, że w RLB jest mało magów, a teraz przestrzegasz typa przed permanentnym stunem... Hello! To są tam magowie czy nie? Bo jak są, to i tak lepiej mieć Lycaona, niż nic nie warte Lobo. A jak nie ma, to lepiej mieć HA.

Weź lepiej zmień gre, bo chociaż nie siedzę w tym już dobre dwa lata, to i tak nadal możesz mi kule pucować ze swoim skillem i ogarnięciem...

BTW, pierwszy wpis był ironiczny, ale widzę że mocno pojechał twoje małe, biedne, pokaleczone ego, więc już skoro leżysz na glebie, to całuj w stopy mój majestat i zamilcz, zamiast dalej się pogrążać brakiem elementarnej wiedzy na temat priesta...

Tytuł:
PostNapisane: 2010-12-27 20:09:47 

Pochwały: 28
Ani mi oceniac twojego ani tobie mojego skila. wiec rownie ironiczny moj post jak i twoj, poruszl cie niezmiernie. Wiec sie nie popmuj tak. Jak wyzej pisalem do potek uzywa sie szmat str a do stuna wystarczy 1 ligt mag (przy obecnych bugach orc side light and ice). ALe to ja tu nie ogarniam co pisze i co wyzej pisza XD.
Wiec tak BTW schowaj swoje ironie i inne ego fighty bo na mnie naprawde wrazenia nie robia.
Oh i gralem we wszystkich pvp zonach. I uwazam ze zrowno mag jak i priest w ard maja najciezsza robote do wykonania

PussyFcvker aka
MrBoczek

Tytuł:
PostNapisane: 2010-12-27 20:29:19 

Pochwały: 9
Gloria napisał(a):
Ani mi oceniac twojego ani tobie mojego skila. wiec rownie ironiczny moj post jak i twoj, poruszl cie niezmiernie. Wiec sie nie popmuj tak. Jak wyzej pisalem do potek uzywa sie szmat str a do stuna wystarczy 1 ligt mag (przy obecnych bugach orc side light and ice). ALe to ja tu nie ogarniam co pisze i co wyzej pisza XD.
Wiec tak BTW schowaj swoje ironie i inne ego fighty bo na mnie naprawde wrazenia nie robia.
Oh i gralem we wszystkich pvp zonach. I uwazam ze zrowno mag jak i priest w ard maja najciezsza robote do wykonania

No tak bo int w cz ma łatwiej ( szczególnie jak się doda skille z cursed broni ) normalnie cool ,się stoi i nic nie robi.

Zacznijmy od tego że te bugi z stunem i slowem wreszcie naprawią , pewnie dopiero z expansem "under the castle" ,ale naprawią.

Lobo daje więcej hp (109 na 59 lvlu i 84 na 69) ale ha daje te 22 defa i mana (103na 59lvlu i 127 na 69 ;*dane wg kok).
Ja wole minimalnie więcej mana i tego defa ( bo 22 defa gdy ma się dobre itemy ,coś jak moje na prichu, robi to dużą różnicę co widać przy dmg jakie się obrywa, dodam że testowałem każdą pałkę dla pricha ) więc wybór między lobo ,a ha to wybór własny co komu bardziej pasuje.

Patrząc na ilość magów dcz/rlb bardziej opłaca się nosić ss7 czy jakieś paski z resami i je zmieniać w kluczowych momentach. Zresztą każdy szanujący się int priest powinien mieć różne warianty w inventory i je używać w razie potrzeby.

A do autora pytania jak już będziesz miał biżu , armora i tarczę zobacz sobie na kok co da ci więcej i tyle.A jak to nie wykaże zagonić kumpla na arenę i niech cię potłucze różnice będzie widać.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-12-27 20:34:34 

Gloria napisał(a):
Ani mi oceniac twojego ani tobie mojego skila

Ja akurat twojego mogę, bo jak pisałem wcześniej, jestem legendą, a ty w dupie byłeś i gówno widziałeś.

Gloria napisał(a):
wiec rownie ironiczny moj post jak i twoj,

Mój był ironiczny, ty spiąłeś z zazdrości dupę, bo w dupie byłeś i gówno widziałeś, a ja jestem legendą.

Gloria napisał(a):
Jak wyzej pisalem do potek uzywa sie szmat str

Tak, i pewnie masz też szmatki do udny. Fail roku i niepotrzebne zajmowanie miejsca w inventory, oraz strata czasu. Przebieranki są dla turków. No ale ty w dupie byłeś i gówno widziałeś, a ja jestem legendą.

Gloria napisał(a):
do stuna wystarczy 1 ligt mag

To przykre, jak jeden mag cię trzyma na permanentnym stunie. Ja jak mi się jakiś mag nie podobał to darłem ryja na Valzura albo Victora co by go ściął i po kłopocie. Ty jak widać wolisz stać ze swoim Lobo i dostawać stuny. Gz. Ale jak mogłoby być inaczej, skoro w dupie byłeś i gówno widziałeś, a ja jestem legendą.

Gloria napisał(a):
Oh i gralem we wszystkich pvp zonach.

Ty grałeś, ja wymiatałem, dlatego to ja jestem legendą.

Wracając do sedna, bez względu na okoliczności typu mag ze stunem, orkowe bugi czy koniunkcja planet, zawsze HA/Lycaon >Lobo. Jak ktoś uważa inaczej, to jest Glorią, co w dupie był i gówno widział. EoT

Tytuł:
PostNapisane: 2010-12-27 20:44:18 

Pochwały: 4
Pycha Cie Ogarnia....

Tytuł:
PostNapisane: 2010-12-27 20:49:28 

Pochwały: 9
Sharpp napisał(a):
Pycha Cie Ogarnia....

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 2010-12-27 21:17:27 

Zwierz@K napisał(a):
Ani mi oceniac twojego ani tobie mojego skila

Ja akurat twojego mogę, bo jak pisałem wcześniej, jestem legendą, a ty w dupie byłeś i gówno widziałeś.
Gloria napisał/a: « Zaznacz »
wiec rownie ironiczny moj post jak i twoj,

Mój był ironiczny, ty spiąłeś z zazdrości dupę, bo w dupie byłeś i gówno widziałeś, a ja jestem legendą.
Jak wyzej pisalem do potek uzywa sie szmat str

Tak, i pewnie masz też szmatki do udny. Fail roku i niepotrzebne zajmowanie miejsca w inventory, oraz strata czasu. Przebieranki są dla turków. No ale ty w dupie byłeś i gówno widziałeś, a ja jestem legendą.
do stuna wystarczy 1 ligt mag

To przykre, jak jeden mag cię trzyma na permanentnym stunie. Ja jak mi się jakiś mag nie podobał to darłem ryja na Valzura albo Victora co by go ściął i po kłopocie. Ty jak widać wolisz stać ze swoim Lobo i dostawać stuny. Gz. Ale jak mogłoby być inaczej, skoro w dupie byłeś i gówno widziałeś, a ja jestem legendą.
Oh i gralem we wszystkich pvp zonach.

Ty grałeś, ja wymiatałem, dlatego to ja jestem legendą.

Wracając do sedna, bez względu na okoliczności typu mag ze stunem, orkowe bugi czy koniunkcja planet, zawsze HA/Lycaon >Lobo. Jak ktoś uważa inaczej, to jest Glorią, co w dupie był i gówno widział. EoT

wszystko jeden wielki fail haha XD
2 pierwsze bez komentarza.
3. teraz sa premium poty po 5 k soul i hp. a jak kogos nie stac (50m+ paczka) to kupuje szmaty +7 zaklada w mora nabiera potek zostawia w inn szmaty i ani miejsca nie zajmuje ani duzo czasu sie nie traci.
4. wciaz pisze o bugach ale zwierz wciaz failuje, wiec wyjasnie light(istnieje rowniez tbl) i ice bug polega na tym, ze stun wchodzi w ok 90% tak samo komenta czy legcut czy scream od orasow. + lobo ma 50 light ress
5. bez komentarza.
Podsumowujac: wypowiedzi zwierzaka nie mozna brac powaznie bo failuje kazda z nich.
A moje jakze skromne sa niezwytkle trafne.

PussyFcvker aka
MrBoczek

Tytuł:
PostNapisane: 2010-12-27 21:42:41 

Gloria napisał(a):
4. wciaz pisze o bugach ale zwierz wciaz failuje, wiec wyjasnie light(istnieje rowniez tbl) i ice bug polega na tym, ze stun wchodzi w ok 90% tak samo komenta czy legcut czy scream od orasow. + lobo ma 50 light ress

Bugi nie są wieczne Słonko. Zresztą, wskazuje to ni mniej ni więcej, że lepiej mieć dużo ressów, ktróre daje właśnie Lycaon (tle samo co Lobo, ale na wszystkie żywioły, co jest lepsze niż trochę HP).

Buy a brain and learn the game, bo wciąż z dupy nie wylazłeś i nadal na gówno patrzysz, podczas gdy ja jestem legendą. I naucz się cytować tak BTW.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-12-27 21:55:08 

a ty wciaz nie rozumiesz ehhh.... przy 1000 ress wciaz bys mial 90% stun z laski leg cut itp. Przy 200 GR co 3 hit z laski i co 2 leg cut dostawalem. a przy 250+ lr od 2 magusiow light z gownianymi itemami, mialem stuna co 2-3 sekundy.
A bugi choc byc moze nie wieczne, beda na tyle dlugo by on zrobil mialem sprzet na 200gb+ i bedzie sam spokojnie mogl przetestowac wszystkie 3.
Wiec po skrócie powiem tak
do CZ HA ard rlb lobo( przy lepszych itemach lycaon).
BTW. W kazdej legendzie wiecej mitu niz prawdy

PussyFcvker aka
MrBoczek

Tytuł:
PostNapisane: 2010-12-27 22:32:31 

Pochwały: 127
Skoro resy gowno daja, to nie lepiej HA?

Tytuł:
PostNapisane: 2010-12-27 22:37:23 

Gwyn napisał(a):
Jeżeli nie potrzebne Ci rezisty z Lycaona to HA > Lobo.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-12-27 23:24:59 

Pochwały: 4
'' Ja akurat twojego mogę, bo jak pisałem wcześniej, jestem legendą, a ty w dupie byłeś i gówno widziałeś. ''

:rotfl: ni chyba

ard - lobo

rlb - ha

cz - lycaon

Ostatnio edytowano 2010-12-28 08:16:45 przez Piecia, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 2010-12-28 00:09:26 

ja wole HP niz defa. do CZ napewno HA w rlb bym sie zastanawial

PussyFcvker aka
MrBoczek

Tytuł:
PostNapisane: 2010-12-28 00:11:13 

I wszystko jasne, wystarczyło moje rozpisanie sytuacji, wyjaśnienie i zobrazowanie oraz trójwymiarowa wizualizacja, aby wszyscy wiedzieli że HA>Lycaon>Lobo.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-12-28 00:44:00 

Gloria napisał(a):
ja wole HP niz defa. do CZ napewno HA w rlb bym sie zastanawial

20 Defa daje dużo więcej niż 100 hp.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 95 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona