qrfa widac zedzieci jestescie ;/
nie raz mialem ten sam motyw co wy
na 12 bardzo czesto to sie zdaza biegniesz a tu mag stoi szybkie skill-s-r-skil-s-r-skil i maga nie ma ale lezy 100 metrow dalej poprostu blad servera
jak ktos gra rogalemto idzie zauwazyc jak laduja w ciebie komba inni askowie i sa jebitna odleglosc od ciebie to sa poprostu mili sekundy
haha ale z tym chceatem to naprawde beka prest na stealh buahahaha brawo dla tego kto to wymyslil

ma tyle samo rozumu co kura lub inny ptak jej pokroju
a wiec czekajcie bo zalatwiam neta w ntl i znow wam dupke bede pral

nie pamietam kto ale ktos z waszego klanu mnie cheaterem nazwal bo za szybko kombo mu wkladalem
D-Dog moze poswiadczyc mialem z nim solowe i nie bylo slowa o cheatach
poprostu wypracowalem je do perfekcji
czesc ludzi z waszego klanu ma chyba jakis kompleks niesmiertelnosci
bo nawet byl taki jeden co niby mnie wzial 2 x na solo w cz ale jak mialem ustawke z d-dogiem to pozniej mnie ze spike ciachnal i zadal mi 400 dmg gdzies na tym forum jest ten screen

haha
po ktores tam jak ktos wspomnial ze mafioso i igi kogos zabili lol przeciez oni nie potrafia komba zrobic nawet maja low lvl i slabe itemy wiec chyba tylko i wylacznie mogli kogos sksowac lub ubic jak ktos stal w miejscu

po nastepne gralem z z ra i flyem i nie uwazam ze sa cheaterami tylko pro graczami ktorzy naprawde potrafia grac i mysla :d
dobra koniec tego monologu bo sie zdenerwowalem
qrfa preist na stealh-u lol ktos sie z wiewiora z epoki lodowcowej na mozgi zamienil
bb i powodzenia zycze

3majcie sie
[ Dodano: Wto 03 Pa??, 2006 18:00 ]sorka za duble answer ale cos w tej bibliotece jest zjebane i jak biore edit to huj nie dziala
epic ty naprawde jestes trezynastka qrfa to sa powazni ludzie a nie jakies dzieciuchy zeby grac na cheatach
zdenerwowales mnie tym postem na maxa prosiles o wytlumaxczenie i dali ci a ty dalej swojeto po co wogole zamieszczales ten post jak i tak wiesz lepiej lol
trzeba bylo zamiescic screeny i napisac a qrfa cheater !!!
a nie dawac marna prowokacje lol
qrfa za 3 tygodnie bede mial neta i sie spotkamy gdzies na solowce ty z 70 ja 63 lvl i tesh mnie pewnie cheaterem nazwiesz albo lepieji duper
wrrrrrr smieszny ejstes i tyle lol
qrfa ta gra powinna byc od 21 lat lol