Elaviart napisał(a):
Ciekawe czy Filak ma zamiar mi kase oddac

to tak btw
A propo tematu to ja nie rozumiem takich ludzi jak filak albo tomek, najpierw ... obiecuj? niewiadomo co ?e zostan? ?e to ?e tamto, jak jzu ?adnie wychodzimy na prost?, g4 blisko to ... okazuje si? ?e sraj? na klan i tylko o peleryne im chodzi. Dax - jeszcze zaraz cie pierdolne pojdzie w ..., sam wspomina? ?e dla niego od klanu wa?niejsza jest cape. A jak sam chcesz i?? do magnaty to nie r??b szopek z tematami, bo sprawiasz wra?enie jakby cie w nietykalnych trzyma?o tylko to ?e jeste? liderem (vide post o konferze - ?e jak bedzie najbli?szy remake to juz kto inny ma by? liderem, ty pewnie by? czmychn?? do magnat??w), jak ci to przeszkadza to r??b ten wymarzony quit clan bo juz mnie wkurwia jak s?ysze 10 raz ?e "jeszcze co?" a to zrobisz
Je?li chodzi o mnie to ... chcecie do magnat??w to nara, ja poexpie sam sobie az zapracuje na 60 bo nie bede ... w?azi? do magnat??w jak g??wno tam zrobie, wole tam p??j?? jak juz bede m??g? swoje np tam do?o?y?, nie sprawia mi satysfakcji bieganie w cape jak g??wno na to zarobi?em. Mia?em nadzieje posiedzie? w nietykalnych do 60 i potem stuka? te np i sie dorzuci? do g3, ale wida? mam zbyt wyg??rowane ambicje i troche sie myli?em co do ludzi z kt??rymi mi przysz?o od czerwca gra?.
tyle ode mnie w tej kwesti
Ela troche przegiales piszac tak o Daxiu. Ja z nim troche o tym gadalem i sam mi powiedzial, ze osob grajacych w Nietykalnych jest moze z 5 osob, a reszty to nawet nigdy nie widzial. Wasz klan zawsze byl ally nie subem, no ale jak to bywa niektorzy wola byc w tym lepszym, a nie gorszym, wiec sobie poszli do nas. Przy 5 osobach grajacych nie widze sensu prowadzenia klanu, bo zanim osiagniecie g3, to mina wieki; w zasadzie tylko Daxia widze regulanie w CZ/na wojnach, a on sam tych NP nie nabije. I tez rozmysla o przejsciu do nas, ale nie dla peleryn, ale dla klanu, w ktorym praktycznie 24/7 ktos jest online(ja zapelniam czas nocny

). Wiec sadze, ze znajdziemy troche miejsca dla was, moze obejdzie sie bez robienia walkow z ponad 36 osobami w klanie

Zapraszam.