Moze nie jestem w magnaterii, ale temat fajny to tez opisze

Mam na treningach karate takiego kumpla kt??ry strasznie lubi? mmorpg i kiedy? zacz?? mi opowiada? o Knight online (to chyba kwiecie? by?), ?e to spoko gierka jest i za darmo no to po jakim? czasie da?em mu p?ytke (mam zjebany net i ssa? bym p??? dnia) i mi nagra?. Mia? wtedy 35 lvl i nick Bystrzak, pami?tam wiecz??r jak bi?em robaki i nie wiedzia?em co do czego jest

ale bardzo szybko si? skapowa?em, nast?pnego dnia ju? mniej wi?cej czai?em

, gra?em rogue, pocz?tkowo mia? mie? dwa miecze (nawet w si?e troche dalem

), ale w ko?cu wybra?em ?uk i tak zosta?o do dzisiaj. Bystrzakowi na 37 gra si? znudzi?a i przeskoczy? na WoWa, ale ja pyka?em dalej, jako? mi si? wpasowa?a ta gra

Po tygodniu ju? po?owa mojej klasy (informatyczna to wiecie

) pyka?a w KO i za?o?yli?my klan (by?em liderem bo najwy?szy lvl - 35

) o nazwie Postrach wsi. Byli tam moi kumple z klasy i jeden Buncys "z zewn?trz" - mag na 3x lvlu. W ko?cu jak zosta?em tylko ja i Buncys (kumple przestali bo im sie znudzi?a) rozwi?za?em klan. I dalej gra?em solo
I wtedy na usko wszed? hack shield przez co na oko?o miesi?c zosta?em odci?ty od ko. Ju? nawet zapomnia?em jak siegra gdy zluka?em na jakiej? stronei spos??b ?eby wy??czy? obs?ug? dep. I dzia?a?o

pami?tam jaka to by?a rado??

Ale dalej gra?em samemu wi?c nudno by?o troch?

Ustuka?em 40 lvl i czepia?em si? ka?dego klanu w eslant - turas??w, czech??w, wszystkich

I pewnego dnia jak poszed?em na aki (lvl 45) zobaczy?em polskie party

Daxio_pl, Tomek_pl, Flykiller, m??j stary znajomy Buncys (nabi? 43 lvl a taki beginner by? z niego

), i jeszcze kilka os??b, chyba oOQbnSOo i Cannabis (bo?e, lycaon staff!!!), pami?tam jak gra?em z nimi (tzn flykiller bi? aki, bo najbardziej wymiata? a my siedzieli?my i gadali?my
![:]](./images/smilies/yeah.gif)
dzi?ki fly za tamto party, nabi?e? mi wtedy 46 lvl

). Wszyscy poza chyba flykillerem byli z jednego klanu GROM, skar?yli si? ?e ich lider to debil i ?e wog??le nie gra to zaproponowa?em za?o?enie nowego klanu, umuwili?my si? na 20 i niech ka?dy sobie wymy?li jak?? nazw?.
No i powsta? klan _NIETYKALNI_, liderem zosta? Daxio_pl, bo du?o gra? i mia? znajomo?ci w lepszych klanach, od tamtej pory (to chyba czerwiec by?, tak ko?c??wka) gramy razem

by?y wzloty, upadki w ko?cu przysz?a konfederacja z MagnateriA, spocz?tku nam si? nie podoba?o, ale si? oswoili?my i teraz jest spoko

mo?na si? czego? nauczy? od lepszych, nieraz wezma do party na apo albo dts, poza tym ?e dostali?my ten szpanerski r?cznik na plecach to bardzo nam pomogli w wielu rzeczach
I to by by?o na tyle

Dodam ?e moja obecna posta? to ta sama kt??r? tworzy??m w tamten kwietniowy wiecz??r