Cytuj:
wlasnie wtedy siedizalem u eferata. efi napisal do jakiegos wakra od was zeby przestal slidowac trolle (stop sliding noob) a on powiedzial ze nie pozwoli sie obrazac polskim i tureckim smieciom. temu ... tez podziekujemy juz za wspolprace
Po pierwsze to nie o tego warka chodz.
Po drugie ten koles jest od u nas dwa dni, jesli to o niego chodzi. Z tego co wiem Gan nie pamieta nicka wiec nie ma co rozmawiac.
Cytuj:
a btw jak juz chodzi o kontakty z primalami (rebornami, jak bylo ally) moze pogadamy o takim przypadku ze *** wyruchal paxa na 500mln bo chcial mu sprzedac chara ktorym dzisiaj gra baxxxor Priest___Master ?? jakis komentarz ?? a co lepsze, ... nie chcialem tego poruszac, bo HS jest moim friendem, ale podobno jak sie pax upomnial o to, to HS powiedizal tylko ze tamten koles to n00b i 0 reakcji.........
Priest_Master nie jest w naszym klanie, byl przez krotki czas ale to bylo wieki temu. Ze tez ci sie przypomnialo...
Cytuj:
zreszta mam nadzieje ze to chodzi o warkow, jak nie to mi pablo napisz czy harpie Primal + EK + Polish sa nadal aktualne (hmmm Pablo swoja droga przezwal bym ta szmate co wyzwala wszystkich polakow i kazalbym go wyjebac z klanu, masz po cos asista)
Ja osobiscie nigdy nie mialem zatargow zadnym z Eternali. To nie jest tak, ze caly klan sie obrazil lub cos podobnego. Po prostu jedna z osob od nas troche sie wkurzyla na Eferata bo spotkolo ja to nie perwszy raz.
Male wprowadzenie. Jesli ktos od was jest w naszym party i kiedy ktos od nas potrzebuje party mowimy ze jest full - clannie i eternals member, i to jest zrozumiale, nikt sie od nas nie obraza.
A co znowu zrobil eferat? Potrzebowal meele, wzial kogos od nas, po godzinie kiedy przyszedl ktos z eternali to wyjebal mojego klanowicza a zostawil turka bo mial 2x swiecace dildo. Tez bym sie wkurwil.