Cytuj:
to zalezy od czegos ale nie wiem czego tez potrafie czasem spalic 4-5 czesti jedna po drugiej na +4, jedyne co zauwazylem to jak wchodze na serwer i ide do anvilka to mi jakos tak lepiej wychodza
Ja wiem od czego to zalezy. Najzupelniej od szczescia

To o czym piszesz to faktycznie juz egzorcyzm (tak jak wymiana abyss na c2), ale istnieje cos takiego jak lucky shoot: 100% upgrade po restarcie serwera (to wynika jakos z zasady dzialania maszyny losujacej anvila, w kazdym razie jest naukowo udowodnione).
Cytuj:
Ju? to pewnie m??wilem, ale zrobi?em maj?c 100 Mannerk??w, jak wchodze do anwilka, to robie na +7 bez ?adnych pale? Horn Crossbowa I mam mnustwo forsy. Mam wra?enie, ?e Wyczerpuje si? jaka? ilo?? punkt??w, a po wyko?ystaniu ich idzie troch? gorzej
M??wie tylko, ?e mam takie wra?enie Chodzi?o mi o punkty, kt??re odrestaurowa?y by si? np. w kilka godzin
Ja zarabia?em miliony na upach i wiem co? nie co? na ten sperniczony temat
Coz ja znam ludzi ktorzy na upowaniu zarobili miliardy (nie na horn crossach) i raczej sie z toba nie zgodza. Ja tez sie z toba nie zgodze.
Istnieje teoria o "odnawianiu" czyi: +4 przerwa dzien/dwa +6 przerwa dzien/dwa +7 lub dowolne wersje podobnego systemu. I co? I wierzacy w te teorie tez pala. A ci ktorzy nie wierza robia np. enion bow +7 od reki a fp im sie pali (nawet po paru dniach przerwy).