Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-07-16 05:10:24
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 55 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2006-08-29 11:43:05 

Szaraczek napisał(a):
tak ale po pierwsze musisz to zrobic co rozprasza twoja uwage i zajmuje ulamki sekund. No i nie mozesz townowac jak masz ponizej 50% hp.

bosh przeciez ludzie graja z otwarta lista (h) z zaznaczonym townem wiec nie wiem czy wg. Ciebie latwiej kliknac 1-2 razy enter czy szukac f10

Szaraczek napisał(a):
No wlasnie. albo kasa albo szybki exp - wybor nalezy do ciebie.

granie w party (bo praktycznie w wiekszosci o tym piszesz) imho jest szybkie na tyle zeby wyczyscic spot i nie ma zadnego problemu z lootowaniem - czy to biegnac do moba czy tankujac go mozna latwo podniesc itemy

Szaraczek napisał(a):
no niewiem. w polaczeniu z autolootem nawet ze smieci mozna wyciagnac troche kasy - pewnei poty sie zwroca.

tak, ale pozostaje jeszcze kwestia ze inne osoby moge sella nei miec, lub lootujac crap (np. jakies accesory npc za 500golda) omijaja cie ciekawsze itemy + oczywiscie kochany autosell ktory moze miec bledy i sprzedawac np. iron bow'y :lol2:

Szaraczek napisał(a):
Psula gre bardzo. Tak kurczak mogl sie zalapac na szybki exp po lootowal. ulatwienia powoduj a ze gracz skupia sie na tym co dostarcza najwiecej rozrywkiw grze - i szybko mu sie to nudzi.... a z cheatow moim zdaniem korzystaja osoby ktorym sie nie chce lub nie potrafia lub to i to.

ale komu to psuje gre, sam jestem przeciw jezeli ktos psuje gre innym
ale tu polowa tych rzeczy to poprostu ulatwienia sam piszesz ciagle o party ale po co mi party jak ide sprawdzic spoty, mam targac rouga zeby mnie swiftnal tylko ? :D albo 5min latac jak turek i do kazdego "swift pls" a i tak maja cie w dupie oO'
dlaczego nie napisales nic o otwieraniu inn'a :p w koncu to tez niczy gre i trzeba wracac do miasta i marnowac czasu na powrot przeciez pewnie tworcy mieli to na mysli zebys odpoczal od expienia :cool:
prawda jest taka ze kazda gra predzej czy pozniej sie znudzi tylko nie jestem przekonany czy od uzywania swifta czy predzej od monotoni tworzenia tego calego party i ciaglego expienia (zazwyczaj te same spoty[chociaz w FD juz jest o tyle lepiej ze podochodzily questy]) po kilka tygodni zeby miec 3/5punktow wiecej :D

[ Dodano: Wto 29 Sie, 2006 11:45 ]
Epic napisał(a):
Boze zostawcie chlopaka po prostu na MYKO sa takei lagi ze zanim podbiegniesz do skrzynki i otoworzysz to dostaniesz 5 razy dc albo skrzynka zniknie zanim lag odpusci.
Lookanie stuffu innych graczy to tez jedna z opcji na MYKO, wiadomo tyle ludu tam gra to przynjamniej mozna sie posmiac z kogos - jakies urozmajicenie.
AutoTOWN , auto swift heal i inne gowno to tez pomaga w walce z lagami, zanim dostaniesz to o co prosisz to wszystkich decnie z serva wiec po co sie meczyc?
Tyle odemnie

nastepny "elo elo ziom" ktory czyta 3 po 3
dla twojej wiadomosci gram na patosie, a na myko tego typu programu nie ma juz od ponad pol roku

Tytuł:
PostNapisane: 2006-08-29 14:27:45 

Pochwały: 14
co do autotowna, no to chyba jestes chory ze nikomu nieprzeszkadza>< jak sie bije z sienem 1v1 wkladelem mu inerection za +1,2 chlopak ma 10% hp i gosc w ciagu 1sek juz w town >< niewiem co jest 5 no nie da sie gosca zabic, co do inn, wlasnie o to chodzi ze jak ubija na wojnie to masz utrudnie,cala zabwa polega na tym zeby zabic przeciwnikowi >< a swoja obronic.Aoutloot, no zajebiscie magiem se pujde na blak widowy i mam w ... kasy, przeciesz nikomu to nieprzeszkadza ze inni musza sie meczyc zeby zarobic na poty, swift itd. pamietam jak rouge mogly leczyc>< magis z sd a warki drain, chialbys zeby tak bylo? novki na 1 lvl, w kacu co to za roznica niby kiedys ten 60 wbije... Jak uzywles hakow jestes lamerem i jeszcze tego bronisz,kazdym postem udowadniasz ze gowno wart jestes, tyle.
PS:to jest temat o andream a nie o hakach>, mysalem ze se poczytam cos ciekawego bo mam rouga 59 ale nie odrazu cos ... czity ja jebie co za narod >.>

Tytuł:
PostNapisane: 2006-08-29 16:42:07 

nie dosc ze masz problem z pisaniem to i z czytaniem

poczatek jednego z moich postow na poprzedniej stronie "auto town byl chory"
o inn pisalem w stsunku do inwazji nie wojny
wez czlowieku zacznij do szkoly chodzic a nie w ko pizgasz calymi dniami "pujde" i "w kacu" to nie literowki

Tytuł:
PostNapisane: 2006-08-29 17:11:58 

... ci w dupe nie mam polskich znakow bo mnieszkam w angli i nic ci do mojej nauki cheszto mozemy pogadac po angliesku zoabczymy kto kogo bedzie poprawiac. ... ze se myslsiz ze jest chory skoro mowisz ze ko hack jest good bo ulatwia granie>< a w sklad ko haka wchodzi auto town auto pot etc...jak chodzilem na inwazje to niewdzialem tam inn >.> musialem chodz na Lunar map

Tytuł:
PostNapisane: 2006-08-29 19:38:38 

co maja polskie znaki do tego :D prawda jest taka ze w necie pewnie z 3/4 osob ich nie uzywa, w koncu szybciej sie pisze ... omg napisalem w koncu bez polskiego znaku ahaha

skoro jestes taki elo elo pr0 z englisza to pewnie pracujesz w rzezni, gdzie masz stycznosc z hakami na mieso :freak:

szkoda ze z brakiem klawiszy (a raczej z lenistwem) idzie brak kultury
rowniez cie pozdrawiam "... ci w dupe"
bb

Tytuł:
PostNapisane: 2006-08-29 19:42:33 

tobie w oko,ktos mowil ze mam chodz kszte kultury? i kto poiedzal ze ja pracuje w rzezni. do twojego poziomu pracy w rzezni bym sie nie znizil,poprsotu nie mam respektu dla chiterow :) tyle i plackow takich jak ty >.<
PS: zaden knur nie bedzie mnie pouczac jak sie co pisze i bede sobie pisac jak mi sie podoba, no jeszcze bylbym zapomnial, chyba koledze brakuje slownictwa i jestes z wioski bo zdania od wyrazu "no" oraz "sry" sie nie zaczyna najpierw popatrz na swoje bledy potem wytykaj :sleep:

Tytuł:
PostNapisane: 2006-08-29 21:23:27 

no zobacz koles z wioski wytyka takiemu pr0 wyedukowanemu mistrzowi ktory wychwala sie znajomoscia jezyka ze pisze o "hakach" teraz doszlo "chiterow"
nie wiem co oznacza poziom pracy w rzezni, ale mam nadzieje ze sie wkrotce dowiem :lol2:

Tytuł:
PostNapisane: 2006-08-29 22:16:30 

Pochwały: 2
3r4 n/c dla ciebie i zapraszam : www.turk??shcheaters.koxp.tr - stronka dla ciebie.

Tytuł:
PostNapisane: 2006-08-30 00:03:40 

to fajnie thx, jeszcze koxp nie mialem, a masz jakies linki do kospa moze ?
czy wkleiles juz wszystko z ulubionych ?

Tytuł:
PostNapisane: 2006-08-30 00:19:59 

Pochwały: 1
kolejna debilna k????tnia.

wezcie sie pozabijajcie i bedzie spok??j, ok?

nie bylo wulgarnie, w miare kutltu.rwa zachowana, ale jeszcze raz taki offtop zrobi kt??ry?? z was, to nogi z dupy powyrywam.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 55 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4