Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-06 18:49:40
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-17 08:45:27 

Pochwały: 5
hehe dokladnie nienawidze drani co leja kobiety -_-

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-17 13:03:16 

... kiedy swiat staje do gory nogami i wali sie na glowe czlowiek zachowuje sie dziwnie. A i kuzwa znalezli sie obroncy kobiet...
Sam tego nie popieram, ale zone zdradzajaca meza nazywam DZIWKA !!! Nie miala jak postawic jasno sprawy tylko sie przespala z ziomkiem ZZZZZZZzzzzzzzz Porazka

A niektorzy komentuja ta sytuacje " huj bo uderzyl ja" kurcze ale wypowiedzenie sie...

A i oczywiscie zebym bronil goscia ze udezyl ja. Ja bym nie postapil tak jak on ;)

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-17 13:41:06 
hmmmmmm jak dalm ona powina byc mu wdzieczna ze jej lba nie odstrzelil :) bo to zasluguje DZIWKA jest roznica miedziy kobieta a DZIWKAAAAAAAAAAAAAAA moze nie powmie jest skaltowac ale wlanac z 2 kalpsy w dupe albo na lancudzi do klaoryfera (zart)

troszke szkoda gosci a najbadziej dzieci :/ doatanie w zawisa bo dzila w afekcie a ze maktak korwa to on zajmie sie bachorami THE END

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-17 13:54:43 

Swieta racja Woron, glupek dal sie wyrolowac hehe.... ;)

Wpada do domu, patrzy ZONKA SIE BZYKA Z JAKIMS GOSCIEM, daje upust flustracji, wpada policja i wygladam ze to on jest winny calej tej pojebanej sytuacji. Kuzwa musial niezle jej pierdolnac skoro idzie siedziec na pare latek :devil:

PS: Patrze, ze nikt nie odpisuje i nikt nie ma nic do dodanie. To dobrze. Lubie miec ostatnie zdanie XD Prowokacja??? :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-17 16:33:13 
a co maj odpisac ONA K***A byla jej nie zaluje a jej chloptas mial fart bo jemu pownie stluc ryja tez :devil: no i teraz gosciu ma zjebne zycie :/ SUUUUUX a racj zona moga powedzic wyluzuj choc do wyrka ale nie musl rozkladac nog jak dal mnei temat zamkniety !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wSZYTKO WINA DZIWKI I KO

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-17 16:45:50 

Lubie bezposrednosc prezentowana przez Worona :D Istny ham ;D ( w pozytywnym znaczeniu tego slowa )

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-17 17:55:31 

Woron po pierwsze naucz sie pisa? po polsku bo nie kumam wi?kszo?ci s???w jakie napisa?e? w twoich postach.Podstaw??wka sie k?ania :/.Po drugie widze ?e masz zajebiste podej?cie do kobiet.Hehe, mo?e to przez to ?e nie masz ?adnej??A jak masz to jej wsp???czuje.Oboj?tnie czego ona by nie zrobi?a, strzaska? jej czache to ?adne wyjscie i tak zrobi?by tylko psychol.Po trzecie dozer, nikt ci nie odpisa? bo nie ka?dy ?yje tym forum i nie kazdy wraca tak wcze?nie ze szko?y co ty, co kaze mi s?dzi? ?e ty JESTE? na poziomie 2 albo 3 klasy podstaw??wki, co zreszt? potwierdzaj? twoje super elokwentne i ciekawe wypowiedzi.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-17 20:48:02 

Frank_Zappa napisał(a):
...Po trzecie dozer, nikt ci nie odpisa? bo nie ka?dy ?yje tym forum i nie kazdy wraca tak wcze?nie ze szko?y co ty, co kaze mi s?dzi? ?e ty JESTE? na poziomie 2 albo 3 klasy podstaw??wki, co zreszt? potwierdzaj? twoje super elokwentne i ciekawe wypowiedzi.

Powiedz ile masz lat i gdzie sie uczysz... Powiem ci cos wtedy Frank

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-17 22:00:16 

Mam 18 lat, ucze si? w LO.Je?li twoja odpowied? ma si? tyczy? tylko tego, to lepiej daj sobie spok??j. \_/

Inactive

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-17 22:03:46 

Pochwały: 1
Frank_Zappa napisał(a):
\_/

jak zobaczy?em carre cup to sie nie mog?em pochamowa? sry

http://cataclysm.cx/dist/stfu/stfu.jpg

koniec ot

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-17 22:49:32 

Ja mam 20 lat i to troche za duzo jak na podstawowke, wiec nie pyskuj "......" <= to mialo byc miejsce na wyzwisko, ale powstrzymalem sie.
I moje odpowiedzi sa na poziomie podstawowki??? Zamknij ryja i nie obrazaj ludzi, kuzwa jak ja nie lubiee takich osob, wchodza i obrazaja, pojebane czlowieku...

"super elokwentne i ciekawe wypowiedzi." widac lubisz sie madrzyc, odpowiednie zachowanie dla osob niedojrzalych, licealisto...

Ostatnio edytowano 2005-11-17 22:51:47 przez DoZeR, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-17 22:50:37 

Pochwały: 5
Ulyster, nosz zajebiste co do reszty spokoj czyli wpierdolenie kobiecie to jedyne wyjscie o_O a nie rozwod i bieremy kase bo ona zdradzial i dzieci a tak co koles byl tak mieki ze nie pohamowal sie i wpierdolil kobiecie jaka radocha wpierdolil jej jasen niektorzy mysla ze kobete trza prac jak recznik w pralce dlatego wspolczuje przyszlej malzonce wyznaje ze kobiety nie nalezy bic chocby nie wiem co zrobila a nie chcialem nic pisac bo widze ze wy jestecie tacy macho ze wpierdolicie kobiecie ale jak jakis kotlet was zaczepi to powiecie "prosze nie bij bierz kase bla bla bla" i wrucicie do domku od zonki i wpierdolicie jej za kotleta idzcie bic kobiety leszcze uderzy to jest ciota i nalezy mu sie paka kolesia bym spral ale kobiety nie wypierdolic z domu zabrac kase i dziecie ofc ale podnies na nia reke to jeszcze ja usatysfakcjonuje zdradzial zostala przyalapana i jeszcze dizeki temu ma kase dzieciaki i reszte a maz nie zawraca jej dupy bo siedzi w pace btw pisalem to nieprzytomny i wqriwony wiec nie wqrwiac mi sie tu

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-17 22:58:52 

zzzzzzzzz, o czym wy wogole gadacie?? mial byc topic o morpg a wy jakis oftop o bicu robicie o_O

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-17 23:03:16 

Scar zle mnie zrozumiales. Ja bam nie uderzyl zony. Sam mam dziewczyne z ktora chce byc do oknca zycia i jak mysle ze moglbym w przyplywie gniewu ja uderzyc, moja kochana pereleczke, to slabo mi sie robi. Moze na paczatku nalozylem nacisk zbytnio na obrone goscia. Zobaczylem ze na panienke to nikt nic nie napisal jakby ona byla swieta i bez winy, a kazdy tylko jechal " bil, a to damski bokser, na stos"

Tak wiec mowie jasno ja swej zony nie uderze nigdy, no chyba ze po pupcji ;D to to czesto nawet :devil: :devil: :devil:

PS: I ... jak Frank lepsza wypowiedz??? Bardziej zlozona??? Lepiej Ci??? Fuck Of Man :devil: Podpadles mi :P

Ostatnio edytowano 2005-11-17 23:09:59 przez DoZeR, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-17 23:07:35 

to ?e masz 20 lat to nie znaczy ?e nie mo?esz pisa? na poziomie 2-3 podstaw??wki dezer

Cytuj:
... kiedy swiat staje do gory nogami i wali sie na glowe czlowiek zachowuje sie dziwnie. A i kuzwa znalezli sie obroncy kobiet...

tak psyhole potrafi? zachowywa? sie dziwnie z r???nych powod??w i ku?wa obro?ca psycholi sie znalaz?.Ciekawe czy jaby zamiast na ?onie na dziecku sie wy?y? to te? by? go broni???Co? w stylu: zrozumcie go kiedy mu dziecko p?acze i ma z?y dzie? w robocie to mo?e sie zachowa? dziwnie prawda?

a tak btv to jak dla mnie ta opowie?c jest lypna wpad? go?? do domu i nagle w tym samym czasie policja telepatycznie skontaktowa?a sie z zon? i w odrzutowcu przylecia?a do nich w 2 min p??zniej.A go?c za uderzenie ?ony musia? zap?aci? xxx xxx kasy?? to co on mia? za uderzenie ?ony dorzywocie dosta?.LYPA

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona