Ursus_Ace napisał(a):
ja z g??ry moge powiedziec ze :
1- cheaty nadal bed?
2- admini g??wno zrobi? w kierunku ich czyszczenia ( przyk?ad stare serwy [Diez])
3-jak nawet zablokuj? to cheaterzy znajda rozwi?zanie by znowu byc cheateami z 3 novami

4-admini po raz kolejny wykaz? sie inteligencj? i g??wno zrobi? ( juz drugie )
5-ceny b?d? kolosalne
6-z dniem lagi sie bed? zwieksza?y
7-turasy ? ...z nimi nigdy nie wiadomo
8-p2p niez?a bajka ( tak mi sie wydaje)
9-nazwa servera? hmmm nie b?dzie elokwentna
10-strona oficjalna KO ciagle bedzie p??? turecka ...

11-a admini zrobi? wielkiego balasa w tym kierunku... czyli przet?umacz? ca?? strone dla wygody turasa
oto 11 przykaza?

co? mi sie skojazy to napisze
POZDRO

1: cheaty sa na kazdym serverze, bo zawsze znajdzie sie garstka idiotow ktorzy wola nielegalnie levelowac etc, chociaz z najnowszymi patchami wiekszosc bledow wyeliminowal
2: pewnie w pierwszych dniach admini beda bardzo aktywni, zeby pokazac ze czuwaja nad serverem a potem znikna, albo beda pokazywac sie okazjoanlnieL:D
3: nic nie jest doskonale heh, moze kiedys zablokuja wszystkie mozliwe drogi dupowania etc
5: jesli nie bedzie dupowania to ceny kolosalne nie beda, wynika to z podstaw makroekonomii; jesli ceny zostana postawione za wysoko, to nikt tego nie kupi i cenybeda spadac, przyczyna wszystkich walkow na obecnych serverach jest dupowanie, ktore kolosalnie podwyzszylo ceny wszytkich przedmiotow
6: na xigu mimo xxxxxx turkow nie odczuwam lagow (a niby to jest najbardziej przepelniony server ( z powodu atrakcyjnej nazwy

))
7: s.a. kanka
8: watpliwe czy K2 sie na to zdecyduje, byloby to dobre rozwiazanie moim zdaniem, bo wtedy na pewno nie dostawalismy by 99999 Pmow na kazdym kroku od pojebanych turkow; jesli premium byloby w cenie P2P servera, to byl bardzo chetnie tam gral.
9: nowy server bedzie nosil nazwe Olimpia
10: smutne ale prawdziwe
11: patrz 10, niestety z wolna USKO zamienia sie w TRKO, no coz zobaczymy za niedlugo pewnie jaki bedze final tego.