wiesz co?
Cytuj:
musisz zaczac czytac, a nie pisac te swoje ograniczone posty 1-2 zdania
no moze w twoim wypadku wiecej zdan, dawno nie byles na usko nie? przyjebales sie do tych 5 strzalek ja nie wiem, od czasow ke tego nie ma w cz...
no coz, na usko jest "odrobine" wiecej graczy, to i wiecej duperow, hackerow itd. Chociaz nie wiem co ci to przeszkadza, 5 strzalek w cz nie ma, a jak jakas pojedyncza menda ma sobie felankora+2 (swoja droga screen dosyc stary, ameryki nie odkryles) to co z tego, mam spieprzac na myko?
Cytuj:
na sro w item malu (ala PUS) mamy za kase zwierzatko ktore ma swoje inventory i lootoje
na sro tez jest autopot i inne ulatwienia, co nie znaczy ze na ko ma tez byc. Swoja droga sro jest tak sztywna gra, ze podnoszenie skrzynek (postac sie musi zatrzyyymac, schyyylic, podnieeeesc i dopiero moze dalej cos robic) to akurat spory problem. A autopot to imho przegiecie i niechcialbym tego w ko.
Cytuj:
wymyslilem ze zal czytac twoje posty, akurat sprint nijak sie ma do innych skilli skoro 2 klasy go maja to nie widze jakiegos sensownego wytlumaczenia dlaczego inne nie moga
rogue ma tez minora, czemu warek nie ma zadnego heala?
nie pomyslales to ci wytlumacze - bo to gra stricte druzynowa, nie jak glupi sro gdzie gra zespolowa to tylko ulatwienie, bez ktorego da sie obejsc, wszystkie klasy maja takie skile ktore wzajemnie sie dopelniaja.
Najpierw smiales sie ze ... wiem o kohacku itd, jak prosze o jakies roznice miedzy kohackiem, kospem a koxpem to zaczynasz wysmiewac i prubujesz zbyc czyms w stylu
Cytuj:
konwersacja z toba jest bezcelowa
i rzucasz stary screen cheaterskiego pierscionka (sztuk jeden w calym usko), jakos funkcje kohacka potrafiles wymienic, to czemu nie zablysniesz znowu i nie pokazesz roznic miedzy trzema programami?