Taaa, za to ze napisa?em cos pod tym wszystkim dostane baty pewnie

.No ale trudno, najwyzej. Wi?c o tym m??zgu by?o g?o?no, fakt, m??wi?o sie wiele, niby ec straci?o szacunek itp.Ja tam tak nie uwa?am.Po pierwsze gada?em troche z oboma klanami, mam w obydwu kilku znajomych, i dowiedzia?em sie ?e to nie by?o tak do ko?ca jak sie m??wi?o.SoK wysuwa?o oskar?enia kt??re nie by?y prawdziwe, no ale c??? sie im dziwi?, wkurwili sie.EC sie broni?o, no i chyba rzeczywi?cie by?o tak ?e ten m??zg by? wziety przez pomy?ke i w odruchu...Pozatym ec ubi?o wcze?niej swojego centaura, ale m??zga nie podni??s? Sendro tylko kto? inny, a w tym wypadku m??zg jest bezu?yteczny.Nie da sie go tradowa? ani merchantowac, u kogo wyl?dowa? tam ju? zostanie.W ka?dym razie s?ysza?em ?e ec pare dni p???niej zrekompensowa?o strate, ubijaj?c centaura dla SoK.No i chyba sprawa przycich?a i przysch?a, bo potem ju? by?o spokojnie.IMHO to rzeczywiscie, odjebaliscie ... ch?opaki, ale naprawili?cie b??d i to sie wam chwali.
Chce tu zaznaczy? ze te informacje zebra?em od znajomych z obydwu klan??w wi?c nie musza byc na 100% pewne, chce tylko z grubsza przytoczy? to co uda?o mi sie us?ysze?.
Co do cwaniactwa ec, to owszem,czasem zdarzy sie jakis twardziel z 60 lataj?cy wko?o i obrazaj?cy kogo sie da, ale to ju? raczej rzadko??, kiedy? by?o gorzej.Mo?e to dlatego ?e to ja mam ju? wy?szy lvl??

.
Podsumowuj?c, IMHO nie ma powodu ?eby rozgrzebywa? stare sprawy, kt??re by?y ju? za?atwione i zapomniane...Ja sw??j g?os ju? odda?em